Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ששמתי מקדמה על האיוניק שאמורה להגיע בפברואר, יש לי אפשרות להמיר אותה לאלנטרה ההיברידית החדשה.

ההבדל בין גרסת הבסיס באיוניק - פרימיום, לגרסה המאובזרת יותר של האלנטרה - הסופרים, יוצא לי 10,000 ש"ח על הכביש לרעת האלנטרה. האיוניק תופסק בגרסה הגיב יגת בסביבות מרצ למיטב הבנתי ותעבור לשימוש שמי חשמלי בלבד.

הרכב יסע רוב רובו נסועה בינעירונית, וישמש משפחה עם 2 הורים ו2 כסאות בטיחות, בקרוב אחד מהם בוסטר, ייסע כ25 עד 30 אלף ק"מ בשנה.

לטובת האיוניק פרמיום: מחיר, פתחי מזגן מאחורה, האצ'בק.

לטובת האלנטרה סופרים: אבזור בטיחות מתקדם יותר, מרחב פנים, אני אישית אוהב את המראה.

לרעתה: מושב ליד הנהג כלוא עם תיחום מטומטם, טרם אשתי ישבה שם לבדוק האם מפריע לה.

עד כמה מרחב הפנים באלנטרה החדשה באמת גדול יותר? חשוב לי בעיקר מאחור, בנוסף היא אמורה להיות מעט חסכונית יותר גורם חשוב, אבל הבנתי שמעט. 10,000 ש"ח זה לא פינאטס.

תודה חברים

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם (נערך)

איוניק.

תוסיף לזכותה פליפרים מאחורי ההגה ושלדה עם מתלה אחורי עצמאי. 

אני לא רואה שום סיבה בעולם שאלנטרה תהיה חסכונית מאיוניק.

אני מבין שאתה קונה מחברת ליסינג. נסה להוסיף ולקבל את הגרסה המאובזרת של האיוניק.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 3 דקות, פריג'י כתב:

איוניק.

תוסיף לזכותה פליפרים מאחורי ההגה ושלדה עם מתלה אחורי עצמאי. 

אני לא רואה שום סיבה בעולם שאלנטרה תהיה חסכונית מאיוניק.

אני מבין שאתה קונה מחברת ליסינג. נסה להוסיף ולקבל את הגרסה המאובזרת של האיוניק.

היי תודה רבה.

אני קונה מהבואן-כלמוביל. מהנציג שדיברתי איתו הוא ציין שלא נשארו לו בזמנו איוניק מאובזרת, הוא בדק במחשב מולי והראה לי. כן נתנה לי הנחה של 4,000 ש"ח על הדגם הפשוט יחד עם הטבות נוספות.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

אני הייתי בוחר באיוניק בעיקר בגלל מרכב ההאצ'בק שעדיף לעומת הסדאן.

האלנטרה היא רכב אמריקאי במובן הרע של המילה: איכות חומרים נמוכה, מראות אמרקאיות מעוותות מציאות (סגרתימיכשיו סופ"ש עם ניסאן סנטרה והמראות שלה הן סיוט) ועיצוב מצועצע.

פורסם
לפני כשעה, gabizon79 כתב:

היי תודה רבה.

אני קונה מהבואן-כלמוביל. מהנציג שדיברתי איתו הוא ציין שלא נשארו לו בזמנו איוניק מאובזרת, הוא בדק במחשב מולי והראה לי. כן נתנה לי הנחה של 4,000 ש"ח על הדגם הפשוט יחד עם הטבות נוספות.

אני גם הייתי הולך על איוניק 

האלנטרה נראית צעצוע, ואיכות החומרים בפנים לא משהו.

אגב, באונליין של יונדאי על הדגם הפשוט של איוניק אתה יכול לקבל 5 אלף הנחה ועוד הטבות של כמה אלפים .... שים לב לזה!

Just now, Yakov1 כתב:

אני גם הייתי הולך על איוניק 

האלנטרה נראית צעצוע, ואיכות החומרים בפנים לא משהו.

אגב, באונליין של יונדאי על הדגם הפשוט של איוניק אתה יכול לקבל 5 אלף הנחה ועוד הטבות של כמה אלפים .... שים לב לזה!

ועוד משהו, באתר אפשר להזמין גם את הדגם המאובזר יותר לחודש 2-3..

פורסם

במאובזר יש התראה על שטח מת. זה חשוב הרבה יותר מהשטויות של בקרת נתיב, אז אם תצליח לקבל את המאובזר זה עדיף. אני עם הלא מאובזר מהעבודה.

היום גיליתי שיש דגם עם לוח מחוונים דיגיטלי מלא, בגרסה הלא מאובזרת. אצלי זה אנלוגי. שתי המכוניות משנת 2021. מוזר...

תקפיד לבקש שהדשבורד לא יהיה לבן אלא אפור. הלבן משתקף בשמשה.

פורסם

האיוניק מדגם הסופרים קיימת במלאי בצבע שחור בלבד , מוצעת במחיר של 144,700 ויש מספר רכבים לא גדול במלאי.

לטעמי האיוניק עדיפה מהאלנטרה ולו בגלל הדלת החמישית אשר שימושית להורים עם עגלה.

האלנטרה כעורה ברמה שאני באופן אישי הייתי פוסל אותה על הסף.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מצטרף להמלצה על האיוניק. תצורת מרכב האצבק באיוניק הרבה יותר שימושית. בנוסף, מקדם גרר באיוניק משמעותית טוב יותר ולכן מעריך שהאיוניק תהיה מעט חסכונית יותר. איכות הגימור באיוניק טובה יותר עם שימוש בחומרים רכים, פליפרים בצידי ההגה לשליטה בבלימה הרגנרטיבית, פתחי מיזוג אחוריים ועוד מספר דברים שהופכים בעיניי את האיוניק לאופציה המועדפת. 

בהצלחה

פורסם

אני הספקתי לנהוג באלנטרה וגם אני הייתי בוחר באיוניק. האלנטרה אמנם מרווחת יותר אבל זה בא עם מימדים גדולים משמעותיים, היא גם מחסירה פתחי מיזוג למושב האחורי. המרכב של האיוניק מנוצל באופן עדיף.

תא הנוסעים בסיסי למדי באלנטרה, ואמנם באיוניק הוא לא מפואר במיוחד אך עדיין עדיף לטעמי. הנדסת האנוש מעולה בשניהם. לאלנטרה נוחות נסיעה עדיפה אך היא באה על חשבון התנהגות הכביש. בידוד הרעשים לוקה בחסר בשתיהן.

בהינתן פער המחיר שצוין, לטעמי האיוניק עסקה עדיפה.

פורסם

אם אתה נוסע הרבה יחסית, למה שלא תרכוש רכב שנה על הכביש עם ק"מ נמוך?

יעלה פחות, אחריות לעוד שנתיים, יאזן את הק"מ הממוצע בשנתיים הבאות:

27.5+27.5+10= 21.5K ממוצע בשנה לאורך 3 שנים 

וכמו כן, תוכל לחפש את רמת הגימור שאתה מחפש ואת הצבע החיצוני שאתה אוהב.

מבחנתי למשל, שחור= אסון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

במצב המטורף הנוכחי רכב שנה על הכביש עם ק"מ נמוך יכול לעלות כמו חדש... כבר ראיתי שדורשים ככה (לא יודע אם גם משלמים)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...