Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה למערכת אנדרואיד שאפשר יהיה לעשות mirror או שליטה מלאה של הטלפון, תקציב עד 2000 ש"ח.

עדיפות לא על מערכות פשוטות מ aliexpress אבל אני פתוח להצעות, כרגע מותקנת מערכת clarion  ישנה ללא אנדרואיד ונורא מסורבל לחבר אותה ל Bluetooth כל פעם במיוחד שכבר אין כבר כניסות JACK לפלאפונים.

תודה רבה!

פורסם

כל מכשיר עם 4GB ומעלה של JOYING יעשה עבודה מעולה. בפרט ל-VAG יש להם מכשירים שמגיעים בדיוק בגודל ובצורה של המערכת המקורית(אם עדיין יש לך את הפאנל) ואמור להישאר לך כמה מאות שקלים ביד בתקציב של 2K

אני אישית עם מכשיר שלהם כבר קרוב לשנה ואחרי עבודה עם AA חזרתי לממשק של המכשיר, הוא פשוט טוב יותר בכל אספקט

פורסם

המכשירים שלהם מעולים ויש להם תמיכה ברמה גבוהה, אישית לקחתי 9" ללא החלק העליון עם הKNOBים של הווליום כי ממילא אני שולט בווליום מההגה ו"הרווחתי" עוד אינץ' למסך.

חשוב,  כשהזמנתי לא היו בעיות עם המשלוח, הבנתי שעכשיו יותר מקפידים על מכשירים עם SIM וצריך לקבל אישור כלשהו ממשרד התקשורת. לפי אנשים זה עניין בירוקרטי פשוט אבל אני לא יודע. אולי מישהו שהזמין בזמן האחרון יוכל לעזור לך.

פורסם

אני מניח אם אני אזמין מ aliexpress אולי יהיה לזה סיכוי יותר גבוה שלא יעשו בעיות לגבי הסים, עכשיו השאלה איזו מהן עדיף לי, המותאמת לרכב או ה 9"

פורסם

בכיף, ואתה יכול לשאול אותם שאלות בצ'ט באליאקספרס הם עונים לעניין ודי מהר. רק אל תשאל כמה שאלות ביחד, שאלה-תשובה-שאלה-תשובה(ככה הם עובדים  :) )

• תוכן חדש...