Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכיר משולשים ליאריס 2001 חדשים לא מקורי

תורכי אבל ממותג תורכי שיש לו נסיון איתו.

לא כל המותגים התורכיים טובים.!!!!

האם מישהו מכיר את המותג הזה AYD?

אשמח למותג טוב והיכן ניתן לרכוש אותם

תודה

 

IMG-20211205-WA0021.jpeg

פורסם

אכן חברה תורכית.

טוענים לכ46 שנות קיום / ניסיון לפי האתר שלהם.

היות ואם אינני טועה, היה / יש ייצור של טויוטה בתורכיה - אין פלא לקיומה דווקא שם. מעבר לזה - אין יותר מדיי איזכורים ברשת.

לצערי, איני יכול לחוות דיעה בנוגע אליהם (רק אומר שהייתי אישית מעדיף מוצר מחברה יותר מוכרת TRW למשל. אורך החיים של המוצרים שלהם אמור להיות ארוך יותר).

ממליץ לך לקבל הצעות מחיר ממוסך (גם לגבי משולשים מקוריים וגם לגבי תחליפיים אפילו רק לשם השוואה, ומקווה שמכירים שם אולי את המוצר של אותה חברה).

זכור רק כי עליך להחליף זוג (לא יחידה אחת) ולבצע אח"כ כיוון פרונט.

 

alfa 156 2.5.

פורסם

TRW אינו מוצר תורכי. אאל"ט חברה אמריקאית במקורה עם שלוחות באירופה.

אם אתה מעוניין לשתף עלויות שקבלת - זה יהיה בטח מעניין.

תנסה לבדוק למשל, אם trw מייצרת גם משולשים ליאריס (לא בטוח אבל שווה לבדוק), עם "כהן רחמים" או "פרונטק" (תגגל ותרים טלפון).

 

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

ההבדל הוא פי 5 בערך בין תורכי למקורי

האם הtrw הינו תורכי ?

trw מייצרת בלמים ורפידות לא משולשים

אנסה לבדוק הלאה....

נראה לי ש  sfk תוצרת יפן שמיצרת מיסבים מייצרת גם משולשים אך לא מביאה לארץ...

עריכה אחרונה על ידי shlomo5473
×
×
  • תוכן חדש...