Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פרגון לסוחר רכב - טרייד אין רועי לוי

roeibf
שימו לב! השרשור הזה בן 1135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

בשבוע שעבר עשיתי תאונה עם הספארק שהיתה לי, והשמאי השבית אותה (59% נזק). ראיתי ביד 2 מישהו בשם רועי לוי, סוחר - ולמרות השנאה העמוקה שלי לסוחרים, אמרתי ננסה. הגעתי אליו - בחור מתוק מדבש, אמין ונעים. אבא שלו, רמי, בעלי מוסך רמי לוי בגבעת שאול - אדם נעים ונחמד, שלמראית עין אולי חלק מהאנשים יירתעו, אבל אחרי שמדברים איתו מבינים שמדובר בירושלמי של פעם, אדם נעים ונחמד כאמור.

קניתי DACIA SANDERO STEPWAY מבציר 2015, יד ראשונה עם 91,000 ק"מ על השעון. הרכב טופל במורשה (הילוך שישי ועוד אחד בפ"ת שאינני זוכר את שמו, ויש חשבוניות ותיעוד מסודר בקרסו). 

ועכשיו לסיבה למה אני פותח פה את השרשור: 

1. היתה נזילת מים שאותרה בפלאנג' - חלק בעייתי שעם הזמן מתעוות ונוזל. אמר שיזמין ויחליף על חשבונו - אבל הנזילה היתה קשה מדי (נגמרו המים במיכל עיבוי) ולכן החלטתי להחליף לבד. אמרתי לו שקניתי את החלק (עלה מקורי 350 ש"ח) והוא החזיר לי 200 ש"ח בלי לשאול שאלות.

2. כשלקחתי את הרכב המיכל היה ריק, מיוזמתו מילא לי 200 ש"ח דלק ולא ביקש דבר בתמורה.

3. טיפול - הטיפול האחרון ב-2020 בוצע כנראה במוסך לא מורשה או לא בוצע כלל - זאך הוא פשוט נתן לי שמן של ZIC, פילטר שמן מקורי ופילטר אוויר - חינם אין כסף. 

באופן כללי האיש מאוד נעים ונחמד, בשנות העשרים שלו, והוא אמין מאוד. אז אם אתם חושבים ללכת למגרש באיזור ירושלים - פנו אליו. אין ספק שאחזור אליו כדי להחליף את הפוקוס המזדקנת של אשתי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש.

תשמע, הסיפור לא ממש מרשים אותי

1. היה אמור להחליף חלק פלוס עבודה על חשבונו, החזיר לך רק חלק מעלות החלק.

2. לעשות יישור קו/תיקונים זה משהו שמאוד נפוץ ברכישה ממגרשים. זה חלק מהפרמייה שמשלמים בקנייה ממגרש.

בסופו של יום הוא נתן פה 400 שקל במזומן ועוד סחורה בשווי של נגיד 200? סה"כ 600 שקל.

סבבה. לא משהו לרוץ לכתוב עליו לדעתי. אבל מה שחשוב שתהנה מהרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, roeibf כתב:

הטיפול האחרון ב-2020 בוצע כנראה במוסך לא מורשה או לא בוצע כלל

ב 2021 בטוח לא טופל, וב2020 אולי לא טופל ? ? ?

הייתי ממליץ על בדיקה יסודית אם לא נגרם בלאי מההזנחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואיזו בדיקה יסודית זאת תהיה?

נוריד ראש מנוע?

לא טופל.

עכשיו טיפל.

נגמר.

אם היה נזק - היה.

יותר מעניין לראות דוח סליקה. שהכל תקין

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב עבר בדיקה מטעמך במכון או שסמכת על הבחור הנחמד?

תפקידם של סוחרים להיות נחמדים, אחרת הצרכן יעדיף לרכוש מאדם פרטי. זה חלק מהעבודה שלהם. 

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

תתחדש.

2. לעשות יישור קו/תיקונים זה משהו שמאוד נפוץ ברכישה ממגרשים. זה חלק מהפרמייה שמשלמים בקנייה ממגרש.

בסופו של יום הוא נתן פה 400 שקל במזומן ועוד סחורה בשווי של נגיד 200? סה"כ 600 שקל.

חולק.

החווייה של סוחר שמקשיב לך באמת ומעניין אותו הצרכים שלך - זה מה שנפלא וכ"כ חסר כאן.

לפני 5 שעות, roeibf כתב:

קניתי DACIA SANDERO STEPWAY מבציר 2015,  (הילוך שישי ועוד אחד בפ"ת שאינני זוכר את שמו, 

יש 7 הילוכים???

אולי 6 + רוורס !?

• מצחיק 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, Nakamichi כתב:

תתחדש.

כנראה שכבר הרבה זמן לא ביקרת במגרשים, כשביקרתי במגרש והיה חלק שבור ממש במשקוף הדלת היה נראה שהסוחר ממש המום כשביקשתי שיתקן על חשבונו או שיוריד את העלות מהמחיר.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, Nakamichi כתב:

תתחדש.

דווקא מראה שלקבל פירגון, שניתן בכיף ומכל הלב, זה עסק לא יקר במיוחד. תלמדו אנשים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, ירון דורפמן כתב:

כנראה שכבר הרבה זמן לא ביקרת במגרשים, כשביקרתי במגרש והיה חלק שבור ממש במשקוף הדלת היה נראה שהסוחר ממש המום כשביקשתי שיתקן על חשבונו או שיוריד את העלות מהמחיר.

עם כמות הרכבים שיש היום זמינים תגיד תודה שהוא ריתך לך את השלשה למקום.

• מצחיק 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, tinoki כתב:

חולק.

החווייה של סוחר שמקשיב לך באמת ומעניין אותו הצרכים שלך - זה מה שנפלא וכ"כ חסר כאן.

יש 7 הילוכים???

אולי 6 + רוורס !?

5+R

הוא נתן לי את היסטוריית הטיפולים, היתה תאונה מאחור, לא משהו שהוריד ערך. הרכב תוקן במוסך מורשה. 

לפני 19 שעות, Or05230 כתב:

הרכב עבר בדיקה מטעמך במכון או שסמכת על הבחור הנחמד?

תפקידם של סוחרים להיות נחמדים, אחרת הצרכן יעדיף לרכוש מאדם פרטי. זה חלק מהעבודה שלהם. 

נחמדים זה נכון, אבל אמין זה דבר אחר.

נקאמיצ'י - חוויתי לא פעם סוחרים, ברוב המקרים המשכתי הלאה. מי שלא אתקרב אליו כנראה יותר זה הורוביץ מכוניות - שיקר לי שהגיר של הפוקוס עבר טיפול, והחליפו קלאצ'ים ולקחתי את הסיכון. כשהתקלקל הגיר והיה צורך להחליף קלאצ'ים הוא השתתף ב1170 כולל מע"מ והשאר נפל עלי. הוא היה מאוד נחמד, ונפלתי בפח. מודה. אבל אצל הבחור הזה זה היה משהו אחר. אם הוא שם לי דלק, נתן לי חלפים ואפילו נתן לי חזרה חלק מעלות החלק - למרות שלא את כולה, אני אומר תודה. מישהו אחר היה זורק אותי מכל המדרגות. 

לגבי הטיפול - בעלת הרכב הקודמת אמרה לנו שהיא עשתה טיפול, לא במורשה.

אני אישית, משתדל מאוד להודות על מה שעושים לי. במיוחד כשעושים לי טוב, אבל מודה גם על מה שלא. כי בסוף, בעיני, יש השגחה פרטית לכל אחד, ומה שחוסך לי ומועיל לי אני אומר תודה, גם אם אני לא רואה איך זה מועיל לי כרגע. אז פלאנג' עלה לי 150 במקום 350, וקיבלתי חלפים ממנו ואפילו דלק. איפה מגרש ממלא לך דלק? 

עריכה אחרונה על ידי roeibf
  • רעיון טוב! 1

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכר איך המלצת על ההוא עם הפוקוס, ואמרו לך שזה רכב על הפנים וצפה לבעיות.
מבחינה כלכלית לסוחרים משתלם הרבה יותר למכור זבל, נקווה שזה הפעם יהיה מוצלח.
כמה מאות שקלים מתנות זה לא באמת מיוחד, תקווה שהרכב הזה שמור ובלי בעיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...