Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה הזדמנות פז להקים דוכן נקניקיות מחוץ לשערי המפעל.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סביר להניח שהנקנקיות נשארו מתחילת המאה שעברה. אז היתה מקובולת גישת האינטגרציה האנכית, כך שחברות שלטו בכל רצף הייצור של המוצר שלהם. ממכרות הברזל, דרך אמצעי התובלה  ועד הבתים והחנויות מסביב למפעל שם גרו הפועלים. היום הגישה הזאת קיימת בעיקר בסין, ורוב החברות עברו למיקור חוץ

פורסם
לפני 10 שעות, Super_T כתב:

שמע @vadim6385, הצלחת להרוג את ההלצה שלי, כולל וידוא הריגה 💀

נראה לך שאכפת לי מגל העזיבה שלהם? 😂

אין כמו לקחת ניסיון להיות מצחיק ולהרוג אותו עם ניתוח אנליטי 😎

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 19 שעות, YNV כתב:

אלו שקנו tsi 160 אכלו אחלה נקניקיה מוולפסבורג

רק שבמפעל אוכלים אותן מהצד השני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

רק שבמפעל אוכלים אותן מהצד השני.

הזכיר לי בדיחה ששמעתי פעם.

עושים סיור לתלמידי תיכון במפעל בשר. המדריך מצביע על אחת המכונות ומספר "זאת מכונה חדשה וסופר משוכללת, אוטומטית לגמרי, עובדת ללא מגע יד אדם. בקצה אחד נכנס עגל, מהקצה השני יוצא נקניק".

אחד התלמידים, בחור גדול, שואל את המדריך "ומה אם עושים הפוך? אם מכניסים נקניק, ייצא עגל?"

המדריך מסתכל עליו, ואומר "אתה יודע, לפני 17 שנה עשו ניסוי כזה בדיוק, את התוצאה אני רואה מולי".

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 33 דקות, f31 כתב:

הם מפסיקים להגיש ולמכור את הנקניק בחדר אוכל בבניין ההנהלה, בחדר אוכל שנמצא ממול לבניין ימשיכו להגיש את הנקניקיה.

מקור

אז יש עוד סיכוי! 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ימשיכו להגיש נקניקיות לפועלים בחדר אוכל > אותם פועלים ימשיכו להגיש ללקוחות נקניקיה בצורת DSG.

סך הכל makes sense. כבר פחדתי שלא יהיה נקניקיות, אז יעברו לתיבות של Aisin או משהו.

פורסם
לפני 1 דקה, vadim6385 כתב:

סך הכל makes sense. כבר פחדתי שלא יהיה נקניקיות, אז יעברו לתיבות של Aisin או משהו.

זה בטח בא עם סושי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

הזכיר לי בדיחה ששמעתי פעם.

עושים סיור לתלמידי תיכון במפעל בשר. המדריך מצביע על אחת המכונות ומספר "זאת מכונה חדשה וסופר משוכללת, אוטומטית לגמרי, עובדת ללא מגע יד אדם. בקצה אחד נכנס עגל, מהקצה השני יוצא נקניק".

אחד התלמידים, בחור גדול, שואל את המדריך "ומה אם עושים הפוך? אם מכניסים נקניק, ייצא עגל?"

המדריך מסתכל עליו, ואומר "אתה יודע, לפני 17 שנה עשו ניסוי כזה בדיוק, את התוצאה אני רואה מולי".

מעניין מה התלמיד הזה שאל  את המורה לביולוגיה בשיעור על מערכת העיכול...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, vadim6385 כתב:

ימשיכו להגיש נקניקיות לפועלים בחדר אוכל > אותם פועלים ימשיכו להגיש ללקוחות נקניקיה בצורת DSG.

דווקא את dq250  ואת dq381 שהם ה DSG הרטובים כל העולם אוהב אז תדייק איזה DSG מאכיל את הבעלים שלו ולא להכליל

• רעיון טוב! 2

קובי

:-)

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

מעניין מה התלמיד הזה שאל  את המורה לביולוגיה בשיעור על מערכת העיכול...

היה פרק על זה בסאות' פארק

• תוכן חדש...