Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לעשות ערעור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 36 דקות, motior כתב:

האם מה שכתב הבוחן אכן קרה?

במצב של מילה מול מילה המערכת תמיד תאמין לבוחן שאמור להיות אובייקטיבי ואין לו אינטרס לשקר. לדעתי רק במקרה שהייתה ברכב מצלמת רכב שמראה שמה שהבוחן תיאר לא קרה יש סיכוי לערעור להתקבל.

פורסם

לפי מה שהבנתי,  היום הטסטים מצולמים.
אם קרה מה שהבוחן תיאר אני מניח שאין מה לערער. אם זה לא קרה אפשר לערער ולבדוק בתיעוד 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

כתוב שהבוחן דפק לך ברקס כשניסיתי להאיץ לפני פס האטה, לא נראה לי שיש מה לערער פה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבוחן בלם אותך... לא נראה לי שיש סיכוי לערעור.

מבאס, אבל הכל טוב, תעשה עוד כמה שיעורים ותיגש שוב. בהצלחה!

פורסם

אני מורה נהיגה ובכל פעם כאשר תלמיד שלי לא מבין על מה נכשל מגיש בקשה לצפייה בסירטון ואנחנו הולכים ביחד למשרד של החברה שמוציאה את הטסטים כדי לצפות בסירטון. מתוך 5 פעמים שצפיתי בסירטונים ערערתי על שניים שבשניהם הייתה טענה של בוחן על התערבות אשר בפועל לא הייתה ופעמים דחו לי את הערערים. לכן אל תפתח ציפיות. אם זאת, למטבע יש שני צדדים. נתקלתי גם במקרים שהתלמיד לא הבין מה עשה לא בסדר וראיתי איך הבוחן מנע תאונה עם פוטנצייל קטלני.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...