Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, om2 כתב:

הרישיון בתוקף.

אבל לקוי, לכן חברת הביטוח תתנער באשמה של נסיעה מודעת ברכב לא תקין ויש לך "אשם תורם" לכך

ממש לא.

חברת הביטוח צריכה להוכיח קשר נסיבתי בין הגורם לאירוע הביטוחי ובין הליקוי

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 17 שעות, om2 כתב:

בעבר (אני לא יודע אם עדיין) היתה מגבלה של חודש שהיית יכול לעשות טסט רק במכון שנכשלת בו.

אם לא דווח נכשל. איך יודעים שהתחלתי טסט במקום אחר?

הם חותמים על הרישיון רכב.

הפתרון פשוט, תשלום האגרה באינטרנט, במקרה של כישלון בטסט אפשר להדפיס עוד אינספור עותקים מרשיונות הרכב.

פורסם
לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

גווני הפנסים הקדמיים שונים" ואעוף בסיבוב עקב סולר על הכביש אז אחשב "אשם תורם"? נשמע לי כמו קישקוש בשיטת מצליח של חברות הביטוח.

מה זאת אןמרת

הפנסים לא תקינים

אם היו תקינים, היית רואה את הסולר.

היית רואה את הסולר, לא היית מחליק.

מ.ש.ל.

עכשיו תשלם.

פורסם (נערך)

מנצל את השרשור :

אפשרי לשלם את אגרת  הרשיון רכב דרך האתר המשלתי?

עריכה אחרונה על ידי ידני
פורסם
לפני 30 דקות, יענקו כתב:

הבעיה שאם תקרה תאונה בגין הליקוי ויהיו נפגעים, אזי פות"ש יהיה בצרות צרורות.

זה בהחלט נכון.

אגב לא חייב נפגעים, מספיקה פגיעה של 51% ברכב מספיק חדש (כשהתאונה בגין הליקוי), ופות"ש חייב סכום 5-6 ספרתי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, BeBest כתב:

הם חותמים על הרישיון רכב.

הפתרון פשוט, תשלום האגרה באינטרנט, במקרה של כישלון בטסט אפשר להדפיס עוד אינספור עותקים מרשיונות הרכב.

רק שאם תגיע עם הרישיון הנקי ללא החותמת למכון רישוי שונה מזה שבו התחלת את הטסט במהלך חודש מהטסט, לא יקבלו אותך. אחרי הזנת הפרטים יופיע להם שהרכב בתהליך טסט במכון אחר. 

פורסם
לפני 25 דקות, Buki כתב:

רק שאם תגיע עם הרישיון הנקי ללא החותמת למכון רישוי שונה מזה שבו התחלת את הטסט במהלך חודש מהטסט, לא יקבלו אותך. אחרי הזנת הפרטים יופיע להם שהרכב בתהליך טסט במכון אחר. 

מניסיון זה לא המצב.

פורסם
לפני 7 דקות, BeBest כתב:

מניסיון זה לא המצב.

ממתי הניסיון הזה? בזמן האחרון או לפני כמה שנים? 

פורסם
לפני 1 דקה, Buki כתב:

ממתי הניסיון הזה? בזמן האחרון או לפני כמה שנים? 

לפני כשנתיים העברתי רכב של המשפחה טסט במכון כלשהו, נפסל על שטויות.

הדפסתי רישיון חדש, הלכתי למכון אחר וכמובן שעבר בלי בעיה.

פורסם

זה "שדרוג" למערכת שהוכנס בשנים האחרונות, למנוע מאנשים לעבור למכון אחר. לא יודע בדיוק באיזה שנה הוכנס. 

יכול להיות שכשהעברת עדיין לא היה. 

בכל מקרה היום זה לא אמור לעבוד. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, Buki כתב:

אתה מתכוון לחודש מביצוע הטסט במכון הראשון? זה מה ששאלתי, אם אני נופל על קישקוש בטסט הראשון אז האם אני יכול לחכות חודש אחד ואז לפנות למכון טסטים שונה ולהבדק שם.

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

זה בהחלט נכון.

אגב לא חייב נפגעים, מספיקה פגיעה של 51% ברכב מספיק חדש (כשהתאונה בגין הליקוי), ופות"ש חייב סכום 5-6 ספרתי.

אתה טוען כי רכב המבוטח בביטוח צד ג' לא יהיה מכוסה עקב ליקוי ברכב? אפשר לראות את זה בפוליסה? 

כישראלי ממוצע, על פניו זה נשמע לא שימושי במיוחד. הרי אם תפסל על ברקסים/מתלים/פנסים אז תמיד תוכל ללכת למוסך שאתה מכיר ו"לשלם" עבור התיקון ואז לבקש קבלה ליום לפני התאונה...

פורסם
לפני 1 דקה, Haim_gds כתב:

אתה מתכוון לחודש מביצוע הטסט במכון הראשון? זה מה ששאלתי, אם אני נופל על קישקוש בטסט הראשון אז האם אני יכול לחכות חודש אחד ואז לפנות למכון טסטים שונה ולהבדק שם.

התשובה חיובית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...