Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זמני אספקה ראב 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש מישהו שקיבל ראב 4  בזמן האחרון? ויכול לכתוב כמה הוא חיכה?

כי בסוכנות נראה שזה סודי והם לא מוכנים לתת שום מידע 

פורסם
בתאריך 10.11.2022 בשעה 20:11, Nati_De כתב:

אהלן חברים,

יש מישהו שקיבל ראב 4  בזמן האחרון? ויכול לכתוב כמה הוא חיכה?

כי בסוכנות נראה שזה סודי והם לא מוכנים לתת שום מידע 

אין צפי, יש לראב 4 ביקוש מטורף, הייתי בשתי סוכנויות הם מדברים על שנה-שנה וחצי זמן אספקה משוער.

מרוב הביקוש והיעדר ההיצע סוכן המכירות כמעט שכנע אותי לא להזמין, טוב שלא אמר שמדובר ברכב מחורבן 😀

פורסם

מחורבן לא, אבל:

1. התנהגות כביש ? מממ

2. צריכת דלק אמיתית גם בהיברידי ? (יחסית לדיזל) מממ

3. שילוב מנוע - גיר (רציף) מממ

4. איכות חומרים? מממ

יש לו כמה יתרונות אבל הוא טויוטה קלאסי: לא ממש מצטיין בשום דבר. כמו החנון הלא מבריק בשנה א' משפטים שאיכשהו אחרי 20 שנה בשקט בשקט נהיה פרקליט המדינה...(;-

לא להעליב אף אחד, אבל בעיני, חוץ ממראה חיצוני לא רע בכלל, אין שם כלום. רק לשבת במושב הנהג ולראות את שעון המהירות של הקורולה \ורסו \ וואטאבר, מפנצ'ר אותו לגמרי.

אולי בגלגול הבא הוא יהיה שווה את הכסף, כי נכון לעכשיו, רק הגרסאות היקרות ביותר נראות טוב מבפנים. על הגיר הרציף אין מה להוסיף. ויצא לי חרוז.

• אהבתי 2

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי בערך שנה הודיעו לי שיגיע הראב 4 שהזמנתי בליסינג עוד כשבועיים (האמת כבר שכחתי שהזמנתי, נוסע בינתיים על אחד בן שנתיים וחצי). מישהו יודע ממתי משווקים את הדגם עם המתיחת פנים? וחוץ ממסך טיפה יותר גדול יש שם משהו נוסף? תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז הודיעו לי שהרכב יגיע בשבוע הבא, אבל - בלי מצלמת רוורס, שאותה יתקינו ביוניון רק בפברואר...

• מעניין 1
פורסם (נערך)

פחחחח איזה עלוב…. יגיע בלי מצלמת רוורס לרכב שעולה מעל 200 אלף??? בזיון בושה 

פראייר מי שקונה את הרכב המגעיל הזה 

יש כל כך הרבה אפשרויות הרבה יותר טובות כמו טיגואן למשל

עריכה אחרונה על ידי hagai_al
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 58 דקות, hagai_al כתב:

פחחחח איזה עלוב…. יגיע בלי מצלמת רוורס לרכב שעולה מעל 200 אלף??? בזיון בושה 

פראייר מי שקונה את הרכב המגעיל הזה 

יש כל כך הרבה אפשרויות הרבה יותר טובות כמו טיגואן למשל

לא הבנתי על מה אתה מתעצבן? הוא רשם שישלימו לו את המצלמה בהמשך.

בדיוק כמו שבעבר היה מחסור בשקעי usb בטסלה. במקום לעכב את מסירת הרכב, מוסרים אותו עם חוסר ומזמינים את הלקוח להשלים כשיגיע החלק למלאי.

• אהבתי 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מתעצבן על כך שמצלמה שירכיבו בארץ זה לא מצלמה מקורית כמו שאצל היצרן  וזה לא מתקבל על הדעת ברכב שעולה רבע מליון שקל

סה פשוט בושה ובזיון

חוץ מזה מה זה ירכיבו אחר כך?? הוא ייסע כמה חודשים בלי מלמצת רוורס??? אפילו שעה אחת לא הייצי מסכים לזה אז שלא נדבר על זמן לא ידוע 

פורסם

היבואן של הטיגואן שאתה כל כך מהלל, הוריד אבזור לחלק מהרכבים שמגיעים לארץ. זה יותר טוב?

קראתי היום על מישהו שהזמין ארונה והולך לקבל אותה עם הרבה פחות אבזור ממה שהובטח.

זה לא מצדיק את ההתנהלות של טויוטה, אבל לפחות יוניון טורחים להשלים את האבזור החסר. לא יודע אם צ'מפיון ינהגו כך.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכסחת דשא?

בתור אחד שנהג על כזו 1500-2000 ק"מ מכסחת דשא היא לא.

אולי לא המכונית הכי מעודנת בקטגוריה, אבל מכסחת דשא זה מוגזם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 3.1.2023 בשעה 20:59, moz1 כתב:

אז הודיעו לי שהרכב יגיע בשבוע הבא, אבל - בלי מצלמת רוורס, שאותה יתקינו ביוניון רק בפברואר...

בכלל שווה לך להחליף? כמה זה יעלה לך יותר?

השאלה זה מה החלופה. אם תמשוך עוד שנה עם הנוכחי? ומה הלאה.

אנשים אצלי מרוב יאוש לפעמים פשוט קונים לפעמים את הרכב שלהם.

פורסם

אני נוסע בערך 40 אלף בשנה. נוהג היום על ראב 4 זמנית (של עובד שעזב), שהליסינג שלה נגמר עוד 10 חודשים. החלפה עכשיו לדגם החדש מוסיפה קצת בשווי מס (סדר גודל של 200 ש"ח בנטו). הצעתי להמשיך עם הזמני, אבל אמרו לי שלא ידוע מתי יהיו מכוניות, ואם לא אקח עכשיו יש מצב שאתקע עוד שנתיים...

פורסם

נראה לי שהייתי לוקח.

נשמע שהסיכוי היחידי שיהיו בקרוב מכוניות זה חוסר בעיות בשרשרת אספקה + התגברות המיתון העולמי.

אבל זה רכב נוח להעביר בו 40k בשנה?

אין איזה סונוטה היברידית?

שים לב ששינוי והגדלת קוטר גלגלים יכול להפחית נוחות באופן משמעותי. שווה להשוות מפרטים.

נהגתי על הדור הקודם על ה AWD בארהב ולא נפלתי מכלום.

פורסם

הוא רכב גבוה והמרווח הפנימי שלו גדול, גם תא המטען. זה נוח מאוד עם שלושה ילדים מאחורה, במיוחד בטיולים. גם הנהיגה סבבה. מרגיש יציב ומאיץ יפה. קצת רועש ולא הכי מפנק, זה נכון.

יש גם פיגו 3008 שהוא נורא קטן, וטוסון, שהוא רכב מדכדך. יש גם סקודה סופרב שהוא הרבה יותר מפנק, אבל לחנות איתו בעיר זה לא קל, ובאופן כללי מעדיף רכב גבוה.

מקווה שלא שינו כלום ברוחב שלו, כי לחנייה הנוכחית שלי הוא נכנס בול...

• תוכן חדש...