Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הדיווחים משם הם מכוונים לגייס הרבה יותר מ300 אלף, ונראה שגם גברים שלא שירותו בצבא מקבלים מכתבי גיוס.  מרגיש שחוזרים לימים היפים של סטלין 🤩

פורסם
לפני 5 שעות, hwgeek כתב:

יש מצב הם מסתובבים ברחוב ולפי מראה הכושר הגופני "עוצרים" מפירי חוק ומציעים להם לבחור בין 10 שנות מאסר או "רק מס' חודשים בחזית"...

לא אתפלא אם זה יהיה כמו שקרה בפרשת "אי הקניבלים", שתפסו אנשים רנדומליים ברחוב רק על זה שלא הייתה תעודה מזהה עליהם, שולחן אותם לאי בסיביר, בלי אוכל, מים או בגדים חמים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

נכון. גם פולין ואסטוניה. הבעיה של כל המדינות האלה שרוסיה נמצאת על הגבול שלהן, ויש בהן כבר עכשיו אוכלוסיה רוסית משמעותית.

אם הייתי ראש ממשלת פולין הייתי מכריז על משאל עם בקרב אזרחי רוסיה על צירוף רוסיה לפולין.

• מצחיק 3
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, MiniMiz3r כתב:

אם הייתי ראש ממשלת פולין הייתי מכריז על משאל עם בקרב אזרחי רוסיה על צירוף רוסיה לפולין.

למה הם צריכים את זה על הראש שלהם?

זה כמו שישראל תספח את סוריה ואת עיראק.

אבל אולי ראש העין תרצה לספח את תימן, לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 32 דקות, MiniMiz3r כתב:

• אהבתי 1
  • מצחיק 6

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

BLAT ....

image.thumb.png.82bc6ed3de215ca81b83d0ac763f60ab.png

איפה הם מוצעים את הוגי הרעיונות הגאונים הללו? מחסור בבשר תותחים? "...נספח שטחים שכבשנו ונגייס את הגברים משם..."

נו עד כמה אנחנו קרובים עכשיו לWW3?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

השמועה אומרת שיש אנשים שכבר התחילו להתאבד בעקבות זה שהם קיבלו מכתבי גיוס ולא הצליחו לצאת בזמן מרוסיה.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 49 דקות, farkash7 כתב:

מלחיץ מה שקורה שם.

עם של קונפורמיסטים אפאטיים. זה מה שקורה שם. לא היה אכפת להם מה קורה שם כל עוד הם יכלו לשבת ולראות טלוויזיה בערב, לשתות וודקה ולאכול קרטושקה. 

חיסול אופוזיציה, עיתונות חופשית, מתנגדים פוליטיים, ארגוני חברה אזרחית במשך 22 שנה. שוד המדינה על ידי כמות קטנטנה של מקורבים ובניית מערכת אוטריטרית. כל זה היה ממש לא חשוב כל עוד היה מראית עין של סדר משולב עם קצת פרופוגנדה ותחושת עליונות שאנחנו יותר טובים מהאחרים. וחופשה לשבוע פעם בשנה בקלאב בטורקיה.

אני עוד זוכר את השיחות עם האידיוטים שם - ״היה לנו דמוקרטיה בשנות ה-90, זה לא עבד״

עכשיו חלקם (לא כולם) מבינים באיזה ברוך הם נמצאים, אבל הרכבת כבר מזמן עזבה את התחנה…

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 6
פורסם

לא שלפוטין אכפת יותר מדי, אבל לגייס שבויים זה נגד אמנת ז׳נבה.

מצד שני זה עבד מעולה לנאצים, אותם סלאבים שהם גייסו מהשטחים הכבושים היו הרבה יותר אכזריים מגרמנים עצמם.

פורסם
לפני 6 שעות, garicho כתב:

עם של קונפורמיסטים אפאטיים. זה מה שקורה שם.

לא אמרתי את זה כי אני דואג להם.

המצב שם מלחיץ כי הוא עלול לצאת משליטה ואז לך תידע מה הפסיכופטיים שם בשלטון יעשו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

רעיון מהפכני . שירו פצצת אטום קטנה על עצמם. יטענו שזו פרובוקציה של אוקראינה והמערב (כפי שתמיד חשדו שיקרה ,פוטין הזכיר את זה פעם בנאומו למרות שאין לאוקראינה אורניום מועשר) וככה ישפרו את המוטיבציה של חיילי המילואים להגן על הבית . זה עבד בצ:רנוביל.

בנתיים פינלנד מנסה לעצור שטף גדול של צעירים רוסים שמבקשים להתחמק מגיוס. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

פעולות דגל כוזב זה לא רעיון מהפכני אלא חלק מהתו"ל הסובייטי בעבר והרוסי בהווה. 

הבעיה עם שימוש בגרעין במסגרת הזו היא שקל מאוד להבין מה מקור החומר הבקיע ע"י אנליזה של השאריות, אבל רוסים ידועים ככאלו שלא נותנים לעובדות לבלבל אותם. 

• אהבתי 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...