Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה.
אני עומד לפני רכישת טויוטה פריוס פלוס  היברידית.

לפני שאני מבצע את הרכישה, אני רוצה לגבש לעצמי מדיניות להגן על עצמי , כי יש פרטים שלא ידועים לי ולא בהכרח יהיו ידועים גם בהמשך.
1- קראתי שהסוללה באחריות מקורית עד 100000 ק"מ או עד 5 שנים , הרכב כרגע עם 111000 , כתוב שאפשר לחדש אחריות עד 30000 שהרכב נסע ללא אחריות , ככה שמבחינה זו אם ארצה לחדש אחריות במידה ואין , אני יכול.
2- לא ראיתי בשום מקום התיחסות לרכב מליסינג,  הבנתי  ממישהו שלא בטוח בכלל שרכבים מנרכשו מליסינג יכולים לחדש אחריות סוללה. איך ניתן לברר זאת? למי ניתן לפנות שיוכל לענות?
3- במידה ולא ניתן לחדש אחריות סוללה אם הרכב מליסינג, אני מניח שעדיף לא להכנס להרפתקאה.
4- האם ניתן לבדוק את מצב הסוללה איכשהוא לפני הקניה ? ממה שהבנתי בבדיקות רכב ממוחשבות לא בודקים את מצב הסוללה, ככה שאם הייתי רוצה לקבל נתונים אמיתיים , למי אפשר לפנות?

פורסם

אין מגבלה על רכב מליסינג - אתה יכול לראות את התקנון של הארכת האחריות כאן:

https://www.toyota.co.il/service-and-accessories/service-and-maintenance/hybrid-service

ככל הידוע לי אין דרך לבדוק את הסוללה שלא במוסך מורשה יבואן. הבדיקה נערכת בכל הארכה - אפשר לבדוק עם מוסך האם ניתן לבדוק תקינות לפני הרכישה

בהצלחה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

מציע לך להתעקש על בדיקת תקינות והארכת אחריות לפני רכישה והעברת בעלות. 

ישנם מצבים בהם לא יעניקו אחריות ולא תרצה לגלות זאת בדיעבד. 

הסתובב פה שרשור על בחור שרכש טויוטה משומשת ובחברה סרבו להעניק אחריות (והתגלה פגם בסוללה). 

האחריות לסוללה היא עד 12 שנים (ללא הגבלת ק"מ) בתנאי שיש רציפות. במקרה שלך לא ברור אם חידשו. 

כשאני עמדתי לרכוש טויוטה ולרכב לא הייתה אחריות (מסיבה טכנית, תקלת מחשב) נסענו יחד למוסך והאחריות חודשה במקום, תוך ציון העובדה שמעתה לא יחדשו אם לא ישמר הרצף הביטוחי. 

עריכה אחרונה על ידי yairba

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

ועוד נקודה קטנה, כשאני חיפשתי לקנות טיוטה פיריוס, המליצו לי שלפעמים שווה לחפש דווקא כזו עם סוללה תקולה לשלם בהתאם, ואת הפער להשקיע בסוללה חדששה ואז אתה יוצא עם סוללה חדשה לחלוטין במחיר קרוב למה שהיית משלם על רכב עם סוללה תקינה.

עם כי יכול להיות שזה פחות רלוונטי לרכב שניתן להאריך לו אחריות, אע"פ שיכול להיות שהסוללה תשבוק חיים רגע לאחר תסתיים האחריות.

• מעניין 1
פורסם

אין לי ספק שלא אמורה להיות בעיה אם אתה הולך עם הרכב למוסך טויוטה של היבואן ומשלם על בדיקת סוללה "סתם" בלי קשר להארכת אחריות. יש לזה עלות והמוסך הוא עסק. השאלה אם המוכר יהיה מוכן להביא הרכב לשם.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
בתאריך 1.10.2021 בשעה 12:44, student כתב:

אין לי ספק שלא אמורה להיות בעיה אם אתה הולך עם הרכב למוסך טויוטה של היבואן ומשלם על בדיקת סוללה "סתם" בלי קשר להארכת אחריות. יש לזה עלות והמוסך הוא עסק. השאלה אם המוכר יהיה מוכן להביא הרכב לשם.

מתוך מה שכבר קראתי , אף אחד לא יסתכל עליך בכלל אם אתה לא בעלים של הרכב, ככה אנשים כתבו.
מה שאומר שצריך לרכוש ואז להגיע לבדוק מה מצב הסוללה , וזה מה שבעייתי.
מה שכן המוכר מחברת הליסינג אומר שיש אחריות , ומוכן לבוא איתי לטויוטה לבדיקת הסוללה לפני הקניה.
ככה שזה נראה בסדר.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רכשתי טיוטה פריוס פלוס עם 300k

קילומטר וחששתי מנושא הבטריה שאלתי במוסך של טיוטה בחולון  ואמרו לי שמעולם לא היה להם מקרה של בטריה בפריוס פלוס שהיה צריך להחליף התקשרתי לעוד 3 מוסכים של טיוטה ברחבי הארץ שאלתי עם הם החליפו פעם סוללה לפריוס פלוס כולם אמרו שלא בקיצור יש לי רכב עם 300k והבטריה במצב מצוין היה מי שהסביר שבכל הדגמים האחרים הבטריה נמצאת במקום שמתחמם ועם החום של ישראל הם נהרסות בציק ובפריוס פלוס הם במקום טוב יותר יותר מזה אחד מעובדי טיוטה אמר לי שכל העובדים שלהם עם רכבים היברידים עושים ביטוח בטריה ובפלוס לא עם יש מישהו ששמע משהו אחר אשמח שיתקן אותי ככל הנראה עוד לא קרה בארץ שנהרסה סוללה של הפלוס 

נב סליחה על האריכות

• מעניין 1
  • תוכן חדש...