Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן רציתי להעלות בפניכם מחלוקת ולשאול מה דעתכם.

קניתי לפני מספר חודשים רכב שנתון 17' ממישהי.

אחרי מספר שבועות המזגן הפסיק לקרר והסתבר שהייתה דליפה ויש צורך להחליף את כל יחידת המיזוג הפנימית (טיפול יקר מאוד).

הסתכלתי טוב על הספר רכב וראיתי שחצי שנה לפני הרכישה היא התלוננה שהמזגן הפסיק לקרר ובמוסך מילאו לה גז ושלחו אותה למעקב.

כאמור רק אחרי כמה שבועות שהרכב אצלי הגז התרוקן לגמרי, ואחרי הטיפול התקשרתי אליה לבקש השתתפות.

ציינתי בפניה שהיא לא הזכירה שום בעיה במזגן ושהמילוי גז שעשו לה זה היה בגדר "פלסטר".

היא סירבה לבקשה שלי בטענה שהיא חוותה בעיות במזגן - הלכה למוסך - סידרו לה - ומבחינתה העניין טופל.

אני מודע לטעויות שלי בתהליך הרכישה, אבל שורה תחתונה - מה האפשרויות שלי?

פורסם

האפשרויות שלך לא רבות.

כל עוד היא לא חתמה לך שהיא מתחייבת על כל חלק ברכב, לרבות המזגן. ובנוסף נותנת אחריות(..) אין לך אפשרות לבוא אליה בטענה. אולי היא לא הכי ישרה, אבל היא לא מחוייבת בגילוי נאות.

מזגן זה עניין כואב ובעייתי, בקלות יחסית, ניתן להסוות דליפת גז כי לרוב הדליפה היא איטית מאוד ואם אתה לא "מחפש תחת הפנס" לא ימצאו את זה בבדיקה לפני קנייה

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם בדקת את הרכב והמזגן פעל לשביעות רצונך במעמד הקנייה וחתמת על המסמך הגנרי שהרכב לשביעות רצונך - אין לך כלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

קורה להרבה רכבים בשלב מסויים, ולפעמים נפתר במילוי גז בלבד.

משתתף בצערך... אם אתה רוצה איש מזגנים זול תברר לפני כי ההפרשים עלולים להיות גבוהים בין נותני השירות.

עריכה אחרונה על ידי PASHUT

משתדל לעזור

• תוכן חדש...