Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתעניינת ברכב לקנייה יד 2.

מדובר בטויוטה rav4 היברידי משנת 2017, 60 אלף ק"מ.

העניין הוא שהייתה תאונה, ולפי הדוח כתוב : "תיקוני מרכב משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן ימין, סימני פגיעה דופן שמאל, סימני פגיעה מאחור, תיקוני צבע מסביב, הוחלפו חלקי מרכב, נזק לפגושים, מעיכות, שריטות בצבע + פגמים, דלת תא מטען הוחלפה"

המוכר אומר שבטרייד אין אמרו לו שהמחירון 119,000 והיו מוכנים לקנות ממנו ב 108,000.

הוא מבקש על האוטו 110,000 ונגיד שאוריד ל 105,000

האם המחיר הגיוני לנוכח התאונה שעבר?

תודה!

פורסם

בדקת בעצמך את המחירון לפי לוי יצחק?

תבקש לראות דוח שמאי לירידת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
ציטוט
ציטוט

בדקתי עכשיו במחירון לוי יצחק,

הזנתי את הפרטים ויצא 117000.

המוכר אמר לי שהיה 5.5% ירידת ערך אבל אין לו כרגע את הדוח, יראה לי מחר.

עריכה אחרונה על ידי viki86
פורסם

בדקת כמה עולים רכבים משנתון זה ללא תאונות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה להכנס מראש לרכב עם היסטוריה תאונתית?

זה לא רכב נדיר, ההיפך.

רכב כזה אתה לא יודע בדיוק מה עבר ומה רמת התיקון.

רמז, התיקון אף פעם לא יהיה באותה רמה שבה הרכב יצא מהמפעל.

דבר נוסף-סחירות עתידית.

הייתי מדלג הלאה.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

סלע

פורסם

אין שום היגיון מצד המוכר למכור לך ב105 אם בטרייד הציעו לו 108. אם יסכים למכור ב105 הרי שסיפור הטרייד אין לא מדויק בלשון המעטה.

• רעיון טוב! 1
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני 8 שעות, viki86 כתב:

ולפי הדוח כתוב : "תיקוני מרכב משמעות נמוכה: סימני פגיעה דופן ימין, סימני פגיעה דופן שמאל, סימני פגיעה מאחור, תיקוני צבע מסביב, הוחלפו חלקי מרכב, נזק לפגושים, מעיכות, שריטות בצבע + פגמים, דלת תא מטען הוחלפה"

לפני 7 שעות, viki86 כתב:

המוכר אמר לי שהיה 5.5% ירידת ערך אבל אין לו כרגע את הדוח, יראה לי מחר.

ירידת ערך של מעל 5% היא לא בעלת "משמעות נמוכה" כפי שכתוב בדו"ח הבדיקה.

ממליץ בחום לבדוק את דו"ח השמאי ולא פחות חשוב את הרישום במרכז הסליקה של חברות הביטוח (עניין של 10 ש"ח), כדי להבין מה קורה כאן.

המלצתי האישית? בהפרש מחיר כזה קטן - מומלץ לחפש רכב "נקי" ולא להסתבך בתיקון באיכות נמוכה שרק יעצבן בעתיד עם רעשים וקרקושים מאזור הפגיעה, מחיר נמוך במכירה ואף, חלילה, פגיעה בבטיחות (בתלות באופי ומיקום התיקון כמובן).

• רעיון טוב! 2

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...