Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, Gosser1860 כתב:

איזה רוסים? של מוסקבה ולנינגראד (ראית מה עשיתי שם?)? כן.

אבל רוב האוכלוסיה לא נמצאת שם, יש אוכלוסיה עצומה שחיה בכפרים כמו במאה הקודמת. שם התמיכה בפוטין גדולה והוא השקיע לאורך השנים בתדמית שלו שם, רכיבה ללא חולצה על סוס, דג דגים בנהר ואכל ציד מעל מדורה.

אבל אלה גם מי שישפיעו על רוסיה לכיוון כזה או אחר. המוז׳יק והבאבא בכפר יהיו לא רלוונטים עכשיו כמו שלא היו רלוונטים בהפיכה של 91,17,05…

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, garicho כתב:

אבל אלה גם מי שישפיעו על רוסיה לכיוון כזה או אחר. המוז׳יק והבאבא בכפר יהיו לא רלוונטים עכשיו כמו שלא היו רלוונטים בהפיכה של 91,17,05…

פוטין דאג למלא את הערים האלה במהגרים צ׳צנים, אוזבקים, קווקזים ושות… והם נאמנים לו על כך. הם יהיו הראשונים שיצאו להרוג את תומכי ההפיכה.

פורסם
לפני 19 דקות, garicho כתב:

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

כן אף אחד לא שאל אותם באמת אף פעם מה הם רוצים. והם תמיד היו בעד השליט הקיים גם ככה.

מה? על מה אתם מדברים? במהפכה הראשונה (05) הם היו חלק פעיל של ממש. במהפכה השניה הם התגייסו למען הבולשביקים (על בסיסם קם הצבא האדום).

הם אולי לא "מחליטים" ישירות מי יהיה השליט, אבל חד משמעית עדיף שהם יהיו בצד שלך ולא ההפך.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

המהפכות לא הגיעו מהם. לא זכור לי כל כך מה היה החלק של האיכרים ב-1905. במלחמת האזרחים היה כבר גיוס בכפיה, גיוס תמורת אוכל והרבה אנשים השתלבו בשורות מיליציות שונות לא מתוך איזו אידיאולוגיה או הזדהות עם סוציאליזם. ההנהגה הקומוניסטית גם פקפקה בנאמנות של האיכרים (וגם עסקה בשאלה הזו לא מעט בעשורים שלפני המהפכה). אם מספיק משעמם לך ובא לך לקרוא משהו מאוד מדכא על זה - ממליץ לקרוא את "הדון השקט" (נשמע כמו שם של ראש משפחה במאפיה), שמתאר את התקופה בצורה די טובה כנראה.

גם אחרי מלחמת האזרחים, האיכרים ברוסיה, אוקראינה וכו' עברו שנים של התעללויות שונות, כולל גירושים, הרעבה מכוונות פחות או יותר ועוד. עד כמה שאני זוכר תקופה מסוימת גם לא היתה להם מקבילה לתעודת זהות שהיתה מאפשרת להם חוקית לעבור לחיות בעיר. 

• רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

וסין תכבוש חלקים במזרח הרחוק הרוסי

ב 30 השנים שברו אחרי פירוק ברית המועצות, יש תופעה שכנראה הולכת ומתרחבת (אבל לא סגור על זה) של סיניים שגרים בסמוך לגבול עם רוסיה שנכנסים לעבוד ברוסיה, לתקופות די ארוכות. אצלם צפיפות ופיצוץ אוכלוסין + מוטיבציה לעבוד, ברוסיה הכל ריק ואוכלוסיה עם מוטיבציה נמוכה לעבודה.

הסינים עובדים בחקלאות, בניה וכו, יש כתבות באינטרנט שאומרות שהם כבר "כבשו את החקלאות", באיזורים האלו וכמובן הרוסים המקומיים מודאגים מהתופעה... 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Giant_TA כתב:

אין ספק שזו תחילת הדרך של סין להיות ארה״ב של המאה ה-21… ולצערי זה הרבה יותר גרוע מכל תסריט אפשרי.

סיימתי לצפות בסרטון הזה של ריי דאליו.

ארוך, אבל מסביר את מחזור החיים של אימפריה בצורה יפה:

כשפרצה הקורונה, בעולם המערבי היו שהאשימו ונהגו באלימות כלפי אנשים בעלי מראה/מוצא אסיאתי.

כעת, במדינות מערביות יש חרם על מוצרים תוצרת רוסיה (וודקה, שימורים), חרם על אתלטים בעלי דרכון רוסי.

אני מקווה שלא נראה תרחיש של אלימות כלפי אנשים ממוצא רוסי.

קנדה בראשות טרודו מובילה את ההקצנה במדינות המערב.

עריכה אחרונה על ידי Legend
  • מעניין 2
פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, Buki כתב:

ב 30 השנים שברו אחרי פירוק ברית המועצות, יש תופעה שכנראה הולכת ומתרחבת (אבל לא סגור על זה) של סיניים שגרים בסמוך לגבול עם רוסיה שנכנסים לעבוד ברוסיה, לתקופות די ארוכות. אצלם צפיפות ופיצוץ אוכלוסין + מוטיבציה לעבוד, ברוסיה הכל ריק ואוכלוסיה עם מוטיבציה נמוכה לעבודה.

הסינים עובדים בחקלאות, בניה וכו, יש כתבות באינטרנט שאומרות שהם כבר "כבשו את החקלאות", באיזורים האלו וכמובן הרוסים המקומיים מודאגים מהתופעה... 

בסין מלמדים שהיסטורית סיביר זה שטח של סין, הכול שם מורכב. 

יכול להגיד לך שמעשית הסינים כבר שולטים שם בעניינים, הם כבר הציפו בהתיישבויות את האזור. 

בשורה התחתונה, שאלתי חברים ומשפחה ברוסיה,  מה הפואנטה ב״גאווה״ של להחזיק את האדמות האלה כשכל אוצרות הטבע שם הולכים לחברים בחונטה, המדינה לא עושה כלום כדי לאכלס ולפתח את האזור(חוץ מלשאוב משאבים), ואף אחד מרוסיה המערבית אף פעם לא ביקר שם, כי זה לא מעניין לו את התחת…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

יכול להגיד לך שמעשית הסינים כבר שולטים שם בעניינים, הם כבר הציפו בהתיישבויות את האזור

לא צריך להגיד לי, סביר להניח שקראנו את אותן הכתבות 😁

פורסם

- ארה"ב מפעילה המון גיחות של מל"טים לאיסוף מודיעין מעל השטח האווירי של פולין.

- והבחור כאן מעלה תקציר של הפגיעה הקשה בתעופה האזרחית הרוסית עקב איסור כניסת מטוסים רוסיים לשטח האווירי של אירופה:

* חצי~ מהמטוסים הרוסיים נמצאים בחכירה ובשלב מסוים יצטרכו לחזור הביתה, לאירופה

* הרובל עלה, והפך את כל מה שמשולם בדולרים ליקר יותר

* הבאן על חלקי חילוף

פורסם

כרגע היה מבזק שבפקיסטאן היה פיגוע בו נהרגו 50 איש, למישהו כאן מעניין את הביצה? או שדם צהוב/כחול הוא איכותי יותר? 

למה אני כותב את זה? סתם ככה) 

פורסם

גם אותך זה לא מעניין אבל. אני יודע שכבר היינו בסייקל הזה, אבל מה כל כך חשוב לך להגן על רוסיה במקרה הזה? יש מלא חרא בעולם. רוסיה היא חלק ממנו. אולי גם אוקראינה. אבל לפחות החרא האוקראיני זז לכיוון מערב. הרוסי בחיים לא יעשה את זה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

כי כאדם אני משתדל תמיד למצוא את האיזון ולא נכנס למקומות שאני לא מכיר. כרגע אני רואה שטיפת מוח מהמערב לא פחות משטיפת המוח ברוסיה, וזה מדאיג אותי. אני רואה איך אנשים מגיבים על מה שמאכילים אותם בתקשורת ושות…

מבחינתי אין הבדל בין העדר שמקשיב לפוטין, לזה של ביידן. אז אולי זה סתם בזבוז זמן, אבל זה חלק מהאלמנט החברתי ברשת, אני מציג את ההשקפה שלי. 

ואני תמיד מסכים איתך שעדיף במערב, אבל בכל זאת, לפחות מבחינתי גם המערב הוא חרה שיוצר מלחמות ושולט במוח של האנשים.

אני נגד תרבות העדר - בהכול! 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...