Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה בסופו של דבר זה הציל אותך מנפילה גדולה הרבה יותר, לא חושב שזו עקיצה. אולי יש להם משהו שהם נותנים מעבר אולי שיתוף בדיקות ממכוני בדיקה, אני לא יודע, לא הצלחתי לקבל על זה תשובה. 

בכל אופן בשורה התחתונה ניצלת מעסקה גרועה ומרכב לא בטיחותי, אז יצא לך לטובה :) .

פורסם
לפני 14 שעות, MAIMONY כתב:

א.אם הרכב הוגדר כטוטאל לוס לא הבנתי כיצד החזירו אותו לכביש ??

טוטאל לוס-  לא חוזר לכביש 
אובדן להלכה - כן

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

פות"ש - איך המוכר הגיב שהצגת בפניו את הנתונים האלה?

אני לא מאמין שהוא לא ידע על כך או שזה הוצג בתמימות..

אולי הרכב נקנה ממכרז/סוחר/סוחר במסווה?

פורסם
לפני 4 שעות, itamarg כתב:

כשאני רשמתי את זה בדף הפייסבוק שלהם כשאלה, למה לי לשלם 150 ש"ח, מיד נחסמתי מלהגיב. 

אתה מנסה לפגוע להם בפרנסה 😂

פורסם
לפני 6 שעות, itamarg כתב:

כשאני רשמתי את זה בדף הפייסבוק שלהם כשאלה, למה לי לשלם 150 ש"ח, מיד נחסמתי מלהגיב. 

אז הנה לך התשובה, משכורת משרד קפה תה עובדי ניקיון מי שיחסום אותך בפייסבוק וכו' עולים לא מעט, איך אתה חושב שישלמו את זה? בלי לדבר על כך שמישהו עוד צריך להרוויח מכל העסק.

• מצחיק 1
פורסם

זו פרקטיקה ידועה כבר הרבה שנים, לפני 7 שנים קניתי לאשתי רכב. אבל ביום הקנייה בפועל יצאתי עם העבודה ליומיים השתלמות ולא יכולתי להיות נוכח בקנייה, שלחתי את אחי שהוא לא מבין גדול ברכבים אבל רציתי שאשתי לא תעבור הכל לבדה.

בכל מקרה אמרתי לה להיכנס לאתר המשכונות ולבדוק שאין משכון  על הרכב. זה שירות שעולה 11₪, היא כתבה בגוגל, נכנסה לאתר הראשון, קיבלה שירות "דה-לוקס" שעלה לה 72₪. בלי שום ערך מוסף. עסקים מתקיימים מטעויות וחוסר ידע של אנשים.

לפות"ש לפחות לא נעקצת ב-120k₪ 

בהצלחה ברכב הבא

• אהבתי 1
פורסם

חייגתי לבחור מקודם

אמר שהאוטו מעולה

רק מכה מקדימה החליפו פגוש ופנס

אבל הכל מצויין 

וממש מציאה..............

פורסם
לפני 4 שעות, Matan1515 כתב:

פות"ש - איך המוכר הגיב שהצגת בפניו את הנתונים האלה?

אני לא מאמין שהוא לא ידע על כך או שזה הוצג בתמימות..

אולי הרכב נקנה ממכרז/סוחר/סוחר במסווה?

שאלתי אותו מה הוא חשב שיקרה כאשר שלח אלי את הת.ז והרישיון, ולמה לבזבז לי סתם את הזמן. 

אמר בלקוניות "אני אבדוק" 

הרי התאונה היא אחרי העברת הבעלות, אז סביר שזו הסיבה שמנסה למכור אחרי רק 4 חודשי בעלות.

לפני שעה, מוטי אלתר כתב:

חייגתי לבחור מקודם

אמר שהאוטו מעולה

רק מכה מקדימה החליפו פגוש ופנס

אבל הכל מצויין 

וממש מציאה..............

אמרת לו משהו?? אותך עדכן במכה, לי אמר שמעולם לא היתה תאונה ואין אף שריטה.

• מצחיק 2
פורסם
לפני שעה, gild כתב:

שאלתי אותו מה הוא חשב שיקרה כאשר שלח אלי את הת.ז והרישיון, ולמה לבזבז לי סתם את הזמן. 

אמר בלקוניות "אני אבדוק" 

הרי התאונה היא אחרי העברת הבעלות, אז סביר שזו הסיבה שמנסה למכור אחרי רק 4 חודשי בעלות.

אמרת לו משהו?? אותך עדכן במכה, לי אמר שמעולם לא היתה תאונה ואין אף שריטה.

כן אבל החלק העצוב זה שהוא שהרכב הוא אובדן להלכה.. זאת אומרת מישהו קיבל עליו מחירון מלא (פלוס מינוס)..

לדעתי באמצע בין הבעלויות שוקם ע"י סוחר בצורה יפה

פורסם

לי ולגיסי קרה מקרה דומה, בנתניה: גיסי רצה לקנות רכב (היה לחוץ לפני ראש השנה שחל תוך שבועיים מאותו היום).

יונדאי I30CW - שנת 2016 (המקרה קרה לפני כשנתיים בערך) עם 32,000 ק"מ על השעון, יד ראשונה, מתוקתקת. נוסעים לראות את האוטו. פוגשים באדם נחמד למראה, עם טלפון נייד נוקיה C2 - לא מחשיד בהתחשב בזה שאנשים עדיין משתמשים בו גם היום. פותח מכסה מנוע - לא שטוף או משהו מוסתר, אבל לא פועל חלק לגמרי. נובר במנוע, ואני שם לב שיש חלקים חדשים: רדיאטור, צנרת, טמבון לא מהודק (בהתחשב בזה שהוא אומר שלא היו תאונות). לוקחים את הרכב לבדיקה - 100% תקין למעט שטויות רגילות. 

משהו מריח לי מסריח - עוצר באמצע הדרך לדואר במכון בדיקה רנדומלי ואז מתגלה תאונה, קצה שלדה. סימני מתיחה על הקורות הקדמיות, לא ראיתי את זה בהסתכלות שטחית. כבר מנסה להדליק לגיסי מנורה אדומה - הבנאדם בשמיים). עובר למושב הנהג - ההגה לא ממורכז, קשה, וההיגוי לא משהו. גיסי החליט למרות הכל לקחת.

הבחור אמר יד ראשונה? יש מצב. אבל לא 32,000 ק"מ. הרכב היה של הרץ, פה בפורום חבר שאינני זוכר את שמו מריץ בדיקה בהרץ - והוא האמת מתגלה:

הרכב במקוריות של השכרה (היה כתוב פרטי), עבר 162,000 ק"מ עד לתאונה שהרכב הורד מהכביש והוגדר כאובדן גמור. הבחור שלנו קיבל טלפון זועם על שני דברים:

1. שקר לגבי מצב הרכב

2. ק"מ מזוייף. 

לאחר שאיימתי בהגשת תלונה במשטרה, הוא התקפל, החזיר את הכסף בתוספת הבדיקה שאני עשיתי (550 ש"ח) ובא לציון גואל. רק מדגיש וממחיש את הצורך לבצע בדיקות, לחפור ולנבור בעבר של הרכב.

• אהבתי 6
  • מבאס 1

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לפני 2 דקות, roeibf כתב:

לי ולגיסי קרה מקרה דומה, בנתניה: גיסי רצה לקנות רכב (היה לחוץ לפני ראש השנה שחל תוך שבועיים מאותו היום).

יונדאי I30CW - שנת 2016 (המקרה קרה לפני כשנתיים בערך) עם 32,000 ק"מ על השעון, יד ראשונה, מתוקתקת. נוסעים לראות את האוטו. פוגשים באדם נחמד למראה, עם טלפון נייד נוקיה C2 - לא מחשיד בהתחשב בזה שאנשים עדיין משתמשים בו גם היום. פותח מכסה מנוע - לא שטוף או משהו מוסתר, אבל לא פועל חלק לגמרי. נובר במנוע, ואני שם לב שיש חלקים חדשים: רדיאטור, צנרת, טמבון לא מהודק (בהתחשב בזה שהוא אומר שלא היו תאונות). לוקחים את הרכב לבדיקה - 100% תקין למעט שטויות רגילות. 

משהו מריח לי מסריח - עוצר באמצע הדרך לדואר במכון בדיקה רנדומלי ואז מתגלה תאונה, קצה שלדה. סימני מתיחה על הקורות הקדמיות, לא ראיתי את זה בהסתכלות שטחית. כבר מנסה להדליק לגיסי מנורה אדומה - הבנאדם בשמיים). עובר למושב הנהג - ההגה לא ממורכז, קשה, וההיגוי לא משהו. גיסי החליט למרות הכל לקחת.

הבחור אמר יד ראשונה? יש מצב. אבל לא 32,000 ק"מ. הרכב היה של הרץ, פה בפורום חבר שאינני זוכר את שמו מריץ בדיקה בהרץ - והוא האמת מתגלה:

הרכב במקוריות של השכרה (היה כתוב פרטי), עבר 162,000 ק"מ עד לתאונה שהרכב הורד מהכביש והוגדר כאובדן גמור. הבחור שלנו קיבל טלפון זועם על שני דברים:

1. שקר לגבי מצב הרכב

2. ק"מ מזוייף. 

לאחר שאיימתי בהגשת תלונה במשטרה, הוא התקפל, החזיר את הכסף בתוספת הבדיקה שאני עשיתי (550 ש"ח) ובא לציון גואל. רק מדגיש וממחיש את הצורך לבצע בדיקות, לחפור ולנבור בעבר של הרכב.

איך ניתן לזייף בעלות ממקוריות השכרה לפרטי?

גם אם הרכב עבר הלאה ליד פרטית, ההשכרה  נשאר ברישיון..

פורסם

אפשר לזייף הכל!

יש לחלק מהסוחרים ידי תמנון שדואגות לסדר כל מיני דברים כולל משרד הרישוי. ק"מ וכו'.

תשמע לדוגמה על הרכב המקורי כאן בשרשור.

אם מחירון 120 אלף.

משמע שהוא קנה את ה"שרידים" ב10-15 אלף בערך.

הושקעו עוד כמה אלפים על שיקום הרכב. סביר להניח שזה בוצע ברש"פ.

לא מאמין שהוא השקיע מעל 30-40 על הרכב.

ואם יצליח למכור ב110 (ואפילו בקצת פחות)

הוא יעשה פה עשרות אלפי שקלים "מכה".

זה משאיר לו לא מעט כסף כדי לסדר עוד כמה דברים בכל מיני מקומות אצל "חברים".

לא מין הנמנע שעוד כמה שנים ימצאו דרך "לסדר" גם את דוח הסליקה של חברות הביטוח.

כי זה בסך הכל עובד קטן שצריך "לשכוח" להקליד שהיתה תאונה ברכב.

עצוב שזאת המציאות

.

פורסם
לפני 29 דקות, roeibf כתב:

לוקחים את הרכב לבדיקה - 100% תקין למעט שטויות רגילות.

לפני 31 דקות, roeibf כתב:

עוצר באמצע הדרך לדואר במכון בדיקה רנדומלי ואז מתגלה תאונה, קצה שלדה.

הרכב נבדק פעמיים במכון בדיקה? ובפעם הראשונה לא כתבו כלום על תאונה? הבדיקה נעשתה מטעם המוכר?

• מעניין 1
פורסם
לפני 56 דקות, roeibf כתב:

יפה שהחזיר לכם את הכסף אבל ודאי אחר כך מכר למישהו אחר כיד ראשונה 32,000 ק"מ ללא תאונות :-(

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...