Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, Gavrik כתב:

טרנסילבניה...) 

התכוונת לטרנסניסטריה שבמולדובה. טרנסילבניה היא חלבל ברומניה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, Coro כתב:

2016  תחת ממשל אובמה, הפנטגון הפעיל לחץ וביטל חוק טרי שאמור היה למנוע חימוש ניאו נאצים באוקראינה.

תתחילו להבין באיזה עולם אתם חיים.

שוב אתה מעתיק מסרים מהפרופגנדה שלך הקרמלין, שמענו את זה כבר בערוץ 1 וНТВ.
אתה מוזמן לפחות לבדוק את חצאי אמיתות הפופוליסטיות שאתה מפרסם לפני שאתה עושה "העתק-הדבק"
2018....
image.thumb.png.7442adcdf082a1ac0324f765edac29cd.png

ומאותה כתבה:

But a spokesman for the group has defended it, telling USA Today in 2015 that only 10 to 20 percent of recruits are neo-Nazis and that those people do not represent the official ideology of Azov.

It’s unclear how much, if anything, from the United States has gone to Azov in the past.

https://thehill.com/policy/defense/380483-congress-bans-arms-to-controversial-ukrainian-militia-linked-to-neo-nazis

ועוד קצת על "גדוד עזוב הניאו נאצי מתוך וויקופדיה":
"למרות ההאשמות כי הקבוצה היא אנטישמית, חלק מחברי הקהילה היהודית באוקראינה תומכים ומשרתים בגדוד אזוב. אחד מחבריה הבולטים הוא נתן חזין, מנהיג "מאות היהודים" במהלך הפגנות יברומאידאן ב-2013 בקייב"
ואוו גדוד ניאו נאצי שמשרתים בו יהודים ממש פרדוקס.

שוב אף אחד לא אומר שאין בעיה של לאומנות בצבא או בגדודים מסויימים ויש קיצוניים לאומנים בכל מקום אבל לדרוש מארה"ב להפסיק לממן את אוקראינה בגלל חיילים עם דאות לאומניות זה כמו לדרוש להפסיק מימון לישראל בגלל שיש בגולני ומג"ב כמה לאומנים שאוהבים לשים סמלים של "כהנא צדק".

פורסם (נערך)

לא שאני חובב וויקיפדיה. אבל בוא! הערך באנגלית:

The Azov Special Operations Detachment(Ukrainian: Окремий загін спеціального призначення «Азов», romanizedOkremyi zahin spetsialnoho pryznachennia "Azov"), also known as the Azov Detachment, Azov Regiment(Ukrainian: Полк Азов, romanizedPolk Azov), Azov Battalion (until September 2014), or simply Azov, is a right-wing extremist,[1][2] neo-Nazi,[3][4][5], formerly paramilitary, unit of the National Guard of Ukraine,[6][7][8] based in Mariupol, in the Azov Sea coastal region.

אזוב זה ארגון נאצי, והניסיון שלך להגן עליו ועוד בהאשמות של פרופוגנדה מצחיק כיפליים. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

הערך בעברית הוקם לפני שבועיים וזה נראה לי כמו פרופגנדה עבור הקהל דובר העברית להסוות את הקשר של הגדוד עם נאצים. הערך האנגלי קיים המון זמן עם המון מקורות וקצת יותר אמין.

מעניין אם כל מיני דבילים היו מגינים על טראמפ אם רק 10-20% מהמצביעים שלו היו נאצים.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 16 דקות, Coro כתב:

מעניין אם כל מיני דבילים היו מגינים על טראמפ אם רק 10-20% מהמצביעים שלו היו נאצים.

למה, רק 20% מהמצביעים שלו נאצים?

חשבתי הרבה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

שום דבר ממה שאתם אומרים לא עונה על הטענות שלי וגם לא מהווה ניסיון לענות עליהם, אתם רק צועקים חזק במגאפון "נאצים! נאצים!" כמו שפוטין צועק על כך שהממשל באוקראינה נחטף על ידי נאצים נרקומנים.

אני לא אמרתי שבגדוד עזוב אין בעיה של נאציונאליזם ושיש חיילים עם דאות ואידיולוגיה לאומנית, אני רק הראתי שזאת בעיה נפוצה בכל העולם וזה גם נתון לוויכוח.
אבל מה הקשר בין זה שיש כמה חיילים לאומנים לטענה שהאוקאינים עושים טיהור אתני של וטובחים ברוסים בשטח אוקראינה? שוב אין פו שום הוכחה לכך אפילו דלגציה רוסית אירופאית שהייתה בדונבאס לא מצאה במשך 8 שנים שום ראיות לטענות האלו...

לפני 27 דקות, Coro כתב:

קצת כואב לי לשבור לך את הפנטזיה.... אבל אתה מוזמן לבדוק מה הדגלים והסמלים שקהל הבוחרים שלו לובש בגאווה אומרים:
Trump Voters Support Confederate Memorials but Not GOP Healthcare Bill
Proud Boys Burned and Destroyed Black Lives Matter Signs Stolen From Black  Churches in D.C. | Teen Vogue
What Does Right-Wing Extremism Look Like Post-Trump? | The Takeaway | WNYC  Studios

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 7 דקות, vadim6385 כתב:

למה, רק 20% מהמצביעים שלו נאצים?

חשבתי הרבה יותר.

אני מקווה שצחקת, אני לא רוצה להאמין שאתה באמת חושב שיש בארה"ב יותר מ48 מיליון ניאו נאצים? 

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם

https://news.walla.co.il/item/3494168

מאוד מתמיה מדוע מנהיגי אוקראינה כולל השגריר שלהם, ממשיכים להפעיל לחץ על ישראל בעניין. האם הם מנסים למשוך עוד מדינות למלחמה שלהם, אחרי שמדינות נאטו הראו להם אצבע משולשת?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

בינתיים, לפי פרסומי שמועות רוסים, חלק גדול מהדרגים הגבוהים של ה-FSB בדרך לגלות את לוביאנקה מהצד הפחות נחמד שלה. שלושה גנרלים די בכירים כבר נהרגו. כ-25% מהציוד שנשלח למערכה על ידי הרוסים כבר הושמד/נהרס/נעזב.

אפילו אם נניח שהתוכנית הצבאית של פוטין כללה כיבוש באש של מדינה כמו אוקראינה, נראה שהצבא הרוסי סובל בצורה קשה מאוד.

ומעניין איך הסנקציות ישפיעו. בינתיים הבורסה ברוסיה לא תפתח גם השבוע. לפי מה שאני רואה מאות אלפי רוסים - צעירים, משכילים, עילית חברתית - כבר בחוץ או בדרך החוצה. מיליונים יגיעו בעקבותיהם (אם רוסיה לא תסגור את הדלתות). 

אפילו אם הוא יכבוש את אוקראינה, זה יהיה נצחון פירוס. במקרה הטוב. במקרה הרע יתחיל אי סדר בצבא, במאפיה ובמנגנוני הבטחון.

יהיה שמח.

פורסם

התקשורת המערבית לפני המלחמה: לאוקראינה יש בעיה ניאו נאצית!

התקשורת המערבית אחרי המלחמה: באוקראינה אין בעיה ניאו-נאצית,זה הכל פרופגנדה של פוטין!

Azov Battalion - Wikipedia

image.thumb.png.67b0806b59893b7b0e8ad3813635c2cf.png

image.thumb.png.195dab9a9f15ed8eb7cb1ca7882c2cd1.png

image.thumb.png.4e35594664894e32a1dd63ae7cb68a40.png

image.thumb.png.e8800fc53e92a500d6ecb30d9969e521.png

image.thumb.png.849e60e2b01f9ad757204577d45cbe39.png

image.thumb.png.d44998882900829157ca37aed26bdf69.png

image.thumb.png.42c98249fb6df797bcd30dcdc7d394ac.png

image.png

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 6 דקות, Gavrik כתב:

אני לא אמרתי שבגדוד עזוב אין בעיה של נאציונאליזם ושיש חיילים עם דאות ואידיולוגיה לאומנית,

ברור. לא אמרת. רק צעקת לפרופוגנדה והבאת ערך מצחיק עם טענה שיש שם יהודים ולכן זה הכול עלילות של הקרמלין. כאילו פאקינג כתבת את זה לפני הודעה וחצי…

ובכל מדינה בעולם יש תנועות נאציות! אבל לא בכל מדינה, ובטח בדמוקרטיות, יש ארגון שממומן ע״י הממשל ומייצג אותו ועוד כחוד החנית ״האליטה״. 

גריצ׳ו, אתה באמת מאמין לחצי ממה שאומרים? כי לפי האוקראינים הם עוד שניה מכתרים את מוסקבה וכל זה בלי עבידות…

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, Gavrik כתב:

קצת כואב לי לשבור לך את הפנטזיה.... אבל אתה מוזמן לבדוק מה הדגלים והסמלים שקהל הבוחרים שלו לובש בגאווה אומרים:

Proud Boys Burned and Destroyed Black Lives Matter Signs Stolen From Black  Churches in D.C. | Teen Vogue

מה זה, יש להם צעיפים של בית"ר, השם ירחם.

• מצחיק 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

גריצ׳ו, אתה באמת מאמין לחצי ממה שאומרים? כי לפי האוקראינים הם עוד שניה מכתרים את מוסקבה וכל זה בלי עבידות…

כבר כתבתי פה בעבר, הדיווחים ההדדיים של שני הצדדים לא באמת שווים את הביטים עליהם הם כתובים. 

וכנראה כל גורם אחר משופע מאינטרסים בין אם לנפח או לגמד את המימדים של הנזק של כל צד.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 20 דקות, Coro כתב:

התקשורת המערבית לפני המלחמה: לאוקראינה יש בעיה ניאו נאצית!

התקשורת המערבית אחרי המלחמה: באוקראינה אין בעיה ניאו-נאצית,זה הכל פרופגנדה של פוטין!

Azov Battalion - Wikipedia

image.thumb.png.67b0806b59893b7b0e8ad3813635c2cf.png

image.thumb.png.195dab9a9f15ed8eb7cb1ca7882c2cd1.png

image.thumb.png.4e35594664894e32a1dd63ae7cb68a40.png

image.thumb.png.e8800fc53e92a500d6ecb30d9969e521.png

image.thumb.png.849e60e2b01f9ad757204577d45cbe39.png

image.thumb.png.d44998882900829157ca37aed26bdf69.png

image.thumb.png.42c98249fb6df797bcd30dcdc7d394ac.png

image.png

אני יכול למצוא לך אולי פי 1000 יותר מקורות וכתבות שמספרים על כך שחיילים ישראלים הם לאומנים שונאי אדם וצמאי דם ושכל בוקר הם נהנים להרביץ לנשים פלסטיניות להנאתם ולטבוח בילדים פלסטינים לכיף. אז מה? האם זה יביא אותנו לאנשהו?

דיי נו.. זה ויכוח עקר שאין לי ממש כוח אליו אני מספק לך פו עשרות עובדות שמפריכות חלק ניכר מהפרופגנדה שאתה מעתיק לפו וכל מה שאתה עושה זה מתייחס לטענה אחת ומנסה להוכיח אותה עם כתבות פופוליסטיות 🤦🏻‍♂️ 

אתה יודע איך גוגל עובד? מה שתשאל אותו הוא ימצא לך גם על זה שהעולם שטוח וקורונה זאת תוכנית סדר עולם חדש וטראמפ הוא איש לטאה.

• אהבתי 1
פורסם

לא מאמין לכולם, לא מאמין לאף אחד. רואה מה קורה בשטח. תכלס. ובתכלס - הפגיעה הכלכלית, אמת. בריחה מרוסיה - אמת. מוות של חיילים וגנרלים בכמות גדולה לרוסיה - אמת. 

כל מה שכתבתי בהודעה הוא אמת. לא בטוח לגבי מעצר הFSB. זה אכן יתברר רק עוד כמה ימים.

• תוכן חדש...