Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הקודמת שהיינו במתחם הצימרים עשיתי על האש, אבל לא קניתי את הבשר. הפעם לקחתי את זה על עצמי, הכל. התוצאה היא שארבעה זוגות הודיעו שהם מגיעים לעצמאות לאכול, פלוס נספחים... סה״כ איזה 20 איש.

הבעיה היא שגריל הגז שלנו התאבד בשריפה לפני החורף, ואני בכלל צריך גריל פחמים, בשביל שיהיה טעים.

המרפסת גדולה, אין בעיה של מקום. הגריל יכול להתאים ל-10 אנשים, אני יודע לתזמן.

אי אפשר: לבנות גריל מאבן עם ארובה, כמו שצריך.

חייב: לאפשר כיסוי/פיזור חום גם מלמעלה (יענו, כל אלו שהם פתוחים לגמרי, לא מתאימים (אני יודע להסתדר גם עם זה, אבל זו התעסקות).

אפשר: שליטה בגובה, אבל לא הכרחי.

כדאי: אפשרות לפזר גחלים כדי ליצור איזורי חום שונים.

מה שמצאתי בינתיים זה את אלו:

https://www.rokach.co.il/product/fratello/

היתרון הוא הניהול של הגחלים, זה שהגריל עצמו ברזל יצוק, עם אפשרות להוסיף פלנצ׳ה.

וגם לאיקאה יש מועמד:

https://www.ikea.com/il/he/p/grillskaer-charcoal-barbecue-black-stainless-steel-outdoor-30471447/

כמובן שהיתרון של היחידה של Ikea הוא במדפים ובזה שאפשר לשדרג בהמשך עם עוד יחידות. היא גם stainless still בניגוד ל-Boretti, שהוא ברזל ויצטרך הגנה ותחזוקה על מנת שלא יחליד). החיסרון הוא בזה שצריך להסיר את הרשת כדי לתחזק את הגחלים, ונדמה לי שניהול החום הוא יותר בעייתי.

מצאתי גם של וובר, אבל התמחור שלהם בארץ הוא פי 3 ממחיר השוק שלהם בחו״ל ו... לכו חפשו.

עוד רעיונות יתקבלו בברכה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה. כן ראיתי.

זה נמכר תחת כל מיני מותגים. 60 דולר בעליאקספרס. 

זה כנראה חד פעמי...

• מעניין 1

פורסם

הייתי מאוד מרוצה מהגריל של thuros. יש לי את הטורונטו.

לצערי מאופסן כבר די הרבה זמן כיוון שגר בבניין ולא ניתן להשתמש בפחמים יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בו נגיד שעד 2000. מעבר לזה כבר אולי שווה להתעסק עם גז וקליפות עץ בשביל הטעם.

לפני 3 שעות, Nemesis כתב:

תודה בודק!

פורסם
לפני 4 שעות, Nemesis כתב:

איזו גירסה יש לך?

יש כיסוי?

איך עובד הטיפול בפחמים?

. אין לי שום שכנים בגובה שלי מאף כיוון (מלבד הארגנטינים הצמודים, אבל אנחנו נושמים את העשן אחד של השני בשמחה), אבל אני פתוח לפארק, מה שאומר שאני חייב גריל מכוסה, בגלל הרוח.

פורסם (נערך)

יש לי טורונטו. יש כמובן גדולים יותר. 

יש לו כיסוי, אני לא רכשתי. 

יש מגש לפחמים, לא ניתן לשלוט בגובה שלו. ניתן לשלוט בכניסת האוויר מלמטה. 

אפר הפחמים נופל למגירה בתחתית הגריל שאפשר להוציא ולשפוך. 

הרשת היא נירוסטה וגם גוף הגריל. 

יש המון אביזרים ותוספות, אבל הם לא זולים. לטעמי שווה את המחיר אם תופסים איזה מבצע טוב כולל אביזרים בשל הנירוסטה העמידה. 

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כן. זה אכן נראה ציוד מאוד מקצועי, והמחיר בהתאם. עם זאת, נראה מאוד חכם, קל לטיפול, וויסות וניקוי.

פורסם

ביחס לוובר q3200 שאני משתמש בו כרגע, בהחלט קל לתחזוקה. כל השומן הופך לאפר ואין סשנים מעצבנים של ניקיון. 

המכסה בטח יתפוס שומנים וידרש לניקוי. 

פורסם

צ׳מע, זה נראה עדיף על גריל מגז, מהבחינה הזו. גם צריך יחסית מעט מאוד גחלים (לא שלייצר גחלים זו בעיה גדולה, ברגע שיש את הטכניקה).

לגבי המכסה, זה תמיד נכון, אבל הוא פריק לגמרי, ככה שאפשר פשוט לקחת אותו הבית לניקוי. נראה ממש טוב, מודולרי ושווה הגדלה של התקציב.

פורסם

הניסיון שלי הוא בעיקר עם פריז׳ה, שזה גריל עם מנואלה בתוך מבנה לבנים.

רב השומן זורם במורד הגריל לעוקה. הלבנים מסביב גם מתחממות, כמו גם המשטח שמוביל לארובה, מה שגורם לפיזור חום גם מהצדדים ומלמעלה (אם כי הרבה פחות מאשר מנגל סגור, מין הסתם).

גריל כזה גדול  (מעל מטר) מאפשר הרבה משחק עם הטמפ׳. מעבר לגובה, אפשר לשחק עם כמה עמוק בתוך המבנה שמים את הנתח, ואיזורים שונים של חום, בהתאם לכמות הגחלים. ומה שסיים אפשר לפעמים לשים על מה שעוד לא מוכן (שיש מעל 40 איש, התזמון זה משחק קצת מורכב).

רב הניסיון שלי הוא עם חום לא גבוה ונתחים שלמים. זה גם מה שעשיתי בחופשה האחרונה (היה במקום גריל שהוא לא בדיוק כמו בתמונה, אבל טוב מספיק). מכאן שאני מחפש משהו שיוכל לתת לי צלייה ארוכה. שיפודי פרגיות, קבבים ושות׳, את זה אני יכול לעשות גם בגריל ב-50 ש״ח מתחנת דלק...

בגריל מגז (זה ששנשרף), הטמפ׳ עם המכסה, גם במינימום כוח, הייתה הרבה יותר מדי גבוהה. הייתה גם מידי פעם התלקחות של שומן, כשעשיתי בשר מעורבב עם הרבה שומן.

image.thumb.png.b4a9c2bbd281d7492c0943dd177d9298.png 

פורסם

לא יודע. 

היידע שלי במטבח מסתכם בפיתה במיקרו.

אני פועל. יודע לבוא, לעשות אש, לפזר בשר ולדאוג שהוא לא ייהרס.

סו ויד וכו׳, זה גדול עלי.

image.thumb.png.61fa22811528541b15193f533c2290b3.pngנ.ב. תמונות.

image.thumb.png.28147d53496a23461739068728331e21.png

image.thumb.png.3bfd91eaf5bcdd5ba0c0e64ed61e4cf7.png

image.png

• אהבתי 6

• תוכן חדש...