Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, itzik123 כתב:

דעתי הלא מקצועית:

שניכם אשמים ברמה כלשהי.

היא נהגה לא כמו שצריך, אבל אם הבנתי נכון את מה שקרה, אתה זה שפגעת בה.

אם יש לך אפשרות, תתייעץ עם חברת הביטוח.

אם תצליח להוציא תיעוד של רגעי התאונה מהנהלת המתחם, אולי זה יעזור לך להבין יותר טוב את המצב.

יכול להיות שכן אבל זה בגלל שהיא יצאה ישר לנתיב שלי ואפילו לא הספקתי לעצור היא גנבה את הנתיב 

פורסם

תיאור המצב לא תואם את הפגיעות.

של מי הסיאט? של פות״ש?

הסיאט נפגע בצד שמאל מאחור.

לרכב השני שפשוף לכל אורך צידו השמאלי.

לא ממש תואם למקרה של רכבים שפונים בו״ז לאותו כביש ואחד חותך את הפניה.

פורסם
לפני 9 שעות, Be roo כתב:

תיאור המצב לא תואם את הפגיעות.

של מי הסיאט? של פות״ש?

הסיאט נפגע בצד שמאל מאחור.

לרכב השני שפשוף לכל אורך צידו השמאלי.

לא ממש תואם למקרה של רכבים שפונים בו״ז לאותו כביש ואחד חותך את הפניה.

יש לי צילום מהמלצמה אך חא יודע איך לעלות לכאן

פורסם
לפני 11 דקות, CAPOBOSS כתב:

יש לי צילום מהמלצמה אך חא יודע איך לעלות לכאן

גרור את הקובץ  אל תיבת הטקסט.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

לדעתי, שניכם אשמים.

היא שנסעה לא בנתיב שלה. אתה שיכולת למנוע את המפגש אם לא היית נוסע ישירות אל תוך הרכב שלה כי רואים שהיא נוסעת על שני הנתיבים.

נאמר על סמך הצילום בלבד, יכול להיות שבתנוחת נהיגה רואים אחרת.

פורסם
לפני 10 דקות, GKME כתב:

לדעתי, שניכם אשמים.

היא שנסעה לא בנתיב שלה. אתה שיכולת למנוע את המפגש אם לא היית נוסע ישירות אל תוך הרכב שלה כי רואים שהיא נוסעת על שני הנתיבים.

נאמר על סמך הצילום בלבד, יכול להיות שבתנוחת נהיגה רואים אחרת.

כשאני נהגתי נסעתי בקשת לתוך הנתיב שלי אבל בגלל שהיא יצאה כל כך באלכסון ולא תקנה את הקשת מהלך הנהיגה שלה נוצרה הבעיה הזאת על פניו שנינו אשמים אבל זה איכשהו בעיקר בגללה.

פורסם

מצטער - אתה אשם לא פחות ממנה. רואים שרכבים שחונים ליד הנתיב השמאלי בולטים לתוך הנתיב (יותר רחוק. איזור התאונה לא מצולם היטב משמאל). אמנם הפניה שלה רחוקה מלהיות מושלמת, אבל אתה התעלמת מכך  שהנתיב לא פנוי והתעקשת להמשיך. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

מצטער - אתה אשם לא פחות ממנה. רואים שרכבים שחונים ליד הנתיב השמאלי בולטים לתוך הנתיב (יותר רחוק. איזור התאונה לא מצולם היטב משמאל). אמנם הפניה שלה רחוקה מלהיות מושלמת, אבל אתה התעלמת מכך  שהנתיב לא פנוי והתעקשת להמשיך. 

אין שום רכב בולט ,כן ככל הנראה שתינו אשמים אבל האשמה שלי נבעה בגללה ,בכל זאת היא זאת שפגעה בי ולא להפך.

פורסם (נערך)

לא הבנתי את הרציונל של המשפט "האשמה שלי נבעה בגללה" יש כאן דיסוננס.

בכלל, לפי הסרטון נראה שאתה "התאבדת" עליה.

עריכה אחרונה על ידי teyal
  • אהבתי 1
פורסם

תחילת התאונה באשמתה, השפשוף שיש לך לכל האורך הוא באשמתך.

עכשיו ברור למה אצלה בסיאט יש פגיעה נקודתי חיסית בחלק האחורי ואצל שפשוף ארוך, היא עצרה, אתה המשכת לנסוע ושפשפת את כל הצד שלך על הכנף האחורית שלה. ראית שהיא בתוך הנתיב שלך והמשכת לנסוע כשאין לך מקום לעבור.

• תוכן חדש...