Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קשור הפרעות האלו ואיזו פרופגנדה מנותקת?
יש אנשים גם אצלנו שמבחינתם כל מי שלא יהודי הוא לא בן אדם.
יש לנו את נערי הגבעות ועוד כל מני תופעות של גזענות ואלימות.

יש לנו גם שב"כ שמטפל בזה ועוזר שהתופעות האלו לא יהיו הרבה יותר גרועות אבל אי אפשר להגיד שאנחנו טלית שכולה תכלת.

ברור שהגדוד הזה הוא בושה אבל הם היו צריכים אנשים שיגנו על המדינה, ופסיכים גזענים זו לא אופציה רעה למדינה שמגינה על עצמה מרוסיה.

אני לגמרי לא בצד האוקראיני פה, כי זה נבלה וזה טרפה אבל אני לא מאלו שיגידו "סבא שלו היה אנטישמי אז הוא אנטישמי" או "המדינה שלו מצביעה לפי האינטרסים שלה אז כל האזרחים אנטישמים".
זו באמת דמגוגיה.

• אהבתי 1
פורסם

אני לא מבין מה פוטין חשב לעצמו,לנסות לכבוש מדינה בגודל כזה,עם 200K חיילים,אולי אפילו פחות.

אני קורא מאמרים בחו"ל,כל מיני אנשים,גנרלים לשעבר וכדומה,,,אף אחד לא מבין את הרציונל של המהלך הזה

פורסם
לפני 14 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

מה קשור הפרעות האלו ואיזו פרופגנדה מנותקת?
יש אנשים גם אצלנו שמבחינתם כל מי שלא יהודי הוא לא בן אדם.
יש לנו את נערי הגבעות ועוד כל מני תופעות של גזענות ואלימות.

נו בוא, אתה ניסית לעקוץ (בעיקר בהתעלמות מוחלטת מנתונים) והחזרתי אותך לקרקע, עדיף שלא תפתח את זה יותר, כי הפרופוגנדה שלך (והיא פרופוגנדה, שיותר גרוע מזה גם מנותקת מהמציאות) נכשלת.

אגב נערי גבעות הם קולקטיב? לא שאני מכיר אותם אישית אבל נראה לי שחלק מהאג'נדה שלהם זה לא להיות חלק מהקולקטיב.

לפני 16 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

יש לנו גם שב"כ שמטפל בזה ועוזר שהתופעות האלו לא יהיו הרבה יותר גרועות אבל אי אפשר להגיד שאנחנו טלית שכולה תכלת.

בין זה ובין מה שכתבת, עולם ומלואו.

לפני 17 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

ברור שהגדוד הזה הוא בושה אבל הם היו צריכים אנשים שיגנו על המדינה, ופסיכים גזענים זו לא אופציה רעה למדינה שמגינה על עצמה מרוסיה.

הגדוד עצמו הוא לא בושה, זה שהרשו לו להתקיים חמוש זו בושה אחת. זה שקיבלו אותו לתוך זרועות (ומימון, וחימוש) הצבא האוקראיני - זו הבושה הגדולה יותר.

זה שהם אופציה לא רעה - כרגע אוקראינה במצב שבו כל מטאטא יורה, אבל גדוד אזוב חלק מהצבא כבר שנים. אז אי אפשר לפטור את הקבלה שלהם לצבא תחת אצטלה של "הם מגינים על עצמם". 8 שנים מאז סיפוח קרים הם לא בדיוק הגנו על עצמם, ובכל זאת הגדוד הזה שמר על צביונו ונכנס לתוך הצבא.

לפני 19 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

אני לגמרי לא בצד האוקראיני פה, כי זה נבלה וזה טרפה אבל אני לא מאלו שיגידו "סבא שלו היה אנטישמי אז הוא אנטישמי" או "המדינה שלו מצביעה לפי האינטרסים שלה אז כל האזרחים אנטישמים".

אתה מערבב שני דברים לא קשורים, או יותר נכון שתי סיבות לא קשורות לכך שהטענות האוקראיניות (בעיניי לפחות) הם חוצפניות ממדרגה ראשונה, ואז כרכת אותן כאילו הן סיבה ותוצאה.

אז לא, סיבה אחת זה שהם מצביעים לפי האינטרסים שלהם (מה האינטרסים שלהם להצביע לטובת פלשתינים? לא מבחינה ביטחונית, לא מבחינה כלכלית ולא מבחינת קשרי תיירות או תעסוקה הם לא מדגדגים קרוב למה שיש והיה להם עם ישראל) - אז שימשיכו עם האינטרסים שלהם ויאכלו אותם וייחנקו עם האינטרסים שלהם.

סיבה שנייה, לא קשורה, היא שהם מגדלים אנטישמים (אני לא יודע אם הסבא של כל אחד מהחיילים בגדוד אזוב לדוגמה היה אנטישמי, וזה גם לא רלוונטי), ולא רק מגדלים אותם אלא מאפשרים להם להתחמש ולהפוך למיליציה, ואז גם מכניסים אותם, כיחידה אורגנית ואנטישמית, לתוך הצבא, כדי שיקבלו חימוש יותר טוב ומשכורת של חיילים, תוך שמירה על תפיסת העולם של המיליציה האנטישמית.

אם לא ברור לך מה רע בזה, אז אני מציע לתת לפעילי תנועת כ"ך להתחמש באופן חופשי, לאפשר להם באופן חופשי לאמן נערי גבעות, ואז לקרוא להם "גדוד כהנא", לקחת אותם כיחידה אורגנית לתוך צה"ל כדי שיקבלו כולם M16 ומשכורת של חיילים מכספי משלם המיסים הישראלי. איך זה נשמע לך?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 5 דקות, yoni2sh כתב:

אני לא מבין מה פוטין חשב לעצמו,לנסות לכבוש מדינה בגודל כזה,עם 200K חיילים,אולי אפילו פחות.

פוטין היה בטוח שלא ייתקל בהתנגדות של ממש.

ככה זה כשאתה מצד אחד מאמין בשטויות שהמצאת, מצד שני מוקף ביס מנים שאומרים לך רק את מה שאתה רוצה לשמוע.

• אהבתי 4

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

ככה זה כשאתה מצד אחד מאמין בשטויות שהמצאת, מצד שני מוקף ביס מנים שאומרים לך רק את מה שאתה רוצה לשמוע.

משפט יפה,אני הולך להשתמש בו בשרשור של הרצועה

• מצחיק 3
  • מעניין 1
פורסם
לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אם לא ברור לך מה רע בזה, אז אני מציע לתת לפעילי תנועת כ"ך להתחמש באופן חופשי, לאפשר להם באופן חופשי לאמן נערי גבעות, ואז לקרוא להם "גדוד כהנא", לקחת אותם כיחידה אורגנית לתוך צה"ל כדי שיקבלו כולם M16 ומשכורת של חיילים מכספי משלם המיסים הישראלי. איך זה נשמע לך?

אם המדינה שלך תהיה במצב שצריך לגייס כל מי שמסוגל לעמוד על הרגליים ולהחזיק נשק, זה מה שצריך לעשות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

פשוט תגיד שאתה לא מעוניין בדיאלוג אם אתה הולך לנהל מונולוג עם עצמך במקום להתייחס עניינית.

ידידי אין התייחסות יותר עניינית ממה שכתבתי.

חוץ מהניסיון (הדיי טיפשי) לצייר את ח"כ בן גביר כגדול הגזענים בארץ (שוב, תוך התעלמות מוחלטת מפרעות מאי האחרון), וההסקת מסקנות הקלוקלת (שניסיתי מאוד להסביר לך בדיוק איפה הסקת מסקנה לא נכונה), אין לך טיעונים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 1 דקה, yoni2sh כתב:

משפט יפה,אני הולך להשתמש בו בשרשור של הרצועה

מאשר, רק בתנאי שאראה קודם את הקונטקסט

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

אם המדינה שלך תהיה במצב שצריך לגייס כל מי שמסוגל לעמוד על הרגליים ולהחזיק נשק, זה מה שצריך לעשות.

רוצה להתערב שגם אז, זה לא יקרה?

עובדה - זה בדיוק מה שלא קרה (פרשת אלטלנה), ואגיד לך יותר מזה, במקום לחבק את האצ"ל באמצע מלחמת העצמאות, אנשי ההגנה קיבלו הוראה וירו על אנשי האצ"ל.

אותה הגנה בזמנו השקיעה לא מעט במה שהם קראו לו גח"ל (גיוס חו"ל, כלומר להביא יהודים ממדינות שונות בעולם כדי להלחם במלחמת העצמאות), אבל את הלוחמים (היחסית מאומנים, ויחסית מחומשים, ויחסית מאורגנים) של האצ"ל, אותם קצת לפני הסגירו לבריטים (הסזון), וירו עליהם קצת אחרי זה, באמצע מלחמת העצמאות, שעד היום היא ככל הנראה המלחמה הכי קיומית שהייתה למדינת ישראל.

אז לא, זה לא היה קורה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

הייתי שומר את הפרופוגנדה המנותקת מהמציאות שלך לפחות עוד שנה בבוידעם, אולי אנשים ישכחו עד אז מי הגזען.

אני חושב שנצחנו בתחרות הזו בשבועות האחרונים, כשמדינות מערביות די מרוחקות מאוקראינה, כמו דנמרק, פתחו את שעריהן לפליטים, בגדול, ואצלנו התעסקו במכסות למי שאמא שלו לא יהודיה.

עזוב ערבים לא ערבים. ישראל היא מדינה גזענית בצורה קיצונית, בין היתר כי פה אפילו אין מאמץ להסתיר את זה במעטפת של pc שלפחות מייצרת את התחושה שזה לא קיים. ואתה יכול לראות את זה גם פה בפורום. 

לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

וץ מהניסיון (הדיי טיפשי) לצייר את ח"כ בן גביר כגדול הגזענים בארץ (שוב, תוך התעלמות מוחלטת מפרעות מאי האחרון),

אם לא היו פרעות אז בן גביר לא היה גזען?

זה מתקיים במקביל לחלוטין.

לפני 11 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אז לא, זה לא היה קורה.

אני לא ככ זוכר, אבל בסופו של דבר לוחמי האצל השתלבו בצהל לא?

וקצת קשה להשוות. כשירו על אלטלנה - מה היתה הסיבה לכך?

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

ישראל היא מדינה גזענית בצורה קיצונית

יפה שאתה מכליל 9 מיליון אנשים. אספר לך סוד - כולם גזענים, זה טבוע במהות האנושות בדיוק כמו שאתה בטוח שאתה יותר טוב ממישהו אחר רק כי אתה יבגניפ. זה טבעי. היופי הוא בניסיון האנושי לאהוב ולהעריך את האחר למרות זאת.

PC זה להגיד "אנחנו צריכים להציל את כולם", כשברור שזה לא אפשרי ולא הגיוני. אז אנחנו מצילים את הקבוצה השלמה שאליה אנו מחוייבים, בדיוק כמו שאתה היית מציל משריפה קודם את אחיך ולא את השכן שלו כי אתה "אוהב כל אדם באשר הוא".

עריכה אחרונה על ידי omricn
  • אהבתי 2
פורסם

ומה עם רחובות על שם אצ"ל בשלל ערי ישראל?

פורסם
לפני 25 דקות, omricn כתב:

יפה שאתה מכליל 9 מיליון אנשים. אספר לך סוד - כולם גזענים, זה טבוע במהות האנושות בדיוק כמו שאתה בטוח שאתה יותר טוב ממישהו אחר רק כי אתה יבגניפ. זה טבעי. היופי הוא בניסיון האנושי לאהוב ולהעריך את האחר למרות זאת.

PC זה להגיד "אנחנו צריכים להציל את כולם", כשברור שזה לא אפשרי ולא הגיוני. אז אנחנו מצילים את הקבוצה השלמה שאליה אנו מחוייבים, בדיוק כמו שאתה היית מציל משריפה קודם את אחיך ולא את השכן שלו כי אתה "אוהב כל אדם באשר הוא".

תשמע, אני לא עוקב כל כך אחרי זרם הפליטים בעולם כי זה לא מעניי אותי (בכלליות, לאו דווקא אוקראינים). כשקראתי קצת בעבר מעולם לא נתקלתי ביותר מדי ארגונים או אנשים שחשבו שהמדינה הפרטנית שלהם יכולה להיות בית לכולם. ממש. השיח תמיד אבל תמיד היה על מכסות כלשהן. גם פה אף אחד לא ציפה שישראל תקלוט 3 מיליון אוקראינים. זה אפילו לא על הפרק, כי רובם המוחלט הגיע למדינות הסמוכות באירופה וישארו שם.

חוץ מזה בכנות אני לא מבין חלק ממה שכתבת. כלומר מבין את העברית. לא מבין מה זה אומר או מה עומד מאחורי זה. אם כולם גזענים אז מה איכפת לך שאני מכליל 9 מיליון אנשים? או מה הצורך להסביר? הגזענות הישראלית היא סוד מאוד גלוי. ובכל זאת תמיד יש אנשים שיש להם צורך לתרץ אותה. למה? היו שלמים עם מה שאתם. זה הרי הטבע האנושי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

תשמע, אני לא עוקב כל כך אחרי זרם הפליטים בעולם כי זה לא מעניי אותי (בכלליות, לאו דווקא אוקראינים). כשקראתי קצת בעבר מעולם לא נתקלתי ביותר מדי ארגונים או אנשים שחשבו שהמדינה הפרטנית שלהם יכולה להיות בית לכולם. ממש. השיח תמיד אבל תמיד היה על מכסות כלשהן. גם פה אף אחד לא ציפה שישראל תקלוט 3 מיליון אוקראינים. זה אפילו לא על הפרק, כי רובם המוחלט הגיע למדינות הסמוכות באירופה וישארו שם.

חוץ מזה בכנות אני לא מבין חלק ממה שכתבת. כלומר מבין את העברית. לא מבין מה זה אומר או מה עומד מאחורי זה. אם כולם גזענים אז מה איכפת לך שאני מכליל 9 מיליון אנשים? או מה הצורך להסביר? הגזענות הישראלית היא סוד מאוד גלוי. ובכל זאת תמיד יש אנשים שיש להם צורך לתרץ אותה. למה? היו שלמים עם מה שאתם. זה הרי הטבע האנושי.

מסכים, הפסקה הראשונה שלי היתה צריכה להמחק בעריכה - יפה שאתה מכליל 9 מיליון אנשים

• תוכן חדש...