Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים

טויוטה אוריס בנזין 2013

1. יש בגג 2 פסי קישוט מגומי (בתעלות ניקוז), זה מעט התייבש בכמה מקומות, חשבתי להחליף,  זוג פסים מקורי כזה עולה בטויוטה 700 ש"ח. רציתי לבדוק אפשרות להזמין את זה מחו"ל, (אמזון, איביי, או אתרים אחרים), אך אני לא מוצא את זה לפי המק"ט, אולי בגלל שבחלק מהארצות יש לזה מק"ט אחר דומה, אשמח לקבל עזרה בנושא.

המק"ט של זה בטויוטה הוא 75555-02080

ניתן לראות זאת בתמונה כאן, ואם נכנכסים לקישור שממנו חתכתי את התמונה אפשר ללחוץ על המספר ולקבל פרטים נוספים.

https://www.toyotacarmine.ru/part-7555502080

2. מוט קישור למוט מייצב, אני צריך להחליף אבל בכלל לא דחוף. בטויוטה כל מוט (לפני עבודה) עולה 300 ש"ח, בחנויות חלפים מחזיקים טורקי וכדו', עולה 50 ש"ח, מאחר וזה לא דחוף הייתי מעוניין להזמין משהו קצת יותר איכותי מטורקי אבל לא במחיר סביר.

איך מוצאים משהו איכותי (אני פשוט לא מכיר את המותגים בכלל), ואשמח לעזרה בהכוונה ספציפית למוצרים באיביי, אמזון או אתר אחר.

המק"ט בטויוטה: 48820-02070

מצורף תמונה (מסומן בירוק, צריך גם את השמאלי וגם הימני)  וכן קישור שניתן להגדיל וללחוץ על הפריטים

https://www.amayama.com/en/part/toyota/4882002070

הכי נוח זה האופציה של משלוח לישראל, אבל יש לי גם אופציה לכתובת בניו יורק, ומישהו יביא לי את זה משם, כך שאפשר לבחור גם לישראל וגם לניו יורק, (לא כולם שולחים לישראל, וגם יש את עניין עלויות המשלוח).

תודה לכל המסייעים

פסים.jpg

מוט.jpg

עריכה אחרונה על ידי mo2013
  • תוכן חדש...