Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

פגרו 2001 טסט נגמר ב18.4.20

רציתי לדעת את כל הפרטים מה אני צריך להעשות איתו לגבי העברת בעלות האם אפשרי כמה זה מסובך וגם לגבי העלאה לכביש האם צריך מעבדה או שמספיק טסט רגיל ? 

אשמח לכל מידע אפשרי תודה 

- הרכב נמצא על תו סחר. האם זה משנה משהו

עריכה אחרונה על ידי יהונתן שלמה
פורסם

לא צריך בדיקת מעבדה כי לא חלפו עדיין שנתיים ללא טסט. 

הסוחר צריך לבצע טסט, בלי טסט לא ניתן להעבר בעלות. 

אחרי שיעשה טסט, תוכל לקנות בנוהל הרגיל. 

פורסם (נערך)

בוקי תודה רבה על תגובתך

אתה בטוח? קראתי בכמה אשכולות שאכן זה מעל שנתיים אבל לעומת זאת גם אשכול אחד או שניים שאמרו שהיה צריך בדיקת מעבדה לאחר שלא עשה טסט שנה וחודשיים. 

2. לגבי העברת העלות אני הבנתי שאפשר דרך משרד הרישוי..

משרד הרישוי בושה וחרפה אי אפשר לסמוך על כלום ממה שאומרים הנציגה אומרת לי לשלם את האגרות ושאני יכול להעביר בעלות אפילו בדואר בלי בעיה. אני אומר לה שאני יודע שלא והאם היא בטוחה והיא אומרת כן כן. 

עריכה אחרונה על ידי יהונתן שלמה
פורסם

הנציגות שם אין להם אינפורמציה אמיתית

שאלתי אותם לגבי הוספת ספסל אחורי, אמרו שזה קשור לרישיון נהיגה ולא לרישיון רכב, וחזרתי והסברתי שלא שאלתי כמה נוסעים מותר לי לקחת אלא הוספת ספסל נוסף ברכב, התשובה הייתה זהה

לך תבין...

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם
לפני שעה, יהונתן שלמה כתב:

לגבי העברת העלות אני הבנתי שאפשר דרך משרד הרישוי..

לפני כחודש נסיתי לעשות ככה העברת בעלות לרכב ללא טסט שנה, הגעתי למשרד הרישוי ונאמר לי באופן חד משמעי שלא ניתן. 

פורסם
לפני 16 דקות, Buki כתב:

לפני כחודש נסיתי לעשות ככה העברת בעלות לרכב ללא טסט שנה, הגעתי למשרד הרישוי ונאמר לי באופן חד משמעי שלא ניתן. 

https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/111033-ניתן-להעביר-בעלות-לרכב-שלא-עשה-טסט-שנה

הבנתי שזה משתנה לפי כל סניף עושה מה שבאלו.

אחד שניסה בסניף אחד ולא היו מוכנים נסע לסניף אחר ועשו לו את זה בלי בעיה… שירות לא טוב

פורסם

תקרא שם את התגובה האחרונה. 

אתה יכול לנסות ואם תצליח, תעדכן. 

לי גם נאמר שהיה אפשרי בעבר ולא ניתן יותר. 

וכן, הלכתי לשאול את מנהלת הסניף וגם סיפרתי לה שעשיתי העברה כזאת בעבר (באמת עשיתי) והתשובה שלה הייתה אותה תשובה. מה שהיה, היה. היום אי אפשר. 

פורסם
בתאריך 6.2.2022 בשעה 21:57, יהונתן שלמה כתב:

משרד מעפן ומדינה קשה

אל תגזים. אתה בטח נסער כי אתה צריך תשובות ברורות אבל תמתין מעט ותבין הכל. 

למיטב ידיעתי אי אפשר להעביר בעלות לרכב בלי שיש לו טסט. 

• תוכן חדש...