Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

84 אלף ק''מ, צמיגים במצב מעולה, מאבדים בין 1-2 PSI בחודש, איבוד סימטרי יחסית, מטופל כמו נסיך.

לאחרונה אני מרגיש מעין תחושה רפויה בהגה שכאשר הוא נמצא במרכז ואני מנסה לבצע פניה ההתחלה של הסיבוב קצת קלה מדי, ושההגה מתקשח לרמה הנכונה בזמן הפניה.

זה היה קיים בעבר בצורה פחותה.

עוד שקניתי את הרכב ההגה שלו בנוסף היה מעט עקום לצד ימין מהתחתית, כלומר, שאם לא מבצעים הזזה של ההגה הוא מושך שמאלה, כשהייתי במכון פרונט (אמין ושאני סומך עליו, אמרו שה-ALIGNMENT/יישור של ההגה עקום ברמה מאוד קטנה שאין צורך בכיוון הגה/פרונט.

מאז עברה כמעט חצי שנה וכמו שציינתי ההיגוי מתחיל להרגיש גם קצת רופף ורך מדי, בעיקר מורגש שאני לוקח פניה אז זה יוצר מצב של חוסר ביטחון בנסיעה כי אני לא בטוח איפה הגלגלים מסתכלים, מקווה שהצלחתי להיות חצי מובן, בכל אופן מי שהבין אשמח לחוות דעת מה כדאי לעשות עכשיו, בדקתי אתמול לחץ צמיגים לאחר חודש, וכמו שציינתי, הייתה ירידה של 1-2 PSI בכל צמיג, ממלא לפי מה שרשום על דלת הנהג, 35 קדימה, 33 אחורה.

מה חושבים? האם כדאי לקחת שוב את הרכב למכון הפרונט?

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם (נערך)

כשקניתי את הרכב לפני כחצי שנה עוד בבדיקה במכון ציינו שהתותבים של המשולשים סדוקים, אני משער שאם כבר מחליפים אז מחליפים את כל המשולשים ולא רק תותבים, באיזה סכום מדובר בערך אם אני רוצה לקנות מקוריים?

יש 2 משולשים ברכב הזה נכון?

שאלה נוספת, האם זו עבודה פשוטה שמסיימים באותו היום? 

נגיד ביום שישי שזה היום החופשי שלי, אפשרי להכניס בבוקר ובצהריים לצאת עם הרכב מוכן?

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

מקוריים אמנם יקרים - אבל בדגם הזה הם הפתרון המוצלח לאורך זמן . 

קח בחשבון שחובה לבצע כיוון פרונט לאחר החלפת משולשים . 

עם משולשים חדשים - תקבל את תחושת האיזון בהגה חזרה . 

תעדכן, בהצלחה..

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...