Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Haim_gds כתב:

אתה טוען כי רכב המבוטח בביטוח צד ג' לא יהיה מכוסה עקב ליקוי ברכב? אפשר לראות את זה בפוליסה? 

כישראלי ממוצע, על פניו זה נשמע לא שימושי במיוחד. הרי אם תפסל על ברקסים/מתלים/פנסים אז תמיד תוכל ללכת למוסך שאתה מכיר ו"לשלם" עבור התיקון ואז לבקש קבלה ליום לפני התאונה...

לא.

אני אומר שבהינתן תאונה בזמן שאין לרכב טסט עקב ליקוי בטיחותי, ואם יצליחו להוכיח שהתאונה נגרמה עקב הליקוי - אזי לא תהיה מכוסה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם יש מצב שנקלעת לתאונה אחרי כישלון בטסט, ההיגיון אומר שתלוי מה הליקוי.

אם נמצא שחלק מהבלמים לא פעילים, ברור שאסור היה לך לנסוע.

אם סעיף הפסילה הוא לוחית הזיהוי או מנגנון חלון לא נפתח, נראה לי שיהיה קל להדוף את חברת הביטוח בבית המשפט.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, ידני כתב:

מנצל את השרשור :

אפשרי לשלם את אגרת  הרשיון רכב דרך האתר המשלתי?

כאן

אפילו לא צריך להמתין להודעת החידוש. בערך חודשיים לפנינמועד פקיעת הרשיון תוכל לשלם, תקבל רשיון משולם ב-PDF, ויתו תוכל לגשת למבחן הרישוי. המנגנון הזה קיים כ-3-4 שנים, לפני כן היה אפשר לשלם, אבל היה צורך להמתין להגעת הרשיון המשולם בדואר.

יש גם אפשרות לשלם ברשיומט, אבל מחייב כרטיס אשראי על שם בעל הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

תקבל רשיון משולם ב-PDF, ויתו תוכל לגשת למבחן הרישוי

אחדד: אם שילמת, אין צורך לבוא עם הרשיון כלל. מופיע להם במחשב ששולם

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
  • למבחן כשירות התנועה (טסט) יש להגיע עם הרישיון שבידכם לאחר ששולם, או עם הדפסת הרישיון המשולם המתקבל בתום הליך התשלום. באפשרותכם להגיע גם עם דרישת התשלום הלא משולמת, לאחר ביצוע התשלום. שימו לב, אין אפשרות להדפיס את רישיון הרכב במכון הרישוי.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ואם לא תביר את הדף הם ידפיסו אותו בשבילך? הרי אתה צריך לקבל משהו עם המדבקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתה תקופה שמכוני הרישוי הדפיסו בשבילך, אחרי זה איגוד מכוני הרישוי הודיע חגיגית שלא ידפיסו יותר כי נגמר להם הטונר או משהו בסגנון.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בדיוק, הודיעו שלא מדפסים יותר. 

חייב להגיע עם רישיון מנייר ביד, אפילו כזה  שהודפס במדפסת בייתית, אבל שיהיה משהו. 

פורסם
לפני 17 שעות, amosbmw כתב:

אם יש מצב שנקלעת לתאונה אחרי כישלון בטסט, ההיגיון אומר שתלוי מה הליקוי.

אם נמצא שחלק מהבלמים לא פעילים, ברור שאסור היה לך לנסוע.

אם סעיף הפסילה הוא לוחית הזיהוי או מנגנון חלון לא נפתח, נראה לי שיהיה קל להדוף את חברת הביטוח בבית המשפט.

במקרה כזה בית המשפט נוטה לאקטיביזם רציני והוא בעצמו יהדוף את חברת הביטוח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 5 שעות, amosbmw כתב:

הייתה תקופה שמכוני הרישוי הדפיסו בשבילך, אחרי זה איגוד מכוני הרישוי הודיע חגיגית שלא ידפיסו יותר כי נגמר להם הטונר או משהו בסגנון.

ומאז הם מדפיסים וגובים על זה 5-10₪. כך ראיתי בכמה מכונים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...