Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שמשדר מעט יוקרה - 70-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה עם יאריס אז אני מניח שגם רכב קטן יחסית יכול לבוא בחשבון אז למה לא אלפא מיטו? משדר יוקרה בעיקר בזכות הגריל. 

פורסם
לפני 20 שעות, dr6633 כתב:

אם אתה עם יאריס אז אני מניח שגם רכב קטן יחסית יכול לבוא בחשבון אז למה לא אלפא מיטו? משדר יוקרה בעיקר בזכות הגריל. 

מיטו אולי שידר יוקרה לפני 6 שנים, היום זה משדר סטודנט שאוהב לנהוג (ובחר ברכב הלא נכון למשימה)

פורסם

די קשה למצוא רכב עם צריכת דלק טובה ומרשים באותה נשימה בתקציב. נתקלתי לא מזמן בקיה אופטימה עם כל התוספות ביד2 טיפה מעל התקציב שנראתה על פניו מצויין, הייתי בודק את הכיוון הזה.

פורסם
לפני 7 שעות, o.r כתב:

מיטו אולי שידר יוקרה לפני 6 שנים, היום זה משדר סטודנט שאוהב לנהוג (ובחר ברכב הלא נכון למשימה)

בתור סטודנט שאוהב לנהוג ומחזיק במיטו תלתן אתה אכן צודק, על החלק של הסוגריים אשמח יותר לפירוט בבקשה.

פורסם
לפני 3 שעות, car9203 כתב:

די קשה למצוא רכב עם צריכת דלק טובה ומרשים באותה נשימה בתקציב. נתקלתי לא מזמן בקיה אופטימה עם כל התוספות ביד2 טיפה מעל התקציב שנראתה על פניו מצויין, הייתי בודק את הכיוון הזה.

אופטימה (שאני מחזיק) וסונאטה הן אחיות תאומות, רק שיש פחות היצע של אופטימה, לכן המלצתי על סונאטה, אבל שתיהן בהחלט אופציות מוצלחות. לא מכיר את הסיפורים על מנועים שהולכים, שווה בירור.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אחלה רכב, אבל צריכת דלק של... מנוע צמא.

אתה בטח יודע טוב מכולם.

מבחינת מראה, לדעתי נותן תחושה של צעיר חובב הגה/בן דוד מאזור מסוים בארץ. אבל אולי זה רק אני.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם (נערך)
בתאריך 17.4.2022 בשעה 00:16, misterb כתב:

תבדוק אופציה של יונדאי סונטה (כן כן). זה לא רכב יוקרה בהגדרתו, אבל זה רכב מנהלים, אמין מאד, מפואר ומפנק בטח ביחס למחיר שלו, ועם צריכת דלק מעולה (1 ל-15-19 תלוי באופי הנהיגה והתוואי).

אם זה רכב שמור שנראה טוב עדיין הוא בהחלט לא מבייש את בעליו מבחינת הלוק (לדעתי). ללכת רק על הדגם המפואר יותר - גרסת לימיטד, עם ריפודים בהירים ושמורים הוא נראה מעולה.

https://www.gear.co.il/כתבת-רכב/2016-08-25-N01-מבחן-דרכים-יונדאי-סונטה-הייבריד

במקרה שוטטתי השבוע במגרש מכוניות של חברה ידועה ורק לידיעה- רכב כזה 2016 עולה מעל 100,000 ש"ח- רחוק מאוד מהתקציב של פותח האשכול.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 12 שעות, misterb כתב:

אפשר למצוא גם בסביבות 80-90, הוא לא אמר שהתקציב קשיח, זה לשיקולו.

הנה דוגמה ב-90 (לפני מיקוח) :

https://www.yad2.co.il/s/c/gdhgcn0l

אם מתפשרים על רמת גימור פרימיום אפשר גם למצוא בפחות.

לשם ההבהרה,התייחסתי לדגם לימיטד בלבד במאובזר קומפלט בכל הפיצ'רים.

לא מכיר את רמות האבזור הפחותות יותר (פרט לעובדה שסאן רוף הן לא כוללות בוודאות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...