Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה התחדשתי אתמול ברנו גרנד קופה 2019 דגם Executive.

צמיגים קדמיים גוססים על גבול ה"אני לא מוכן לסוע על זה כי זה סכנת חיים"

אחוריים במצב מעולה כבר החליפו.

המלצה לצמיג נוח ושקט? כמובן אחיזה טובה. ניסיתי סינים על יונדאי i25 שהיה לי והחלפתי אחרי יומיים.. הבנתי את חשיבות הצמיגים.

מידה 225/40R18 

קוד מהירות 92.

שמעתי הרבה על Michelin Primacy 4 , אבל במידה שציינתי מצאתי רק סופר ספורט.. אשמח לעזרה.

תודה רבה חבר'ה.

פורסם

הייתי נמנע מצמיגי סופר ספורט עקב בלאי מואץ יותר.

בהקשר לשאלה, תבדוק איזה צמיגים יש לך מאחורה ואם הם טובים מבחינתך תקנה זהים.

במידה ולא, מה תקציבך?

פורסם
לפני 8 דקות, AsElior כתב:

הייתי נמנע מצמיגי סופר ספורט עקב בלאי מואץ יותר.

בהקשר לשאלה, תבדוק איזה צמיגים יש לך מאחורה ואם הם טובים מבחינתך תקנה זהים.

במידה ולא, מה תקציבך?

אני לא רוצה צמיגי סופר ספורט בגלל זה אני מתייעץ.

מאחורה יש Continental לצערי לא בטוח איזה.

התקציב הוא עד 500-600 לצמיג

פורסם (נערך)

זה מה שקורה כאשר לרכב לא ספורטיבי שמים צמיגים במידה של רכב ספורטיבי. אין לי מושג בשביל מה גרנד קופה צריך את המידה הזאת.

לעניין הצמיגים, יש לך במחיר לא יקר מדי ( למידה הזאת ) Goodyear Efficient Grip Performance

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=5119&cs=1&diameter=9&aspectRatio=10&width=20

עדיף לא תוצרת טורקיה. 

עוד יותר זולים Falken ze310, שהם לא רעים בכלל

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6347&cs=1&diameter=9&aspectRatio=10&width=20

אם בכל זאת מתחשק לך צמיגים יותר אוחזים, והרכב צפוי לנסוע 10-15 אלף קילומטרים בשנה, אני ממליץ בחום על Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, גם מבחינת המחיר וגם האחיזה.

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6987&cs=1&diameter=9&aspectRatio=10&width=20

צמיגי גודייר אפשר להזמין ישירות מהיבואן,  עם התקנה באחת הצמיגיות בהסכם איתם ( בפריסה ארצית ).

https://itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=225&height=40&koter=18

נ.ב. 92 זה קוד עומס, קוד מהירות רשום בתור אות ( W/Y). שים לב, אם רשום לך ברישיון הרכב Y, אין אפשרות להרכיב צמיגים בעלי קוד W ( הפוך מותר ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת, שמתי לב שזה מידה הזויה.. שחיפשתי צמיגים לגולף שלי זה היה קלי קלות בהשוואה לכאן.

תודה על ההבהרה , 92 הוא קוד העומס ברישיון וקוד המהירות הוא V.

צפי של בין 20 ל25 אלף קילומטר בשנה.

בחיים לא היו לי Goodyear , תמיד הייתי מרכיב Continental / Pirelli / Michelin..  יש דגם כלשהו מהשלושה האלו שתוכל להמליץ לי? הניסיון שלי עם שלושתם מעולה ורוצה להמשיך להשתמש בהם.

פורסם

ללא ספק, לציר הקדמי הייתי קונה Goodyear Efficient Grip Performance לסיעות של 20-25 אלף קילומטרים בשנה.

Pirelli או Michelin במידה הזאת רק ספורטיביים, תצטרך להחליף אחרי שנה וחצי בגלל השחיקה.

אם אתה כל כך מתעקש לא לקנות Goodyear,  

הייתי קונה Continental Premium Contact 6, אבל מרכיב אותם מאחורה, הם עם קוד Y, וזוג עם קוד מהירות יותר גבוה צריך להיות מאחורה.

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=2581&cs=1&diameter=9&aspectRatio=10&width=20

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם זה חשוב שזוג עם קוד מהירות גבוה יותר יהיה מאחורה ? מה הסיבה לכך?

אני צריך לבדוק מה הקוד מהירות ומה הצמיג המדוייק שיש לי כרגע מאחור. (הרכב יגיע אליי שבוע הבא.)

מודה לך על העזרה, אני מעדיף את הPC6 בשביל השקט הנפשי שלי. 

יש לי כרגע EcoContact על גולף 2018 ( צמיגים מקוריים ) , איך הם בהשוואה לPC6?

תודה

פורסם

זוג צמיגים עם קוד מהירות יותר גבוה מאחורה , זה כמו שאומרים,  By the book. 

אלה גם הנחיות לצמיגיות.

ובכלל, צמיגים יותר אוחזים או חדשים ברכב סטנדרטי כמו שלך כדאי לשים מאחורה.

PC6 צמיגים יותר אוחזים מאשר אקו קונטקט.

הייתי מעביר את האקו קונטקט קדימה ( באותו הצד של הרכב, לא בהצלבה).  הם גם פחות נשחקים - כל העסק יחזיק ככה יותר זמן/ קילומטרים. 

פורסם

הבנתי , מעריך מאוד את העזרה!

אני אבדוק עוד קצת על שתי הדגמים, של Goodyear ואת PC6, נעשה השוואה באינטרנט ואני אזמין.

המון תודה לך! עזרת לי המון ושיהיה לך שבוע טוב!

פורסם

ברשותכם השרשור עבר לטכני, זה לא בדיוק התחום של פורום שיפורים.
בכל אופן - לא הייתי מתקבע על ההנחיה לצמיגיות בעניין קוד מהירות וסרן.
בסוף - לרכב יש בקרות, והסרן האחורי הוא שחקן משנה בכל ענייני הנהיגה כמובן שאין לזלזל בו, כמו שבסרט טוב צריך גם שחקני משנה טובים, אבל הבלימה וההפניה מתבצעת ע"י הסרן הקדמי ובעידן הבקרות יש לסרן האחורי אחלה גיבוי גם אם הוא אוחז טיפה פחות, כמובן שהמשקל העצמי הנמוך יותר מאחור גם משחק כאן תפקיד.
[כמו שאתם רואים אני מעדיף להפעיל את הראש ולא ללכת ראש בקיר עם כללי אצבע שאני לא יודע מי הצביע עליהם ומה הסיבות שברקע (אשמח לקבל הסבר כזה כדי להחליט האם אני מסכים או לא, ובבקשה שזה לא יהיה משהו בסגנון 'אם יתפוצץ צמיג...', אנחנו לא בשנת 1997 והצמיגים היחידים שראיתי זרוקים קרועים בדרך הם של משאיות (ובד"כ של נגררים)].

אני מצטרף להמלצה על הגודייר efficiency performance (שנקצר לו ל- EP ברשותכם), יש כבר EP2 בשוק, אז כדי לבדוק אם אפשר להשיג. 
הצמיג הזה ניצח מבחנים בהם השתתפו גם קונטיננטל וגם מישלן, הוא לא מצטיין בכל קטגוריה אבל הוא בהחלט אפשרות מצויינת ותמורה טובה יותר למחיר מקונטיננטל.
דווקא הפאלקן הוא לא הצמיג הנכון בשבילך, הוא אמנם מומלץ ויש לו המון אחיזה ביחס למחיר שלו, אבל הוא לא מצטיין בסעיפי הנוחות והשקט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אני באמת שואל - אילו היית קונה זוג צמיגים חדשים, יותר אוחזים אבל נשחקים מהר יותר מהזוג השני ( השני צמיג ירוק ), לא היית מרכיב אותם מאחורה? היית שם אותם מקדימה נגד כלל אצבע? מה ההיגיון בזה?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

• תוכן חדש...