Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהם ייצרו את זה בעצמם ולא קנו מספק חיצוני, הזוי בפני עצמו.

זה כמו שאינטל ישראל תקים עכשיו חוות עופות ומפעל בשר שיספק שניצלים לחדרי האוכל שלהם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל כך רציתי לטעום מהנקניקיות האלה בביקור בוולפסבורג ולא יצא.

אם אני זוכר נכון בסיור גם אמרו שכמעט כל מוצרי המזון בקפיטריות בוולפסבורג מיוצרים באיזור, ורובם גם מיוצרים ע"י VW עצמה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

כל כך רציתי לטעום מהנקניקיות האלה בביקור בוולפסבורג ולא יצא.

אלו שקנו tsi 160 אכלו אחלה נקניקיה מוולפסבורג

• מצחיק 10

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

כשאני הייתי בוולפסבורג עוד לא היה TSI 160.

מדובר על שנת 2004 או 2005, והרכב הכי נפוץ בחניונים בוולפסבורג היה VW Paethon, אלו היו נקניקיות אחרות 🤣

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הם לא ייצרו את הנקניקיות בעצמם, בדיוק כמו שהם לא מייצרים את רוב חלקי כלי רכב שהם מייצרים. יש להם קבלן משנה שמייצר נקניקיות, והן מקבלות מק"ט של היצרן בדיוק כמו כל רכיב אחד שמיוצר ע"י קבלן משנה.

פורסם

עד כמה שהצלחתי להבין - דאז היה מדובר על חברה בת של VW, לא קבלן משנה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, PriceDevil כתב:

הם לא ייצרו את הנקניקיות בעצמם, בדיוק כמו שהם לא מייצרים את רוב חלקי כלי רכב שהם מייצרים. יש להם קבלן משנה שמייצר נקניקיות, והן מקבלות מק"ט של היצרן בדיוק כמו כל רכיב אחד שמיוצר ע"י קבלן משנה.

יש לך טעות,היתה תוכנית בדיסקבורי עם ריצרד המונד (BIG) על המפעל בוולפסבורג והוא עבר בין כל המחלקות ועבד קצת.גם במפעל הנקניקיות הוא עבד והוא חלק ממפעל פולקסווגן ולא ספק חיצוני.

אכן ייצור בכמויות ענק שהראו - איך הבשר מגיע ונטחן עד למוצר שהפועלים טורפים בחדר האוכל שלהם.

קשה להאמין שההחלטה תעבור בקלות כי להעביר את כל הפועלים להיות צמחוניים זה לא דבר קל אם בכלל אפשרי אז כניראה שהמחשבה להפסיק ייצור תישאר בגדר מחשבה בלבד.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, kobi_g כתב:

קשה להאמין שההחלטה תעבור בקלות כי להעביר את כל הפועלים להיות צמחוניים זה לא דבר קל אם בכלל אפשרי אז כניראה שהמחשבה להפסיק ייצור תישאר בגדר מחשבה בלבד.

אף אחד לא מעביר את הפועלים להיות צמחונים, פשוט מודיעים שלא מגישים יותר בשר בחדר אוכל וזהו.

לא מתאים לך - תזמין מבחוץ או תביא מהבית.

חוץ מזה לך תדע, אולי ההחלטה הגיעה דווקא מכיוון ועד העובדים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 24 דקות, vadim6385 כתב:

אף אחד לא מעביר את הפועלים להיות צמחונים, פשוט מודיעים שלא מגישים יותר בשר בחדר אוכל וזהו.

לא מתאים לך - תזמין מבחוץ או תביא מהבית.

חוץ מזה לך תדע, אולי ההחלטה הגיעה דווקא מכיוון ועד העובדים.

זו החלטה של הנהלת החברה, להיות חברה יותר ירוקה.

אז האוכל יהיה צימחוני, ויפסיקו את ייצור הנקניקיות.

תעשיית הבשר, זו אחת התעשיות הכי לא ידידותיות לסביבה

• רעיון טוב! 2

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

מעניין מה תהיה רמת העזיבה לאחר ההודעה הזו לעובדים 🤔😂

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 54 דקות, Super_T כתב:

מעניין מה תהיה רמת העזיבה לאחר ההודעה הזו לעובדים 🤔😂

בוא נראה - עיר שבנויה סביב מפעל ענק, רוב התושבים שלה מועסקים ע"י אותו המפעל בצורה ישירה או עקיפה, והשאר נותנים שירות לעובדי אותו המפעל.

אז אם אתה עוזב ולא מתכוון להחליף מקצוע (למשל אתה פועל בקו ייצור או אפילו מהנדס רכב), אז בשביל לעבור לחברה מתחרה תצטרך לעבור דירה ככל הנראה.

ראיתי פעם תוכנית על המפעלים שלהם, ויש שם ועדי עובדים מאוד חזקים, שעובד בצמוד עם ההנהלה. אם זה לא היה מקבל את האוקיי של אותו הועד עובדים, זה לא היה עובר, ואם היו צופים גל עזיבה או אפילו שביתה, אף אחד היה מעלה על הדעת להנחית החלטה כזאת. זה עדיין גרמנים.

פלוס - עובדים שם המון מוסלמים/הינדים/לא יודע מה, שלא ממש מעניין אותם אם ייעלם מהתפריט אייטם שהם גם ככה לא אוכלים.

אז גלי עזיבה לא יהיו.

פורסם

שמע @vadim6385, הצלחת להרוג את ההלצה שלי, כולל וידוא הריגה 💀

נראה לך שאכפת לי מגל העזיבה שלהם? 😂

• מצחיק 3

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...