Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 2012, אתמול צצה לי תקלה, פתאום המפתח לא מסתובב בסוויץ, 

כלומר הוא נכנס, הוא מסתובב למצב חשמל דלוק (רדיו פנסים וכו') אבל בחל האחרון של הסוויץ, זה שהוא קפיצי שמותחים אותו הרכב מונע ואז מחזירים אותו אחרוה (החלק האחרון של הסיבוב) הוא לא מוכן לעשות, ולכן אי אפשר להניע את הרכב,

זה מרגיש כאילו יש תקלה מכאנית שתוקעת אותו מלהמשיך להסתובב, גם שומעים כמו קליק מוזר שמגיעים לאזור הזה בסיבוב של המפתח,

תכלס ניסיתי לשמן - לא עזר (מקווה שלא יגרום ליותר נזק), פירקתי את הפלסטיקה החיצונית שמסביב  ושיחקתי קצת עם הסוויץ, הוא פתאום עבד

עכשיו הוא פעמים עובד ופעמים נתקע.

אני מבין שיש לו תקלה מכאנית וצריך לסדר אותו.

האם זה משהו שכדאי לנסות לבד?

איך בכלל מפרקים את הסוויץ הברגים שאוחזים אותו הם עם ראש עגול

כמו כן לאחר שמפרקים אותו איך ניתן לפתוח את הגוף המכאני הוא נראה כמו ברזל יצוק

אשמח לחוות דעת מקצועית

פורסם

לפני כשני עשורים היה לי סיפור דומה. הזמנתי מנעולן רכב שפירק את הסויץ', שיפץ אותו והתקין אותו למחרת.

אישית, אם אין לי ידע, לא הייתי מתעסק עם זה, כי קל מאוד חגרום נזק נוסף. נסה להזמין מנעולן כבר כעת, בתקווה שהרכב יחזור לשירות עד תחילת השבוע הבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...