Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי קיה פיקנטו שנת 2017,

עברה תאונה לפני שנתיים, עלות התיקון כ12K ש"ח

הוצינו את פרטי התיקון מהמוסך של קיה ומופיע לא מעט עבודות של כולל בולם זעזועים, ג'נט, פגוש קדמי וקורת רוחב קדמית,

לי נשמע שחייבת להיות כאן ירידת ערך, בעל הרכב טוען שאין ירידת ערך ואין לו דוח שמאי, זה קרה עם הבעלים שלפניו,

מה דעתכם? אני בינתיים בורח כמו מאש, האם מוצדק? לדעתי יש כאן קצה שלדה, לא?

פורסם

דוח סליקה יכול לתת לך תמונה יותר מלאה על המצב של הרכב.

האם יש היסטוריית טיפולים מלאה/חלקית? כמה קמ הרכב עבר?

מה המחיר של הרכב? האם ביצעת בדיקה מטעמך?

אם תוכל להעלות את הקבלות שיש לך על התיקונים יוכלו לעזור לך להבין האם באמת היה קצה שלדה.

חתימה טובה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

אם היה תיקון/ החלפה של בולמי זעזועים זה לא נשמע טוב.

ירידת ערך הייתה צריכה להיות, זה לא נזק של החלפת פגוש וזהו.

אפשר לבקש דוח סליקה. אישית..  לא מריח טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש דוח סליקה, אך מופיע שאין ירידת ערך,

בגלל זה ביקשתי דוח שמאי, אך הבעלים מסרב בצורה עקיפה, טוען שאין סיכוי וזה משהו בלתי אפשרי ולא רוצה לנסות אפילו,

הרכב פרטי עם 87K ק"מ ויש תיעוד טיפולים עד התאונה, יכול להיות שיש אחרי, אך לא בדקתי, פשוט שם עצרתי, אין לי את המסמכים זה אצל הבעלים,

בעל הרכב מבקש מחירון ולא גמיש כל כך, אולי טיפה אחרי שהסברתי לו את המקרה, בכל מקרה שאלתי שמאי לגבי זה וטען שעל החלפת קורת רוחב קדמית כולל בולם זעזועים וג'נט מדובר לפחות בכ 7-8% ירידת ערך וזה עוד לפני שבדקתי מה יש מעבר לזה,

כאן כבר החלטתי לוותר ולהמשיך לחפש, חשבתי אם אחפש רכב חדש יחסית אמצא פחות כאב ראש, כנראה שטעיתי, זה לא הולך להיות משימה פשוטה לחפש רכב בתקופה הזו.

תודב לכם.

פורסם

עשית חכם.

בטח לא היית משלם מחירון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יש הרבה מאוד פיקנטו בים-חפש אחת שמורה ורצוי עם מנוע 1200 ועם ממוכר שיוכל לספק לך הסטוריית טיפולים+דוח סליקה- בלי אחד משני אלו שומר נפשו וכספו ירחק.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...