Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

 

יש לי קיה נירו שנת 2020, נרכש עם סים של פלאפון כולל מינוי חינם לשנה...

 

עכשיו שנגמר המנוי וזה לא עובד אני מעוניין להחליף את הסים לחברה אחרת, יש למישהו מושג איפה מתחבא המודם עם הסים? (לא בתא הכפפות)

 

תודה,

 

בריאן

פורסם

תתפלא, יש אנשים שמעדיפים את הוויז ואת המערכת הרגילה ( לא יודע למה - אולי בגלל ש AA או APPLE CAR PLAY) מחייב כבל.

פורסם

מניח שלמערכת יש אפשרות של עבודה על וויפיי. תגדיר בטלפון שידליק הוטספוט כשהוא מזהה את המערכת בבלוטות' (בסמסונג זה דרך ביקסבי רוטינס) ובמערכת שים את הפרטים של ההוטספוט. ככה כל פעם שתניע את הרכב, הטלפון והמערכת יתחברו לבד ויהיה למערכת אינטרנט.

זה מה שיש לי בספורטאז'. מאוד נוח ולא דורש חיבור כבלים או להוציא את הטלפון מהתיק/כיס.

×
×
  • תוכן חדש...