Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני שואל- איך יודעים בוודאות שברכב שקנית מיד2 יש כריות תקינות? הרי בבדיקת רכב הם לא בודקים פיזית.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האמת? אי אפשר לדעת.

כי גם אם שמו כרית חלופית במקרה של תאונה. אף אחד לא יודע אם היא טובה ואם חוברה כראוי.

אבל...

אם דוח סליקה יוצא תקין.

הבדיקת רכב לא יוצאת שהיתה תאונה רצינית מקדימה.

ובהנעת הרכב נוריות כריות אוויר נדלקות ונכבות אחרי כמה שניות (כן אני יודע שאפשר לרמות את המערכת ובכל זאת)

חזקה על הכריות אוויר שהן עדיין תקינות.

• אהבתי 1

.

פורסם
לפני 11 שעות, Matan1515 כתב:

אני מאיזור נתניה ובחיים לא אקנה משם רכב ולא משום מגרש שנמצא שם..

גם רכב חדש 0 קמ צריך לחשוד!!

מה אני אשם?

אני גר בנתניה, מכרתי רכב בן עשר עם טיפולים בזמן, פחות מ 100000 קילומטר כחדש.

הקונה מוסכניק בצמפיון לקח אחרי סיבוב של 5 דקות באוטו בשביל החברה.

בטוח שיהנו מאד מהרכישה.

למה להכליל?

Kia Niro 2017

פורסם

למדתי המון מהשרשור הזה, תודה חבר'ה

אבל האמת אהבתי את עבודות הפחחות והצביעה, הייתי בכל זאת מבקש ממנו את המספר של הפחח   (wink wink(  

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
לפני 41 דקות, calmride כתב:

מה אני אשם?

בטוח שיהנו מאד מהרכישה.

למה להכליל?

מכלילים כי יש בנתניה באמת ריכוז סוחרי רחוב יוצא דופן.

ורובם לא האנשים הישרים בעולם 

.

פורסם

כנ"ל בחולון / בת ים .

ברור שיש אנשים טובים ורעים בכל עיר.

אך כשאני שוקל אם לנסוע מרחק כדי לראות אוטו וסיכוי טוב שאפול על סוחר גלוי / מוסווה , אני לוקח בחשבון את האיזור.

לנתניה לא אכפת לי לנסוע - אם הרכב לא נראה לי , מקסימום באתי לביקור אצל אמא😀

בקניית רכב בכל מקום "יזהר הקונה"

פורסם
לפני 18 שעות, gild כתב:

והרישיון

אפשר צילום של הרישיון? אפשר למחוק את הפרטים האישיים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעה, calmride כתב:

מה אני אשם?

בטוח שיהנו מאד מהרכישה.

למה להכליל?

התכוונתי לאיפה שהתחושת בטן לא 100% 😆

פורסם

הדוח של ה10 שקל מslika ins הוא בגדר חובה מבחינתי.

הציל אותי פעמיים מרכב אובדן גמור להלכה בהפרש של פחות משבועיים..

הדבר הראשון שאני עושה כשיש רכב שאני מתעניין בו זה לבקש רישיון מהמוכר ולהוציא את הדוח, אם יש תאונה חמורה לא ממשיך, אם יש תאונה עם נזק סביר מבקש דוח שמאי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 שעות, דובצע כתב:

מי שקונה יכול ליתבוע את המוכר מכיר סיפור שמישו תבע וקיבל את האוטו בחינם

קיבל את האוטו בחינם?  כלומר פיצוי של 100% מהרכישה? הרכב היה שווה 0 שקלים בעצם?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 9 שעות, om2 כתב:

ובהנעת הרכב נוריות כריות אוויר נדלקות ונכבות אחרי כמה שניות (כן אני יודע שאפשר לרמות את המערכת ובכל זאת)

נורת כריות אוויר צריכה להיכבות בפתיחת סוויץ לפני הנעת הרכב.

זה הוזכר בדיון הזה:

https://carsforum.co.il/topic/685606-זיוף-כריות-אוויר-ברכבים-לאחר-תאונה-ספוג-במקום-כרית-אוויר/

פורסם

יש שתי נוריות כרית אויר - הראשית, בלוח המחוונים - כבה יחד עם שאר נוריות ההתראה אחרי ההתנעה. השניה, המייצגת כרית אויר ימנית קדמית פעילה - נשארת דולקת דקה ואז כבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• ספונסר פורום
פורסם

אין ספק שנקודת ההתחלה צריכה להיות בדו"ח של מרכז הסליקה, שעלותו 10 ש"ח.

היות ואני מפרנס את המרכז הנ"ל יפה מאד באופן קבוע, בתור יועץ לקניית רכב משומש, אני יכול להעיד מהכמות האדירה של מכוניות שכבר בדקתי, שכמות הרכבים שהוגדרו כאובדן להלכה שעלו אצלי בדו"ח היא מדהימה - בין 3-4% מסך המכוניות שבדקתי...  הנה הדוגמא הראשונה שעליתי עליה, רק כי הסיפור מעניין.

לגבי חלק קטן מאד בלבד מהמוכרים (אולי 2 לכל היותר) אני מאמין שהממצא הזה אכן הפתיע אותם.

לגבי שאר המוכרים - או סוחרים שבדקתי אותם לראשונה (ומן הסתם גם בפעם האחרונה) שרגילים לשקר בקלילות ולומר שהיתה "איזה מכה בצד" ולהמעיט בערך הממצא, או ישראלי מכוער כפי שאתה נתקלת - מוכר שאצלו שיטת-מצליח היא דרך חיים.

אין לי מספיק מילים להפציר בכל מי שמחפש רכב משומש - אל תוותרו על הדו"ח הנ"ל, וב-10 ש"ח תוכלו להימנע מעוגמת נפש גדולה.

לגבי דו"ח בלקר - כמובן שהוא מתיימר לתת ערך מוסף מעבר לדו"ח מרכז הסליקה, הן באשר לאופן הברור והפשוט שבו מוצגים הממצאים (דו"ח מרכז הסליקה מחייב התעמקות בהגדות ע"מ להבין את הממצאים לאשורם), והן באשר למידע נוסף שהוא אמור להציג על מהימנות המוכר. יעשה כל אחד את שיקוליו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

זה כמובן נכון, יחד עם זאת חשוב להבהיר שהדוח הזה יעיל בעיקר כדי להמנע מבדיקה ולא כתחליף לבדיקה.

יש לא מעט 'חורים' בדוח.

האם דווקא במכון או אפשר גם אצל פחח, זה כבר נושא לדיון אחר.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 1 דקה, itzik123 כתב:

זה כמובן נכון, יחד עם זאת חשוב להבהיר שהדוח הזה יעיל בעיקר כדי להמנע מבדיקה ולא כתחליף לבדיקה.

יש לא מעט 'חורים' בדוח.

האם דווקא במכון או אפשר גם אצל פחח, זה כבר נושא לדיון אחר.

בוודאי!  לא התכוונתי ולו ברמז, שהדו"ח הזה מהווה תחליף לבדיקה ראויה - הכי רצוי, לדעתי, אצל מכונאי שמתמחה ברכב שאותו מבקשים לבדוק, אם הוא מוכן לכך.

אבל הנושא של איך ואיפה לבדוק הוא כבר משהו לשרשור נפרד...

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...