Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמני אספקה ראב 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מה זמן אספקה של ראב 4 בימים אלה?

ממתין לרכב כזה בליסינג, בינתיים הבנתי שיוניון הפסיקו לספק אותו לציי רכב. מישהו מכיר?

פורסם

חבר מהעבודה הזמין באוקטובר ולא הסכימו להתחייב על תאריך. ככל הידוע לי עד היום לא קיבל תאריך אספקה... (אם כי אולי זה השתנה בשבועיים האחרונים)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

ראב 4 היברידי בהרץ - אין כרגע צפי לאספקה ב 2022...

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

דיברתי היום עם החבר לעבודה והוא הסביר לי שכל כמה שבועות הוא בודק עם איש המכירות מה צפי המלאי... סיפר לי שלדברי איש המכירות מי שהזמין ביולי 2021 מקבל בימים אלה...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

עוד בירור העלה שכרגע אין שום צפי.. שאמורות להגיע מעט מאוד מכוניות לארץ לציי ליסינג, והשאר לפרטי.

שוקל לקחת ראב 4 מסוף 2020 שמישהו בעבודה החזיר, ולהחליף עוד שנה וחצי, אולי עד אז השוק יתאושש..

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חבר קיבל הרכב לפני שלושה שבועות אחרי שנה ! המתנה (פריים ליס) 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 1.6.2022 בשעה 15:12, eli1801 כתב:

ראב 4 הוזמן בינואר ,התקבל השבוע. בהזמנה היה רשום צפי  ספטמבר 22.

איפה הוזמן? ככה ברגיל או שמישהו ביטל הזמנה? 

פורסם

טויוטה אשקלון-חצי שנה

• רעיון טוב! 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
בתאריך 1.6.2022 בשעה 15:12, eli1801 כתב:

ראב 4 הוזמן בינואר ,התקבל השבוע. בהזמנה היה רשום צפי  ספטמבר 22.

אשדוד! מומלץ.

בתאריך 8.6.2022 בשעה 12:39, הודיה30 כתב:

איפה הוזמן? ככה ברגיל או שמישהו ביטל הזמנה? 

אשדוד.

• רעיון טוב! 1
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני הזמנתי ראב 4 בתחילת אפריל 2022 - צפי בהזמנה בין חצי שנה לשמונה חודשים. אתמול בסוכנות חי נס ציונה אמרו אין אפשרות כרגע להתחייב לצפי... 

• מבאס 1
  • תוכן חדש...