Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין מאזדה 2 או טויוטה יאריס, 7 שנים על הכביש.

זה אומר בערך שנת 2015.

מי יותר מוצלח?

איזה יתרונות יש לכל אחד מהם?

איזה חסרונות יש לכל אחד מהם?

פורסם

יאריס בנזין או היברידית?

מאזדה יותר זריזה אבל פחות חסכונית.

מושב הנהג בטויוטה לא נוח להרבה אנשים.

שני הרכבים אמינים מאוד ( בתנאי שלא הוזנחו), סחירים ולא יקרים לתחזוקה.

מה שתצליח למצוא במצב שמור יותר.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין מה לפרט - צריך לשבת ולהרגיש.

בשבילי משענת גב קשה כמו דיקט,  ללא כל תמיכה, היא דקה מאוד,  כל תנוחת ישיבה גורמת לכאבי גב אחרי 15 דקות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 23 דקות, vladclar כתב:

אין מה לפרט - צריך לשבת ולהרגיש.

בשבילי משענת גב קשה כמו דיקט,  ללא כל תמיכה, היא דקה מאוד,  כל תנוחת ישיבה גורמת לכאבי גב אחרי 15 דקות.

על איזה שנה היה לך ניסיון עם טויוטה יאריס?

פורסם

לי גם המושב ביאריס לא היה נוח כול כך, אבל נוחות זה משהו אישי, לכן צריך לבדוק בעצמך.

מזדה 2 כדאי לחפש ברמת אבזור דינמיק, לאקטיב יש רק 2 כריות אוויר ופחות אבזור.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

לי גם המושב ביאריס לא היה נוח כול כך, אבל נוחות זה משהו אישי, לכן צריך לבדוק בעצמך.

מזדה 2 כדאי לחפש ברמת אבזור דינמיק, לאקטיב יש רק 2 כריות אוויר ופחות אבזור.

איזה שנתון היאריס שהכסא לה היה נוח לך?

פורסם

הדור הקודם.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הכסא במזדה 2 הרגיש לי כמו ספסל בבית כנסת, ממש לא אהבתי.

המזדה יותר מהנה וזריזה, היאריס יותר מרווחת וחסכונית.

אם יש לך אפשרות להגיע לדגם החדש של ה-2 (החל מ2015) אז הייתי הולך עליה, אחרת על היאריס.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...