Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור ה3000 שקל ששלמת,

הייתי במקומך, הולך למוסך הזה ולא זז משם עד שיבצע את הבדיקות שהמליצו לך + יפתור את הבעייה + דורש החזר כספי על כל החלקים שהוחלפו אצלך ללא לצורך (ואז מה אם אמר לך שכל מה שנעשה - הוא לא מתחייב שהבעייה תפתר ?! את זה תשאל אותו במוסך אם ככה הוא היה מוכן לקבל שרות כזה, עם אותם "תנאים" של לשלם ולהשאר עם הבעייה ובלי הכסף).

מילא לשלם הרבה ונפתרה הבעייה. אבל לשפוך כמה אלפים במוסך ולהשאר עם הבעייה - הכי קל לשלוח אותך למוסך אחר - אבל איני חושב שזה הגיוני .

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

אם המשאבה נוזלת אז רואים את זה לא?

אם הרכב היה מאבד מים באופן מהיר וכעת לא, אז סביר להניח שאכן הייתה נזילה מהמשאבה ו/או צינורות.

מיכל עיבוי לא עולה הרבה,

אתה גם יכול להחליף אותו לבד.

אני דווקא עשיתי באורלנדו מספר טיפולים בעבר במוסך umi המרכזי בראשלצ, 

בעקבות נזילות שמן שהיו וגם מים.

האבחנה תמיד הייתה מדוייקת.

ולא פעם עשיתי בדיקה ומוסך כללי

ביקש מחיר דומה.

פורסם
לפני 3 שעות, חולגי כתב:

עבור ה3000 שקל ששלמת,

הייתי במקומך, הולך למוסך הזה ולא זז משם עד שיבצע את הבדיקות שהמליצו לך + יפתור את הבעייה + דורש החזר כספי על כל החלקים שהוחלפו אצלך ללא לצורך (ואז מה אם אמר לך שכל מה שנעשה - הוא לא מתחייב שהבעייה תפתר ?! את זה תשאל אותו במוסך אם ככה הוא היה מוכן לקבל שרות כזה, עם אותם "תנאים" של לשלם ולהשאר עם הבעייה ובלי הכסף).

מילא לשלם הרבה ונפתרה הבעייה. אבל לשפוך כמה אלפים במוסך ולהשאר עם הבעייה - הכי קל לשלוח אותך למוסך אחר - אבל איני חושב שזה הגיוני .

הטיפול שלו לטענתו היה הכרחי כי הוא החליף 2 צינורות שהיה בהם נזילה (שוב לטענתו)

ומשאבת מים נוזלת (לא זוכר אם זאת ההגדרה המדוייקת)

אם זה יעזור אני אוכל להעלות לפה את החשבונית.

הוא אמר שהטיפול היה הכרחי גם אם זה לא פתר לגמרי את הבעיה מכיוןן שזה מה שהוא ראה בהתחלה לקוי

אני בספק שאקבל החזר כספי כי לטענתו זה היה הכרחי וזה כן שיפר במעט את איבוד המים

וכמובן שהדגיש שאפילו בחשבונית אין התחייבות במצדם על נושא המים 

אבל אשמח שלעתיד אולי אנשים ישכילו בנושא 

אני מצרף את החשבונית

עלתה בי מחשבה

מישהו יודע אם יש איזשהי אחריות / החזר כספי במוסכים מורשים?

כמו נניח שאם בן אדם רוכש מוצר הוא זכאי להחזיר אותו תוך שבועיים מהקנייה

וכדומה

אולי אני אלך אליהם שיחזירו לי את הכסף ויחזירו את מה שהיה 

אקח את ה3,000₪ מהתיקון

ואמכור את הרכב לאיזה סוכנות

20211031_134338.jpg

• אהבתי 2
פורסם

לא מאמין שתקבל אגורה חזרה.

זה לא מוצר שקנית והחזרת בלי שנעשה בו שימוש.

בנוסף יש פה מרכיב של שעות עבודה על הרכב שלך. אמנם זה לא פתר את כל הבעיות, אבל ככל הנראה הפריטים שהוחלפו היו פגומים. עובדה שהנזילה כבר לא קשה כמו שהייתה.

• תוכן חדש...