Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שמשדר מעט יוקרה - 70-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, בקניה הקודמת עזרתם לי המון אז לקראת רכישת רכב חדש אני מתייעץ בשנית:

עד לא מזמן הייתי שכיר במקצוע חופשי, בשנתיים האחרונות אני עצמאי וכחלק מהעבודה אני נפגש בשטח עם לקוחות רבים מפרופיל גבוה.

כיום יש לי טויוטה יאריס 2012 עם 75K ק"מ, רכב מהמם ואמין אבל הוא לא מאוד משרת את המטרה שלי כרגע.

אני מעוניין למכור אותו ולקנות רכב חדש יותר:
- תקציב עד 75K ש"ח +-
- אני מחפש רכב עם מרשים ואמין בו זמנית, רצוי צריכת דלק טובה.

- ביצועי כביש וכוח לא מאוד קריטיים לי.

- אפשרי האצ'בק / משפחתית.

מה שעלה לי בראש עד כה היה לקסוס CT200H, אולי סקודה אוקטביה/סופרב?
ממש אשמח לרעיונות והמלצות, תודה לכל החברים!

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם אתה רוצה לשדר יוקרה, הרי שתיקח את הוואגית, הרי ידוע שמי שמחזיק בהן צריך כיסים עמוקים לתקלות.

• מצחיק 9

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

על מי אתה רוצה לעשות רושם. כלומר - מה הרכבים האופייניים ללקוחותיך?

אל תשכח, רכב "יוקרה" חשן וחבוט לא ישדר יוקרה  ועלויות האחזקה יהיו גבוהות פשוט כי כך מתמחרים את הטיפול ברכב כזה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לקסוס is250 אתה תוכל למצוא את המאוד שמורות בתקציב שלך. 

או אם תעלה קצת את התקציב לחפש איניפיטי q50.

פורסם

תבדוק אופציה של יונדאי סונטה (כן כן). זה לא רכב יוקרה בהגדרתו, אבל זה רכב מנהלים, אמין מאד, מפואר ומפנק בטח ביחס למחיר שלו, ועם צריכת דלק מעולה (1 ל-15-19 תלוי באופי הנהיגה והתוואי).

אם זה רכב שמור שנראה טוב עדיין הוא בהחלט לא מבייש את בעליו מבחינת הלוק (לדעתי). ללכת רק על הדגם המפואר יותר - גרסת לימיטד, עם ריפודים בהירים ושמורים הוא נראה מעולה.

https://www.gear.co.il/כתבת-רכב/2016-08-25-N01-מבחן-דרכים-יונדאי-סונטה-הייבריד

• רעיון טוב! 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)
בתאריך 17.4.2022 בשעה 00:16, misterb כתב:

תבדוק אופציה של יונדאי סונטה

שמעתי על בעיות מנועים בסונטה היברידית דור ראשון, לא יודע עד כמה נכון אבל צריך לבדוק לעומק.

אמינות, צריכת דלק ומותג יוקרה= לקסוס (לדעתי).

יש לך את הCT200H היחסית בסיסית, במתיחה קטנה מאוד של התקציב ישנה IS300H.

חובה לעשות אחריות מורחבת לסוללות מול היבואן, אלו כמה מאות שקלים בשנה שיכולים לחסוך לך אלפים בעתיד במקרה של החלפה.

עריכה אחרונה על ידי o.r
פורסם (נערך)

אני גם שמעתי על זה מחבר שקנה סונטה יד 2 ואחרי 150-200 אלף ק"מ המנוע הלך 

כנראה שיש בסיס לשמועה 

עריכה אחרונה על ידי tan tan
פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה על מאזדה 6. בתקציב הנתון אפשרי למצוא אקזמפלים טובים יחסית בשנתונים 15-16-17 הם עדיין נראים מודרניים ומרשימים עם אפקט נוכחות. 

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • רעיון טוב! 1

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם (נערך)

אם הגודל של יאריס מספיק לצרכים שלך, במקום רכבי מנהלים גדולים , הייתי מחפש לקסוס ct200H, שזה למעשה אוריס היברידית עם הסמל הנכון ( במקרה שלך ). תחזוקה וביטוחים לא יקרים, אמינות גבוהה, צריכת דלק מעולה.

לדוגמה:

https://www.yad2.co.il/s/c/23fkbx69

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...