Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיקת PCR הרבה יותר מדויקת והרבה יותר יקרה (שינוע, מעבדה) ולכן בשביל לקבל תו ירוק שולחים אותך לבצע הליך הרבה יותר פשוט וזול

פורסם

אני רק שאלה - אני יכול לקנות בדיקה מהירה בבית מרקחת, לבדוק את עצמי ולדווח את התוצאה? או שחייבים לשלם "מס מד"א " ולעשות עם דוגם חיצוני? 

פורסם (נערך)

בדיקת PCR תקפה ועוד איך לתו ירוק.
פרומלית רק בדיקת PCR פרטית - בשטח, מקבלים גם את הבדיקות PCR של הקופ״ח.

אני והילד כבר מספר חודשים עושים בדיקות PCR בקופ״ח פעמיים בשבוע (שלישי ושבת) וזה מכסה אותנו לכל השבוע. נכנסנו עם התוצאות לכל מקום אפשרי (מסעדה, מלון, בריכה, קולנוע וכו...).

אתה לא מקבל תו ירוק באפליקציה, אבל תשובה שלילית מכניסה אותך לכל מקום.

עריכה אחרונה על ידי stas12
פורסם
בתאריך 4.10.2021 בשעה 10:20, gollu כתב:

אני רק שאלה - אני יכול לקנות בדיקה מהירה בבית מרקחת, לבדוק את עצמי ולדווח את התוצאה? או שחייבים לשלם "מס מד"א " ולעשות עם דוגם חיצוני? 

לא, אתה צריך שהתוצאה תוזן במערכות - ע"ע מס מד"א.

לפני כשעה, stas12 כתב:

בדיקת PCR תקפה ועוד איך לתו ירוק.
פרומלית רק בדיקת PCR פרטית - בשטח, מקבלים גם את הבדיקות PCR של הקופ״ח.

אני והילד כבר מספר חודשים עושים בדיקות PCR בקופ״ח פעמיים בשבוע (שלישי ושבת) וזה מכסה אותנו לכל השבוע. נכנסנו עם התוצאות לכל מקום אפשרי (מסעדה, מלון, בריכה, קולנוע וכו...).

אתה לא מקבל תו ירוק באפליקציה, אבל תשובה שלילית מכניסה אותך לכל מקום.

לא היא לא:

image.thumb.png.34e6a337b3e208f45a041fd8ef989276.png

בפועל עסקים רוצים תנועה ואתה יכול להראות בכניסה תמונה של קורבט בתור תו ירוק

פורסם
לפני 7 דקות, GTאי כתב:

תמונה של קורבט בתור תו ירוק

C8 Corvette Gets A Radical Paint Job | Muscle Cars & Trucks

למה לא קורבט ירוקה בתו תו ירוק?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 10 דקות, GTאי כתב:

לא היא לא:

image.thumb.png.34e6a337b3e208f45a041fd8ef989276.png

בפועל עסקים רוצים תנועה ואתה יכול להראות בכניסה תמונה של קורבט בתור תו ירוק

כמו שרשמתי, פורמלית לא. בפועל בשטח - הכל זורם.

פורסם

אם שימוש בבדיקות מהירות מתאפשר רק במתחמים ולא באופן פרטי - זה די הורג את המשמעות של "מהירות". הסיפור הזה מתוכנן יותר כ"עונש" ו-מוטיבציה" להתחסן מאשר באמת פתרון להשיג תוצאות ירוק עי בדיקה.

פורסם

התשובה לבדיקות האלה אכן מהירה - עד שעה, לעומת 24-48 שעות ל-PCR*

חוץ מזה, הבדיקה יותר מדוייקת ולו בזכות דיגום מקצועי, ואתה לא יכול לבלף. דיווח עצמי על תוצאות בדיקה בהשוואה לבדיקה על ידי מעבדה נחיטרלית אמין בערך כמו דיווח על מהירות הנסיעה שלך, לעומת שוטר עם ממל"ז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, stas12 כתב:

כמו שרשמתי, פורמלית לא. בפועל בשטח - הכל זורם.

קשה להאמין שמקומות עבודה יקבלו את זה. בכל זאת יש להם אחריות וביטוח, בניגוד לבתי עסק שיכולים לטעון שהם לא שוטרים

לפני 4 שעות, gollu כתב:

אם שימוש בבדיקות מהירות מתאפשר רק במתחמים ולא באופן פרטי - זה די הורג את המשמעות של "מהירות". הסיפור הזה מתוכנן יותר כ"עונש" ו-מוטיבציה" להתחסן מאשר באמת פתרון להשיג תוצאות ירוק עי בדיקה.

זה בדיוק מה שטענתי. אני בהלם שזה קביל משפטית

פורסם
לפני שעתיים, anonport כתב:

קשה להאמין שמקומות עבודה יקבלו את זה

מקומות עבודה מקבלים בדיקות pcr שליליות של קופ"ח בלי בעיות. 

אין שום קשר לביטוח. 

פורסם (נערך)

דומני שגם אין מגבלה חוקית על כך. אבל יש בעיה עם זמן התגובה של המעבדות האלה, לפעמים לוקח 36 שעות לקבל תשובה. מה תעשה בחלון הזה? מה לגבי בדיקות שאובדות?

ויש עוד בעיה - יש הוראה לא להכניס למקומות עבודה מסוימים, לעבודה עם קהל, עובדים שאינם מחוסנים ואינם מציגים תוצאות בדיקה. אבל מתברר שאין שום הוראה לגבי הסנקציות נגדם, כלומר האם מותר להוציאם לחופש, בתשלום (על חשבון החופש השנתי שלהם) או לחל"ת או לפטרם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, stas12 כתב:

מקומות עבודה מקבלים בדיקות pcr שליליות של קופ"ח בלי בעיות. 

אין שום קשר לביטוח. 

על מה אתה מדבר? אין אפשרות לסריקה וכתוב במפורש ליד התוצאה שהיא לא תקפה לצורך כניסה למקומות שדורשים תו ירוק. כל אלה בכוונה כדי לסנדל "סרבני חיסונים". מי שבוחר להתייחס לזה לוקח אחריות על עצמו. נאמן קורונה (אם יש כזה בעבודה) מונחה להתעלם מבדיקה כזאת ולדרוש בדיקת אנטיגן.

עובדים ללא תו ירוק או ללא בדיקת אנטיגן לא אמורים להיכנס לעבודה. אמור להיות נאמן קורונה שבודק. שימו לב שרק לבדיקת אנטיגן יש אפשרות לסריקת קוד. ל-PCR אין.

• תוכן חדש...