Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע Citroen C1 ידני שנת 2012, שאצלי משנת 2016 ועובדת מעולה ובקושי ראתה מוסך.

אני מחפש כיום רכב חזק יותר, עדיפות לידני (אבל לא חובה)
וחשוב שיהיה מרווח יותר מבחינת המושבים נגיד עכשיו ב Citroen c1 שאני רוצה לשים מאחורי כיסא הנהג עגלת תינוק אני צריך להתקדם קדימה עם הכיסא נהג בצורה ישיבה לא נוחה, אחרת לא יהיה  למי שיושב על הבוסטר מספיק מקום לרגליים מאחור.

וגם צריכת הדלקת יחסית חשובה,אבל אני רוצה רכב שלא יהיה כמו הנוכחי ויסחוב לי על 50 קמ"ש בלבד בעליות היותר חדות בדרך לירושלים.

חשבתי על ניסן אלמרה שנת 2015-2016 כמו שהיה לאבא שלי עד לפני חודש (הרס אותו בתאונת דרכים)  אומנם היה רכב גדול אבל רכב ממש טוב מאובזר לא רע וזול יחסית אבל מאמין שצריכת הדלק הייתה גבוהה.

פורסם

סופר מיני גם מתאים? כי אז יש יותר אפשרויות לגחר ידני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

סופר מיני גם מתאים? כי אז יש יותר אפשרויות לגחר ידני.

יש לי כבר סופר מיני, אני מעדיף רכב עם באגז' נורמלי ושיהיה מרווח מאחורה

פורסם

יש לך כרגע רכב מיני.

סופר מיני, תקבל תא מטען, סביב 300 ליטר. גדול משמעותית ממה שיש לך עכשיו

כמה ילדים יש לך?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני שעה, Daniel007 כתב:

יש לי כבר סופר מיני, אני מעדיף רכב עם באגז' נורמלי ושיהיה מרווח מאחורה

למרות השם המבלבל, מיני זאת הקטגוריה הכי קטנה כמו פיקנטו, אלטו..

סופר מיני אלו רכבים גדולים יותר כמו פורד פיאסטה,מזדה 2,קיה ריו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 24.3.2022 בשעה 14:26, yulianx כתב:

למרות השם המבלבל, מיני זאת הקטגוריה הכי קטנה כמו פיקנטו, אלטו..

סופר מיני אלו רכבים גדולים יותר כמו פורד פיאסטה,מזדה 2,קיה ריו.

ואיזה רכב סופר מיני ממומלץ שגם נראה נורמלי וגם הצריכת דלק שלו טובה?

פורסם (נערך)

מציע שתעצור שניה ותגדיר צרכים:

מספר הנוסעים הנדרש וגילם. צורך במושבי בטיחות.

תוואי דרך עיקריים - בעיקר עירוני או בינעירוני או מאוזן.

נסועה שנתית צפויה.

אבזור חיוני.

ועל כל אלה חשוב בטווח הזמן שאתה צפוי להחזיק ברכב - למשל אם יש ילד אחד, אבל צפויים נוספים וכדאי לרכוש כבר כעת רכב מתאים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...