Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סגרו לנו את לונדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, falou כתב:

תגיד לי, בתור גבר נשוי, לא למדת להנות עם מה שיש?!

הוא נהנה עם מה שיש, איתה הוא נוסע לחו״ל. הוא פשוט מוסיף אביזרים (ערים בחו״ל) כדי לגוון.

• מעניין 1
פורסם
לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

חכה שתגלה את ירוחם, לוד ואור עקיבא. יעיף לך את הסכך.

צחוק צחוק, אבל לפני איזה 15 שנה, בימים שמצנע כיהן כראש הועדה הקרואה בירוחם, הגעתי לשם עם המשפחה (טיילנו בצפון הנגב) באיזה ערב ליריד/פסטיבל מקומי, והיה ממש נחמד. אבל זה היה כנראה משהו חד פעמי.

לעומת זאת ברמלה יש אתרים כמו בריכת הקשתות, המגדל הלבן ועוד כמה, אפילו מרכז המבקרים של "נשר". בהחלט אפשר להעביר יום חביב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, falou כתב:

כי כולם נוסעים לחופש כדי... להשאר בבית ולסבול?

בחיי שלא הבנתי.

תגיד לי, בתור גבר נשוי, לא למדת להנות עם מה שיש?!

רשמת לצאת לחופש ברילקס, באיזי, ברוגע - נשמע שהכוונה היא סוג של לעשות בטן גב בבריכה במלון (או בספא במלון בתקופה הזאת)

ואת זה אני לא עושה בחו"ל, ever.

ולא, אני לא נהנה ממש שיש, בגלל זה אני ממש צריך את זה..

אגב - מה יש? לילה בארץ במקום מעופש עולה כמו 4 לילות במלון 4/5 כוכבים בחו"ל

פורסם (נערך)

@phpclub - גם אני מאלה שנהגו לצאת לחו"ל בסביבות 4 פעמים בשנה. בשנתיים האחרונות צריכים להתמודד עם משהו מגביל אמד. הצעקה "סגרו לני את לונדון" צריכה תיקון, כי הסגירה הזו היא תגובה למצב נתון.

רוצה לצאת לחו"ל? אין בעיה, רק היה מוכן לצאת בתוצאות, מ-3 ימי בידוד בחזרה ארצה (במציאות זה יומיים), ועד שבועיים בידוד בחו"ל אם במקרה אתה מקבל תשובה חיובית בבדיקה שלפני הטיסה. רוצה רק להזכיר לך את מגיפת הבדיקות החיוביות בסיישל לפני כמה חודשים. כן, והיה מוכן להדבק במחלה שעלולה להיות מאוד לא סימפטית, במיוחד כשאתה יושב בצינור האלומיניום כמה שעות יחד עם עוד 200 ישראלים לא ממושמעים.

אז מ שצריך לעשות הוא לשנות גישה, ובמקום להזמין טיסות 3 חודשים מראש לעשות זאת ברקע האחרון, ורק לאחר בדיקה של המתרחש ביעדים הרלוונטיים. חלק מההגבלות הן דווקא של מדינות היעד שלא רוצות לקבל ישראלים (זוכר את שווייץ לפני שבועיים - שלושה?), חלק של ישראל. מה לעשות, התנועה בעולם הוגבלה והסיכונים בנסיעה עלו מאד. אישית יש לי בעיה שאני לא יכול לצאת לחופש בהתראה קצרה - אם מתוכננת חופשה של יותר מ-3-4 ימים חייב להודיע למעסיק מספר שבועות מראש - ומה שקרה השנה היה שביקשתי (ואושר לי) חופש בהתראה של כ-6 שבועות, ובמהלך אותם 6 שבועות תמונת המצב באירופה התהפכה לחלוטין. בסופו של דבר ויתרתי על הנסיעה לחו"ל, ואני חייב לומר שממש, אבל ממש, לא התאכזבתי מהחופשה בארץ. ואנירוצה להזכיר לך, גם אצלי אין "בטן גב". חופשה היא טיול מרוכז פחות או יותר עם הרבה הליכרה ו\או נהיגה, בהתאם לאופי היעד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • משעמם 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, phpclub כתב:

רשמת לצאת לחופש ברילקס, באיזי, ברוגע - נשמע שהכוונה היא סוג של לעשות בטן גב בבריכה במלון (או בספא במלון בתקופה הזאת)

ואת זה אני לא עושה בחו"ל, ever.

ולא, אני לא נהנה ממש שיש, בגלל זה אני ממש צריך את זה..

אגב - מה יש? לילה בארץ במקום מעופש עולה כמו 4 לילות במלון 4/5 כוכבים בחו"ל

הבנתי הבנתי....

אני לא הולך לבתי מלון בארץ. צימר/אורחן במבצע, וטיולים. גם אוהל טוב. 

צ'מע סיפור. בשיא הקורונה הזמנו מקומות במלון 'גליליון' ליד הכנרת, במחיר טוב (משהו כמו אלף פלוס ללילה) לשני לילות. זה באמת מלון חדש ונחמד מאוד, ויצא לנו להגיע קצת אחרי הפרעות האחרונות, ככה שהצפון היה ריק.

לקראת העזיבה החלטנו שנישאר עוד לילה. באנו לקבלה, דפקו לנו מחיר כפול. יענו, לקוחות שבויים. 

סבבה. סגרנו, במקום, באורחן צימרים באזור. לא אותה רמה, אבל 800 ש"ח ללילה. 

קצת לפני שעזבנו חזרו אלינו והציעו מחיר שקרוב למה ששילמנו עד כה, אבל... מאוחר מדי.

יא חתכת מטומטמים, עדיף לכם חדר ריק ואורחים שעוזבים באקורד לא נעים (גם אם לגיטימי) מאשר לעשות רגע חושבים ולא להשאר עם חדר ריק?

נ.ב. גם בחו"ל עברתי לדירות מנוהלות. הרבה יותר מרווח ונעים. אני לא צריך שיסדרו לי את המיטה בבוקר, אני מעדיף לחיות כמו בנאדם בחלל גדול.

פעם היית צריך את השירותים של המלון, בתור תייר זר במקום זר. היום... לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

במיוחד כשאתה יושב בצינור האלומיניום כמה שעות יחד עם עוד 200 ישראלים לא ממושמעים.

גם זה השתנה ומאותם סיבות, הטיסות כבר לא צפופות. טסנו בהלוך כ30 איש במטוס, כל אחד התפרס על ספסל עם רווח בין ספסל לשני. וגם כולם הקפידו על המסכות.

כן מסכים שצרכים להיות גמישים יותר ולהזמין מספר שבועות בודדים קדימה בלבד.

מי שרק מחכה ש״כל הבלגן יגמר״, כנראה ויחכה עוד מספר שנים. ומה בסוף? לסופר/הצגה/חוג לילד וכו׳ לא הולכים? אפשר להנות ולהזהר ביחד.

עריכה אחרונה על ידי locus

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 41 דקות, locus כתב:

מי שרק מחכה ש״כל הבלגן יגמר״, כנראה ויחכה עוד מספר שנים. ומה בסוף? לסופר/הצגה/חוג לילד וכו׳ לא הולכים? אפשר להנות ולהזהר ביחד.

צריך לזכור שרמת הסיכון לאדם מבוגר, כמו ספריאל, ולאדם צעיר, הן לא דומות. 

אני לא שייך להיסטרים, אבל אני גם לא מחפש צרות ובידודים. למשל, אני לא הולך לסופר כשהוא עמוס או לכל מקום עמוס אחר (משהו שגם ככה הייתי נמנע ממנו בעבר...). לא תמצא אותי בהיכל התרבות, למשל, או במסעדה גדולה והומה אנשים, בזמן שיש התפרצות. לא כזו הקרבה גדולה.

וכשהיה סגר עדיין עשיתי מה שחשבתי שהוא חשוב, בקרתי את ההורים (אבל לא אף אחד אחר) וגם קרוב משפחה שהיה חולה באופן סופני, כי לא רציתי שיעביר את כל ימיו לבדו בבית בגלל המצב (וכן, הייתי חוטף אם היו תופסים אותי).

אבל בלי חופשה בחו"ל, אני יכול לחיות יופי טופי. צריך לדעת להבדיל בין החיוני לקצפת.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בנסיעה לחו"ל אנחנו מדברים לא רק על סיכונים בריאותיים. נניח שאתה נדבק בקורונה אסימפטומטית ומתגלה בבדיקה שלפני הטיסה הביתה. האם אתה מוכן לקחת את הסיכון שהדבר הזה יקרה - ושתתקע בבידוד בחו"ל, על כל העלויות ואי הנוחות הכרוכים בכך? האם אתה רוצה לקחת את הסיכון של בידוד בעקבות ישיבה במטוס שבו מתגלה מאומת (ע"ע ראש הממשלה שחזר אמש מאיחוד האירויות והתגלה שבמטוס בו טס היה מאומת?

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שרמת הסיכון לאדם מבוגר, כמו ספריאל, ולאדם צעיר, הן לא דומות.

תיזהר למי אתה קורא 'אדם מבוגר'... 😅

• מצחיק 3
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

האם אתה מוכן לקחת את הסיכון

בוודאי שכן, לכן טסתי, ואנחנו נהנים מאוד.

אני לא מוכן לשים את החיים שלי על hold ל4/5 שנים. צריך ללמוד לחיות לצד הדבר הזה. התחסנתי 3 פעמים, מקפיד מאוד על מסיכה וחיי את חיי.

רק מצטער שלא נזכרתי מוקדם יותר, יש לי חברים שטסו כבר 3 פעמים מאז שהחלה הקורונה.

שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם התנאים היו של אוקטובר כנראה שגם אני הייתי נוסע לחו"ל. אבל כעת אנחנו בדצמבר והמצב הדרדר מאד ברוב היעדים שפתוחים ונגישים מבחינת טיסות בלי חיבורים מוזרים ובלי הגבלות וסיכון גבוה. ואמריקה מצריכה טיסות ארוכות מדי בשביל חופשה של שבועיים, בשביל זה הייתי צריך לתכנן משהו יותר ארוך, מה שהיה עוד יותר מורכב מבחינת העבודה.

פורסם

הגענו,השדה ריק

המטוס היה בתפוסה ממש נמוכה

נראה שכולם שומרים על מסכות ומקפידים לבדוק תעודות התחסנות. 

So far - תענוג. 

אגב, התור לטיסה ללונדון היה גדול, נראה שלמרות הסיווג כמדינה אדומה, לא ממש הזיז לאנשים

פורסם

מן הסתם אנשים הקדימו את הטיסה - כי טיסות למדינות אדומות מתבטלות. דרך אגב - גם זו בעיה, כי זה גורם לאנשים לחזור בקונקשנים ולהדביק את השכנים בשני מטוסים.

• תוכן חדש...