Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נכון כי זה עדיין במקום נכה אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, FoxLight כתב:

זה בסדר כל עוד אתה מנצל אותו רק לחנייה חינם בלי לתפוס חנייה של נכים.

רק כחול לבן, לא מתקרב לחניות נכים.

ויש חניונים שהמחסום עולה אוטומטי (איכילוב, נמל תל אביב, עזריאלי).

עריכה אחרונה על ידי itsik170
  • רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רשמית אם הרכב לא שימש את הנכה, אסור להשתמש בתו.

מכיר מקרים של אכיפה בחנית נכים (לא בסתם כחול לבן).

לפני שנים נכנסתי לחניון במנהטן,

תוך כדי שהדייל מכניס את הרכב למעלית,

אני קולט שהמחיר ששים דולר,

התנצלתי וביקשתי את הרכב חזרה.

כנראה שבארץ הולך להיות אותו דבר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, eladts כתב:

אם אתה חושב שחניה יקרה זה פטנט ישראלי, אתה טועה.  פה בבוסטון באיזורים מרכזיים העובדים מגיעים ברכב לעבודה הם צריכים לשלם על החניה. כך זה למשל גם במקום העבודה שלי וגם במקום העבודה של אשתי. תראה לי מעסיק אחד בישראל שהיה מעז לעשות דבר כזה, גם עם המשרדים שלו בארלוזורובה פינתקובה דיזיגובה.

לצערי יש מעסיקים כאלה גם בישראל

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 10 שעות, eladts כתב:

תראה לי מעסיק אחד בישראל שהיה מעז לעשות דבר כזה, גם עם המשרדים שלו בארלוזורובה פינתקובה דיזיגובה.

בחברה שבה אני עובד (הייטקס ושות'), שלא נמצאת בארלוזורובה, אלא בפתח תקוואה בעבר המעסיק מימן 2 חניות בלבד, למנכ"לים.

לפני כמה שנים (כבר איזה 6-7 שנים) הציעו שהמעסיק יממן חלקית חניה, אז לקחתי חניה שעליה אני משלם 150 שקל כל חודש.

היתרון הוא שיש לי חניה קבועה, עם מספור קבוע.

אחרי כמה שנים האופציה של חניה קבועה נשמרה אך ורק לדרגי סמנכ"לים ומעלה (כל ה-VPs למיניהם), ולשאר פשוטי העם יש פול (Pool) של חניות, שצריך לתפוס באפליקציה, בתנאי שאתה בטווח של איזה 2 ק"מ אווירי מהמשרד או משהו כזה. אבל הם לא משלמים על זה שקל.

אני, למרות שממש לא נמצא בדרג המתאים, נשארתי עם החניה הקבועה, בתשלום, אז אני עדיין משלם על חניה, בפתח תקווה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 36 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אחרי כמה שנים האופציה של חניה קבועה נשמרה אך ורק לדרגי סמנכ"לים ומעלה (כל ה-VPs למיניהם), ולשאר פשוטי העם יש פול (Pool) של חניות, שצריך לתפוס באפליקציה, בתנאי שאתה בטווח של איזה 2 ק"מ אווירי מהמשרד או משהו כזה. אבל הם לא משלמים על זה שקל.

ועל זה נאמר הראש היהודי ממציא לנו פטנטים. פעם ראשונה שאני שומע על זה - הזוי. אתה צריך להתעסק עם הטלפון בנהיגה.

שאלה לכולם - יש מעסיק שמשלם או נותן הטבה למי שבוחר לבוא עם אופניים נגיד יום בשבוע?

פורסם

מצטרף להמלצה על אפליקציית PinkPark - משתמש בה כל פעם שאני צריך להגיע לת"א. אפשר לחפש חניונים קרובים ולדעת את המחירים מראש.

לא תמיד יש חניה שממש קרובה ליעד הסופי, אבל לרוב זה מסתדר יופי. למשל, לכל מה שקשור להבימה או היכל התרבות - אני חונה בחניון הגדול ברחוב הארבעה והולך קצת ברגל.

פורסם

יש מגרשים שבנויים על חוסר ההכרה של הבאים. הייתי אתמול בהצליה פיתוח מול המרינה, היה חניון בתשלום.

דקה נסיעה משם יש חניון ציבורי משולש בגודלו בחינם.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, baer כתב:

ועל זה נאמר הראש היהודי ממציא לנו פטנטים. פעם ראשונה שאני שומע על זה - הזוי. אתה צריך להתעסק עם הטלפון בנהיגה.

אתה לא יכול לעשות את זה בזמן שהרכב נוסע (כלומר בזמן שה-GPS מזהה מהירות גבוהה מ-5 קמ"ש או משהו כזה), כלומר או שאתה עושה את זה ברמזור, או עוצר בצד ועושה, או מגיע עד לפארק ועוצר ועושה.

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מימוש די מטופש לדעתי, אם שני עובדים עושים קארפול אז עדיין צריך לעצור? בכלל למה עובד צריך להתעסק עם זה בכלל באמצע נסיעה. אם כבר הכל מנוהל באפליקציה היה צריך לשלוח sms או התראה כלשהי כשהפול מלא.

פעם עבדתי בחברה שהקצו לנו חנייה בפול, הקטע שזה היה לפני עידן שלכל פלוץ יש אפליקציה וזה היה עובד כך: כל חברה שעבדה בבניין עם פול קיבלה כמות כרטיסים לפי מספר העובדים אבל כשזה מגיע למקסימום שנקבע השער פשוט לא נפתח. מרכז תל אביב, רחוב חד סטרי צר, לך תעשה רוורס(יחד עם כל מי שאחרייך) כדי ללכת לחפש חנייה. למזלי מהר מאוד יצאתי מהקומבינה המזעזעת הזאת וקיבלתי חנייה קבועה מחוץ לפול.

פורסם

ההקצאה של הפול היא לא רק לפי מספר חניות, אלא אתה בוחר חניה ספציפית עם מספר ספציפי (ובבניין ספציפי).

בכל מקרה זה לא שזה משנה, אנחנו עומדים כל כך הרבה זמן בפקק מאצטדיון המושבה עד לפארק עופר, שיש לך יותר זמן שבו אתה יכול לתפוס חניה מאשר להתקדם בפקק 😐

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 9 שעות, Olegis כתב:

מצטרף להמלצה על אפליקציית PinkPark - משתמש בה כל פעם שאני צריך להגיע לת"א. אפשר לחפש חניונים קרובים ולדעת את המחירים מראש.

לא תמיד יש חניה שממש קרובה ליעד הסופי, אבל לרוב זה מסתדר יופי. למשל, לכל מה שקשור להבימה או היכל התרבות - אני חונה בחניון הגדול ברחוב הארבעה והולך קצת ברגל.

אפליקציה מצויינת, השתמשתי בה כמה פעמים בשוק הכרמל, מתחם שרונה ויעדים אחרים בעיר. מקווה שיתחילו להשתמש בה יותר ושהתפוצה שלה תגדל כי יש לא מעט אזורים שאין לה מענה ממש טוב (למשל נמל תל אביב משום מה לא מכוסה על ידה בכלל) 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה יש לחפש במקום המקולל הזה, אבל אם בכל זאת אתה מגיע לנמל תל אביב תמיד יש חניה פנויה בחניון של מסוף רידינג. הולכים 5 דקות ברגל ועולים על הגשר וזהו.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

תמיד יש חניה פנויה בחניון של מסוף רידינג. 

תמיד זו הגזמה. כשרציתי להגיע לנמל באחה"צ של סופ"ש חניון רדינג היה מלא עד אפס מקום ואנשים חנו במעברים ועל המדרכות. התיאשתי מלנסות לחנות ככה וחניתי בחניון בתשלום לא צנוע בנמל עצמו. לפי מפות גוגל זה לא מצב נדיר.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • אהבתי 3
  • תוכן חדש...