Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסך מומלץ לתכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז כבר מתחילת הקורונה אני עובד היברדי (בסגרים רק מהבית) ונמאס לי לעבוד עם מסך אחד של 24'' ומסך של לפטופ 14''.

זקוק להמלצה למסך נוסף (24-27) בעיקר לתכנות, תקציב עד 600 ש"ח.

יציאת HDMI כמובן ו VGA אם אפשר (לא חובה)

תודה

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בתקציב הזה - קנה עוד 24״ וכנראה משומש. אם תמצא אותו דגם שיש לך - אחלה (זה פחות מציק לעיניים) ואם תמצא איזה Dell עם פאנל IPS הרווחת וזה יהפוך למסך הראשי שלך (הייתי מדבר על איזה סדרה - אבל בתקציב הזה - אל תיהיה בררן , כנראה P בצד הזול , U בצד היקר - אלו המסכי עבודה שלהם - הראשון בקטגוריה הביתית , השני זה מסך עבודה).

אל תקנה 27״ ברזולוצית FHD.

זה תקציב סופר נמוך (בKSP וivory המסך מחשב הכי זול שראיתי הוא סביב ה630-40 עבור איזה זבל של AOC) ולא ריאלי ליותר מזה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסך סביר מינוס (במקרה היה לי אותו במקום עבודה קודם).

שים לב ש:

1. זה דגם מ א ו ד ישן (אני קניתי את שלי לעבודה לדעתי ב2014 או 15) והוא היה בינוני למדי כבר אז (בהשוואה לדלים שציינתי מאותה תקופה).

2. אין לו כיוונון גובה והסטנד שלו תופס הרבה מקום בצורה לא נוחה על השולחן.

זה לגמרי מקרה קלאסי שביד שניה אתה עלול למצא דברים הרבה יותר טובים.

• אהבתי 2

Then dying is forgetting

פורסם

תשקול בחיוב מאוד מאוד מסך שיש לו חיבור USB-C, זה עושה את העבודה עם לפטופ הרבה יותר נוחה כי המסך נהיה תחנת עגינה - מחובר אליו קבוע כל הציוד ההקפי וכשאתה בא עם הלפטופ אתה מחבר רק כבל אחד שגם מעביר את כל הדאטה וגם מטעין ב 60W את הלפטופ (כמובן בהנחה שהוא מודרני יחסית ויש לו כניסת טעינה USB-C)

אני אישית משתמש ב Dell UltraSharp U2419HC ובדיעבד אולי היה עדיף 27"

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מסכים - הבעיה היא התקציב + זה שUSB Hub במסכים הזולים לא להיט מבחינת אמינות (במיוחד לא הEthernet port).

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה מתכנת, אז כנראה שיש לך... אהם, *יכולת* למתוח קצת יותר את התקציב, רמז רמז.

בעבודה עברתי ל-27 אינץ' 4k כלשהו של lg, עלה בסביבות ה-1200₪ אאל"ט וזאת בחירה שאני מאוד מאוד שמח עליה. למכונאי יש בוקסות נורצליות, לנגר יש איזמלים נורמליים, למסגר יש רתכת נורמלית... וגם לנו המתכנתים לא מזיקים כלים נורמליים - מסך טוב ומחשב שמגיב. בשורה התחתונה, אלה כלים שאתה משתמש בהם לפחות 8 שעות ביום חמש פעמים בשבוע, להתקמצן עליהם זה רע לבריאות וניסיון לחסוך במקום הלא נכון.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

מבלי להיות מתכנת, הסינון הכי גס לדעתי כמשתמש כבד, וממנו אפשר להתחיל לעלות הוא קודם כל רק פנל IPS ואז רק דגמים הכוללים זרוע שמאפשרת PIVOT.

לדל יש במחיר יחסית נוח:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1117956

זו אינה המלצה למוצר ספציפי, אלא נקודת המוצא. 

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

הדגם ששמת לא רע.

הוא הדל עבודה / ביתי הבסיסי שהייתי מחשיב נורמאלי. (יש לי מסך מאותה סידרה ואותו גודל ישן יותר והמסך הנוכחי שלי - ה34 הוא גם מאותה סידרה)

• אהבתי 1

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

שאלתי את הבן שלי שעיסוקו תכנות - שלח לי את הקישור של @פריג'י. הוא עצמו קיבל תקציב מהמעסיק, אז בבית יש לו מסך "27 שעולה פי 3 מהתקציב של פות"ש, בעבודה צמד דל "24. אישית הוא מעדיף מסך אחד גדול.

האזהרה שלו - המסך האמור מתאים לתכנות, לא למשחקים.

ודרך אגב, הבחור קנה את המסך שלו ולא "34, בגלל דרישה ל-USB-C, שמייקר מאד את המסך.

פות"ש - אני חושב שההערה של @hansלגבי כלי עבודה נכונה מאד. למרות שאיני עוסק בתכנות אכתוב מה שאני אוהב לכתוב למי שמחפש רכב בתקציב דל: אם אתה יכול לדחות קצת את הרכישה נסה לחסוך עוד חודשיים - שלושה ולקנות משהו יותר איכותי ומתאים לדרישות (מידות, רזולוציה, חיבורים, סוג פאנל, סוג זרוע וכו'). העיניים שלך יודו לך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

ודרך אגב, הבחור קנה את המסך שלו ולא "34, בגלל דרישה ל-USB-C, שמייקר מאד את המסך

Usb c זה דיי הסטנדרט עכשיו בכל מסך מודרני. זו לא איזה אקזוטיקה ולא ממש מעלה את המחיר.

המסכים היותר זולים הם פשוט מאוד בסיסיים או דגמים ישנים.

טעינה של מעל 60w וthunderbolt לעומת usb-c זה כבר מעלה.

במאמר מוסגר - צמד 24״ לפיתוח זה לא משהו, גם 27״ בודד זה לא סטאפ מדהים - אבל אם אתה עובד על משהו לא גרפי זה יספיק.

אם אתה עובד גם עם ui המשמעות של מסך אולטרא רחב גדלה משמעותית מאוד.

מסקרנות אבל העפתי מבט ואכן נראה שיש מחסור והיתה עלייה משמעותית במחירי המסכים.

את ה34״ שלי (p3421w) קניתי ב610 דולר בפברואר , עכשיו הוא מתומחר ב850…

Then dying is forgetting

פורסם

האמת - אני לא יודע איך הוא היה מסתדר עם "34 אולטרא-רחב על שולחן העבודה שלו, אין לו מרווח של קולנוע ביתי. אבל עיניים של בן 30 הן לא העיניים של בן 60. את המשרד שלו מעולם לא ראיתי, ובניגוד למקום העבודה הקודם שלו כנראה לא נקבל הזמנה ליום הורים.

ולגבי המחיר - אמריקה, ליוויו. אמריקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אין לו מרווח של קולנוע ביתי

קניתי בזמנו במיוחד שולחן ברוחב 72״ בשביל כל הניסויי מסכים שלי.

לגבי המסך - בערך באותו זמן חבר מצא דגם של lg קצת יותר פשוט בסביבות ה2400-2500 לזיכרוני 

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...