Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, tribel כתב:

מה זאת אומרת לא מתבצע כנדרש?

לפותח הפוסט,

בסבירות טובה משקעים סתמו מעבר כלשהו, שמן חדש מפריד ומרים משקעים מאזורים שאליהם היו דבוקים.

יש בקרה על גובה המפלס בגיר כאשר השמן קר או חם.

שמן חם עבה יותר ותופס יותר מקום, לכן צריך לשחרר חלק ממנו לקרטר מעל טמפ' מסוימת.

יתכן שהשסתום שמבצע את זה לא עובד כי הוא סתום ואתה נוסע במצב של חוסר שמן.

כמו כן יש שסתום שמקביל לתרמוסטט שמשחרר את השמן לקולר גיר וגם הוא חשוד.

אם זה המצב , כדאי לטפל עכשיו (יתכן וזה רק משפיע על שילוב המנגנון ואני טועה) לפני שהגיר לא יהיה כלכלי לתיקון.

תודה רבה על העזרה , בגיר מזדה 2006 אין קולר שמן . מבחינת השסתום של הטמפרטורת עבודה 65 מעלות , הוא עובד תקין ובאמת ישנם שני קריאות במדיד . אחד של 20 מעלות והשני של 65 מעלות והקריאות תקינות 

ככל הנראה זה באמת שהשמן החדש גורם לשאריות לכלוך של השמן הישן שהיו דבוקים להפרד  ולהתחיל להסתובב במעברים ואולי לסתום משהו . אני מזכיר שזה קורה רק בבוקר כשהגיר קר שההילוך מתחיל בשני , לאחר מכן כשהשמו מתחמם הכל בסדר גמור עם הגיר 

לפני 11 שעות, Karnaf053 כתב:

גיר לא אמור במידה והוא תקין

להחליק אחרי החלפת נוזל 

כמו כן רוב המשקעים נתפסים במגנט הקרטר

ובפילטר.

יכול להיות מאוד שיש בעיה בקלאצים

אני אישית הייתי מתחיל מפירוק הקרטר

ניקוי המגנט ממשקעים החלפת פילטר

מילוי נוזל חדש אני אישית משתמש ב 

marcon v כל אחד לשיקולו

אחרי מילוי הנוזל בודק את מפלס השמן

עושה סיבוב טוב עם הרכב ושוב מבצע

החלפה.

אין לפותח השרשור מה להפסיד 

כי כרגע גם ככה יש בעיה

בתקווה שהפעולות הנ"ל ינסו להציל את 

הגיר משיפוץ.

תודה רבה על ההמלצה , אנסה קודם להשתמש בתוסף של LUCAS ואז נראה אם זה פותר את הבעיה 

פורסם

כשיש משהו חסום החלפת שמן כנראה לא תעזור.

הייתי מחפש ספרות טכנית לגיר, מחפש כל מה שקשור לטמפ' ואז מתחיל לחפש את הבעיה.

• תוכן חדש...