Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול פולקסווגן EOS 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לפני טיפול גדול אשמח לעזרתכם בנושא מק״טים וסוג שמן

הרכב הוא פולקסווגן איוס שנת 2009 מנוע 3.2 עם 250 כ״ס V6

זקוק ל:

סוג שמן מנוע וכמות

מק״טים לפילטר שמן, פילטר אוויר, פלאגים 

תודה 🙂

פורסם

ממליץ ליצור קשר עם "משה חלפים" בפתח תקווה. הוא יוכל לבדוק לך לפי מספר רכב/שלדה וגם לספק לך חלפים מקוריים במחיר טוב.

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 12.9.2021 בשעה 11:47, Fraysa כתב:

ממליץ ליצור קשר עם "משה חלפים" בפתח תקווה. הוא יוכל לבדוק לך לפי מספר רכב/שלדה וגם לספק לך חלפים מקוריים במחיר טוב.

יש לך מושג למה אין שמן מנוע של קסטרול edge שעומד בתקן בארץ? אין מלאי 

פורסם
לפני 3 שעות, eli669 כתב:

יש לך מושג למה אין שמן מנוע של קסטרול edge שעומד בתקן בארץ? אין מלאי 

מה התקן שאתה מחפש?

פורסם
לפני 3 שעות, SaarG כתב:

מה התקן שאתה מחפש?

התקן שמתאים לפי auto data ניסיתי לבדוק ואמרו שאין במלאי אבל לא ציינו את התקן ספציפי..

פורסם

אם האינטרנט אינו מטעה אותי, אתה צריך 5w-30 בתקן A3/B4, שבאמת לא הצלחתי למצוא באינטרנט בארץ,

אני נתקלתי בבעיה דומה, בוולבו שלי מומלץ  0w-30 A5 של קסטרול, אבל גם לא ניתן להשיג בארץ, אז הלכתי על המקביל של ליקוי מולי ועלה האריזה מככב השם וולבו.

אז חיפשתי גם עבורך של ליקוי מולי וגם עליו מופיעים תקנים של וולקסוואגן:

https://www.autostore.co.il/product/שמן-liqui-moly-toptec-4605-5w30-5l-html/

אבל חכה לתשובת איש מקצוע ולא משתמש גוגל כמוני

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...