Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד שניה לזוג + 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

,שלום לכולם

קצת על המצב היום; סקודה סיטיגו 2014 ידני שנקנה חדש עוד כשהייתי סטודנט ורווק ומאז היא איתי עם שתי תינוקות ושתי עגלות, עכשיו הגיע העת לשדרג, אני מעוניין לשמוע המלצות ואת דעתכם מה יכול להתאים לי

התקציב 100,000 - 115,000 

,תוואי הנסיעה הוא לאן שאשתי תאמר לי שזה יכול להיות טיול לחיק הטבע או קניות בעיר 

, אני מתבוננן כרגע על סקודה סופרב 2018 מנוע 1.4 150 כ"ס, יש לכם עוד רעיונות? או חוות דעת על הסופרב? אשמח לשמוע

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, _IgorandKing_ כתב:

,תוואי הנסיעה הוא לאן שאשתי תאמר לי

אהבתי, אפשר להפוך לחתימה...

יש המון אופציות בטווח בין סיטיגו לסופרב בתקציב שלך.

אם ג'יפונים על הפרק, יש את קיה ספורטאז', יונדאי טוסון או קיה נירו היברידית.

משפחתיות - עדיפות לדגם עם 5 דלתות/ סטיישן.

בגדול גם אוקטביה מספיקה לצרכים שלכם. יש גם אוריס סטיישן היברידית. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אין בעיה - אוקטביה או פיג'ו 308 סטיישן אופציות טובות.

בסקודה צריך לשים לב לתקינות הגיר,  בפיג'ו למצב רצועת טיימינג ואולי להקדים החלפתה. 

יש גם רנו מגאן סטיישן .

לאוקטביה ורנו גיר רובוטי כפול מצמדים. הוא יותר מתאים ומאריך חיים בנסיעות בכבישים פתוחים מאשר בפקקים ונסיעה עירונית. תראה לאן אישתך שולחת אותך יותר....

לדעתי, סופרב אוברקיל וגם תהיה יותר יקרה לתחזוקה וביטוחים מאשר אוקטביה.

אבל אין ספק שסופרב רכב מרווח ומפנק יותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עם 2 תינוקות דווקא הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון של גיפונים, יהיה הרבה יותר קל להכניס/להוריד את הילדים ותרגיש יותר בנוח לרדת עם רכב גבוה לדרכים לא סלולות. 

אם התחברת לסופרב, מניח שהקארוק/אטקה יענו לדרישות שלך.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...