Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסך מומלץ לתכנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, Liviur כתב:

Usb c זה דיי הסטנדרט עכשיו בכל מסך מודרני. זו לא איזה אקזוטיקה ולא ממש מעלה את המחיר.

המסכים היותר זולים הם פשוט מאוד בסיסיים או דגמים ישנים.

טעינה של מעל 60w וthunderbolt לעומת usb-c זה כבר מעלה.

במאמר מוסגר - צמד 24״ לפיתוח זה לא משהו, גם 27״ בודד זה לא סטאפ מדהים - אבל אם אתה עובד על משהו לא גרפי זה יספיק.

אם אתה עובד גם עם ui המשמעות של מסך אולטרא רחב גדלה משמעותית מאוד.

מסקרנות אבל העפתי מבט ואכן נראה שיש מחסור והיתה עלייה משמעותית במחירי המסכים.

את ה34״ שלי (p3421w) קניתי ב610 דולר בפברואר , עכשיו הוא מתומחר ב850…

מאיפה קנית? אמזון?

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בסוף נרכש מסך 27  אינץ של HP (FHD) ללא PIVOT (אם אצטרך אקנה זרוע ל2 מסכים באמזון) יד 2 אבל חדש מהקרטון ב-600 ש"ח

פורסם (נערך)

אני באמת לא מבין את הצורך לקנות מסכים מוגזמים רק כי "מתכנתים". אני דבופס וזוגתי פולסטאק, העמדה בבית מנוצלת בכל רגע נתון לצורכי תכנות, נהנים ממנה ברמות ויש בה "כולה" שני מסכי 22 של לנובו הכי זולים שיש (full hd, סדר גודל של 600 למסך) שיושבים על מעמד מתכוונן ל2 מסכים.

מדובר בעמדה קטנה שיושבת בפינה מוגבלת במקום, אבל באמת שאנחנו לא מרגישים שחסר לנו כלום. עד לפני חודשיים היו לנו זוג מסכי 24 והם היו ממש גדולים מדי עבור השולחן הקטן (110*60)

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
פורסם

נו אתה עובד עם  2 של 22 בבית.

אני עבדתי עד אתמול בבית עם אחד של 24 (TFT שנקנה לפני 4 שנים ב150 שקל) ומסך של לפטופ של 14 אינץ.

לשדרג מסך נוסף ב600 שקל זה לא וואו...

לשדרג בשביל לא לעבוד עם מסך של לפטופ 14 אינץ זה לא צורך מוגזם רק בגלל שאני "מתכנת"

פורסם

@Shay_u אני מפתח מובייל - צריך xcode , טרמינל וסימולטור אחד פתוח על המסך. במינימום.

על המסך של הלפטופ יש לי לרוב את המייל ואת הסלאק.

ולא בא לי לעבוד עם רזולוציה נמוכה.

האם אני יכול לעשות את העבודה על 2 22״ ? בטח , אני יכול גם ישר על המסך של הלפטופ.

אבל זה יעלה לי ביעילות ופרודוקטיביות ויהיה פחות נח.

בנוסף שולחן ברוחב 110 ס״מ ועומק 60 - זה ממש ממש פיצי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

liviur תשמע גודל שולחן זה הרבה פעמים עניין של נדלן (בעבודה מהבית, בעבודה מהמשרד אין שום סיבה שלא יהיו תנאים אופטימליים).

אשתי עובדת מהבית (היברידי) עם מסך 32 על שולחן ר של 120 על 140, אבל זה כי יש חדר פנוי שמיועד לעבודה. בדירה הקודמת הסתדרה עם שולחן 100 על 60 כי הייתה מגבלת מקום.

פורסם

ברור ברור.

האמת - מבחינת ״נדל״ן״ לדעתי - יותר חשוב שולחן עמוק מרחב.70 + ס״מ עומק יותר חשוב מההבדל בין 110 ס״מ ל140.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...