Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2010 או אוונסיס 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין 2 רכבים רוב הנסיעות בעיר כ10 ק"מ בשנה

מאזדה 6 שנת 2010 יד 2,יד ראשונה ליסינג, עשתה 170 אלף ק"מ, מחיר 23 אלף שקל לפני מיקוח

טויוטה אוונסיס שנת 2011 יד 2,יד ראשונה פרטית, עשתה 140 אלף ק"מ, מחיר 31 אלף שקל לפני מיקוח

פורסם (נערך)

היי,

למה רכב מנהלים אם רוב הנסיעות שלך הן בעיר?

בלי קשר הייתי ממליץ לך מחום ליבי להתרחק מרכבי ליסינג/השכרה לשעבר כמו מאש, אלה רכבים שעוברים התעללות קשה מאוד וטיפולים לא טובים במהלך חייהם והבלאי בהם בדרך כלל יהיה בצורה שלא תואמת את הק''מ ולא מצדיק את המחיר.

בלי קשר למודעה הספציפית שראית, מהם הדברים שחשובים לך ברכב? כי שני הרכבים שהבאת די מנוגדים אחד לשני.

אתה בחור של הגה?

אם כן המאזדה תתאים לך יותר, אם נהיגה פחות מעניין אותך ואתה מחפש רכב נוח להתנייד איתו האוונסיס יתאים עם המתלים היותר רכים שלו.

דגמי ה-Super 6 CVT, יחידות די מוקדמות שטויוטה בנתה בייצור המוני של גיר רציף חוץ מבפריוס (שבו כמעט ואין כוח אז פחות בלאי על הגיר), ידועות בבלאי מוקדם ועלויות תיקון גבוהות כיאה לגיר רציף (אם כי לא הייתי קורא לגיר הזה ''לא אמין'').

בעיר האוונסיס תהיה הרבה יותר חסכונית הודות לגיר הרציף לעומת המאזדה, שידועה באכילת דלק בדגמי מנוע שקדמו ל-SKYACTIV.

אם תוכל להכווין קצת יותר על איזה דברים חשובים לך בארץ אולי אוכל לעזור לך עם דגמים.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

אין מחיר ללא הצדקה תמיד תזכור, אתה לוקח בחשבון שרכב מנהלים יהיה יקר יותר לתחזוקה, לבטח וצריכת הדלק שלו לא תהיה טובה במיוחד בתקציב הזה.

• תוכן חדש...