Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

אני רק לא מבין את מטרת השרשור, אם אנחנו לא לומדים ממנו ממה להמנע...

מטרת השרשור היא שלא לסמוך על קבוצות פייסבוק. לפחות בכול הנוג למסעדות. 

לפני 5 דקות, falou כתב:

אבל כשאתה מקבל משהו בחינם, אין על מה להתלונן.

הפורום הזה, בניגוד לקבוצות, כן שווה... אבל תרמת?

בטח שיש על מה להתלונן אם אין גילוי נאות, גם אם זה בחינם. 

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

לגבי הסינון של חוו״ד שליליות, בעל הקבוצה חשוף לתביעות, לכן הוא פועל כך.

אתה מכיר תקדים שבו בית משפט הטיל אחריות על מנהל עמוד או קבוצת פייסבוק בגין פרסום של תוכן על ידי גולשים? 

פורסם
לפני 6 שעות, MiniMiz3r כתב:

אתה מכיר תקדים שבו בית משפט הטיל אחריות על מנהל עמוד או קבוצת פייסבוק בגין פרסום של תוכן על ידי גולשים? 

יותר מאחד. אם אני זוכר נכון הראשונה לחטוף 100 אלף ש"ח במשפט דיבה הייתה ענת רפואה, לפני כ-15 שנה. 

אבל מספיק מכתב מעו''ד כדי שלא יהיה שווה לך להתעסק בזה. 

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באזור מגוריי בקבוצת פייסבוק, "מאיימים" על אנשים שהשאירו ביקורות שליליות ועושים כלל האפשר למחוק ביקורות שליליות.

עד לכך שבעל עסק אמר לי שהוא יפנה למי שפרסם את הפוסט וינסה להבין מה בדיוק הבעיה עם השירות שקיבל.

תלונות על מחירים בסופרים מקומיים מי שפירסם את הפוסט מקבל השמצות וכדומה.  

היום הנטייה שלי היא לנסות כמה שיותר לבדוק ביקורות גם בגוגל, אתר איזי ואתרי השוואה מתמחים במקרה של הפוסט כנראה https://www.rest.co.il/ או טריפאדוויזר וכדומה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 דקות, DareDevil כתב:

עד לכך שבעל עסק אמר לי שהוא יפנה למי שפרסם את הפוסט וינסה להבין מה בדיוק הבעיה עם השירות שקיבל

לא הבנתי למה זה דבר רע

יום טוב גם לך

פורסם
Just now, Igalz כתב:

לא הבנתי למה זה דבר רע

טון דיבור אי אפשר להעביר בכתב, נאמר בחצי איום מרומז 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, MiniMiz3r כתב:

ברגע שכתבו תוכן שיקרי שגובל בלשון הרע \ הוצאת דיבה

בעל העסק יכול לפנות לבעל העמוד ולהזהיר אותו

במידה וזה החליט לצפצף עליו- בוודאי

אני יכול להגיד שלקוחה עלובה ובזויה שלי רשמה עלי חוות דעת שיקרית באיזו קבוצה, זה קרה לאחר שניסתה להוריד לי בתשלום והראתי לה שחור על גבי לבן שכל מה שהובטח סופק.

לאחר העבודה היא שלחה לי הודעות וקיבלה מענה מלא על כל מה שטענה.

אז החליטה לצאת בקמפיין  תעמולה שיקרי נגדי, תוך כדי שהיא כותבת שקרים.

כשזה קרה הייתי מאוד עסוק ולא היה לי זמן לזה.

אחרי שבועיים ניסיתי להשיג אותה ולהזהיר אותה מתביעה אבל הטלפון שלה היה מנותק

פניתי לאותה קבוצה, הסברתי שאת הדברים שהיא כתבה אפשר לבדוק תוך דקה דרך החוזה  שחתמנו, הרי כל מה  שהתחייבתי מצוין שם, והדברים שהיא אמרה לא מופיעים בחוזה

לכן לא מדובר ב"דעה" או "אמת דברתי", אלא עובדות שכתובות שחור על גבי לבן בחוזה, ואם הטענות שלה מוצדקות, שתציג בפני בעל הקבוצה חוזה שסותר את הטענות שלי

בהתחלה ניסו לעשות שרירים ולהגיד לי "אנחנו מציגים את כל חוות הדעת"

עד שהסברתי לבעל הקבוצה שלא מדובר בחוות דעת אלא שקר,  ושהוא מוזמן לפנות אליה ולבקש שתשלח לו חוזה שמוכיח שהתחייבתי ל א' ב' ג', ואם תספק את זה, שישאיר את הכתוב

במידה והוא לא עושה את זה ובכל זאת משאיר, אני מודיע לו שאתבע גם אותו. בזמנו זה עמד על 150,000 או 200,000.

אמר לי "אני אעביר את זה הלאה, כבר אומר לך שלא יעשו עם זה יותר מדי"

אמרתי לו "אני מת להתעורר מחר בבוקר ולראות שזה לא נמחק, תנסה אותי "

אחרי שעה קבלתי הודעה שזה נמחק.

לשאלתך

בעל הקבוצה יכול להיות "בית משפט" ולהתחיל לעשות בוררות בין הצדדים ולהחליט מי  צודק ולפי זה להחליט אם להשאיר את החו"ד

זה כאב ראש מיותר, ולכן מעדיפים לא להכנס לזה.

כמובן שביקורות כמו "האוכל לא לטעמי", "צוות המלון לא נחמד", "אין שפע בחדר אוכל" אלה ביקורות שהן עניין של דעה ואף אחד לא יכול לתבוע עליהן

אבל ביקורות כמו

"עובד הקבלה קילל אותי" "גנבו לי דברים מהחדר והבית מלון לא עשה כלום" "המסעדה חייבה אותי על דברים שלא הזמנתי וסירבו לבטל" וכו'

אלה עובדות ולא דעות, ולכן אם הלקוח משקר, ראוי שיתבעו אותו וגם את בעל העמוד אם קיבל אזהרה ולא עשה כלום בנידון

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, davemustaine87 כתב:

מטרת השרשור היא שלא לסמוך על קבוצות פייסבוק. לפחות בכול הנוג למסעדות. 

תשמע, אני בטוח שהייתה לך כוונה טובה, אבל בסוף סתם יצא לך שיחרור קיטור כללי עמום שלא עוזר לאף אחד בסגנון "אל תסמכו על ערבים", "אל תסמכו על חיסונים", "אל תסמכו על מוסכים", "אל תסמכו על ..."

ממש ז'אנר בפני עצמו. לא עוזר לאף אחד וסתם מנפח איזו תחושת קורבנות/מירמור כללית.

כמו חדשות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

עד לכך שבעל עסק אמר לי שהוא יפנה למי שפרסם את הפוסט וינסה להבין מה בדיוק הבעיה עם השירות שקיבל.

לגיטימי אם הוא חושב שסתם מתנכלים לו

הישראלי המכוער חושב שאם יצא לו חשבון גבוה במסעדה והוא לא רוצה לשלם אותו אז מתלוננים על המלצר ומוורידים כמה  מנות

ואם זה לא מצליח אז רושמים ביקורת

פורסם
לפני 33 דקות, hans כתב:

תשמע, אני בטוח שהייתה לך כוונה טובה, אבל בסוף סתם יצא לך שיחרור קיטור כללי עמום שלא עוזר לאף אחד בסגנון "אל תסמכו על ערבים", "אל תסמכו על חיסונים", "אל תסמכו על מוסכים", "אל תסמכו על ..."

ממש ז'אנר בפני עצמו. לא עוזר לאף אחד וסתם מנפח איזו תחושת קורבנות/מירמור כללית.

כמו חדשות.

זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי, באמת. 

אין לי מה להגיד, שכול אחד יקח את הפוסט שלי לאן שהוא רוצה. לי החוויה הזאת הייתה אינפורמטיבית. אולי הייתי תמים מקודם, אבל עכשיו אני בהחלט אקח בעירבון מוגבל המלצות מפייסבוק. 

ואם מישהו רוצה להתייחס לזה בתור משהו נקודתי מאוד ששייך רק לקבוצת פייסבוק של מסעדות בבאר שבע, וכול השאר הקבוצות הם ב-100 אחוז סבבה, אז זה גם בסדר. 

פורסם

זה כמו רעבים ברעבך, ברגע שמישהו אומר משהו רע או מזלזל על מאכל או מסעדה הוא מקבל אזהרה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 20 שעות, MiniMiz3r כתב:

נכון לכל קבוצה גדולה כמעט. "כזה אני רוצה" / "עליביי" / "נינג'ה פיננסית" / "מטיילים ישראלים ב-X [שם של עיר בירה כלשהי באירופה]" הן קבוצות שהמטרה היחידה שלהן היא יצירת הכנסה למנהלי הקבוצה.

רק שאתה מערבב פה שני מקרים שונים, אם אני מחפש מוצר מסויים ויודע שהמחיר שלו הוא X, וכזה אני רוצה או ביי ביי מארגנים לי אותו ב-X-25%, מה אכפת לי מה נכנס לו לכיס?
בבלק פריידין רכשתי באמאזון דרך המלצה שלהם סט כלים בשליש מהמחיר בארץ.

פורסם

הוא לא מערבב, ב'כזה אני רוצה' (לא מכיר את השני) אמנם מעלים הרבה מבצעים, אבל הכל שם נגוע באינטרס, לא פעם לא פעמיים ולא חמש ראיתי שמפרסמים ( = בעל העמוד מפרסם) מוצרים נחותים וכותב עליהם "הכי טוב שיש בדוק נעול חתום מבטיח לכם!!!1", ואם יש תגובות שצועקות המלך הוא עירום הוא מתחיל דיון סרק מלא באנשי קש "להוכיח" אחרת. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, Igalz כתב:

לא הבנתי למה זה דבר רע

זה כמו שאתה מזומן לשיחה ידידותית במשרד של המנהל, כשגם HR נמצא שם

images.jpeg

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

טון דיבור אי אפשר להעביר בכתב, נאמר בחצי איום מרומז 

קרה לי כבר שמנהל סניף חזר אלי בעקבות ביקורת שלילית שהשארתי (לא באיכסבוק), אבל לא מתוך כוונה לאיים, אלא מתוך כוונה להבין מה לא היה בסדר ואפילו לתת פיצוי. לכן חשוב לחדד מה היה..

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...