Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלוק מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הרכב התחמם לי והלך לי ראש מנוע ..

עשו לי שיפוץ ראש מנוע ובבדיקה שעשו שוב לאחר השיפוץ התחמם שוב האוטו החליפו רדיאטור צינורות שסטומים הכל והרכב שוב מתחמם בלי הפסקה ואחרי פירוק המנוע אמרו לי שהבלוק מנוע התעקם רציתי לדעת מה עושים במצב כזה ואם אני צריך מנוע חדש או שאפשר לתקן את הבלוק ?

פורסם

לא שווה להשקיע יותר במנוע הזה.

אם העבודה נעשתה במוסך ויש לך אחריות,בקש שירכיבו לך מנוע מיבוא ויקזזו מהתשלום המגיע להם את עלות החלפת/שיפוץ הראש ששילמת.

• רעיון טוב! 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 16 שעות, colauti 9 כתב:

לא שווה להשקיע יותר במנוע הזה.

אם העבודה נעשתה במוסך ויש לך אחריות,בקש שירכיבו לך מנוע מיבוא ויקזזו מהתשלום המגיע להם את עלות החלפת/שיפוץ הראש ששילמת.

כמה יצא לי בערך מנוע מיבוא לאחר הקיזוז ? 

פורסם

סדר גודל של ארבע אלף שקל, צריך לעשות סקר שוק ולבדוק טוב לפני שסוגרים, 

הכי טוב זה שלמה נאור שמייבא מחו"ל במצב טוב, חפש בגוגל.

משתדל לעזור

פורסם
לפני 16 דקות, המחליף כתב:

סדר גודל של ארבע אלף שקל, צריך לעשות סקר שוק ולבדוק טוב לפני שסוגרים, 

הכי טוב זה שלמה נאור שמייבא מחו"ל במצב טוב, חפש בגוגל.

הציעו לי מנוע 70 ק״מ ב-4,500 אלף 

ועוד אחד הציע לי 120000ק״מ ב5,000

זה נשמע לי הזוי ממש 

לפני 55 דקות, tribel כתב:

כמה אלפים.

אפשר גם מנוע מפירוק בארץ.

שמעתי שמנועים מפירוק בארץ לא אמינים 

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, יונדאי i30 2009 כתב:

ה נשמע לי הזוי ממש 

מבין את התסכול, חבר שלי עשה בכפר ערבי מנוע דומה ב 3000 כולל עבודה, אבל צריך לבדוק טוב טוב לפני.. אני אישית מכיר ערבי מהשטחים יחסית אמין אוכל לתת לך טלפון בפרטי.

לחילופין תוכל למכור לסוחר במצבו הנוכחי ולחפש רכב אחר..

עריכה אחרונה על ידי המחליף

משתדל לעזור

פורסם
לפני 5 דקות, המחליף כתב:

מבין את התסכול, חבר שלי עשה בכפר ערבי מנוע דומה ב 3000 כולל עבודה, אבל צריך לבדוק טוב טוב לפני.. אני אישית מכיר ערבי מהשטחים יחסית אמין אוכל לתת לך טלפון בפרטי.

לחילופין תוכל למכור לסוחר במצבו הנוכחי ולחפש רכב אחר..

אתה יודע איך אני בודק את המנוע כי אני כבר לא סומך על המוסכניק שלי 

פורסם
Just now, יונדאי i30 2009 כתב:

תה יודע איך אני בודק את המנוע כי אני כבר לא סומך על המוסכניק שלי

פשוט תיגש למוסך אחר

תרשום מהיכן אתה בארץ והחברים פה יוכלו להמליץ

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

יש לך שתי אפשרויות:

א.המוסך מחזיר לך את הכסף על  שיפוץ ראש המנוע, דרככם נפרדות ואתה גורר את הרכב למוסך אחר.

ב.אתה מגיע עם המוסך להסכם מימוש אחריות ( בתנאי שלא עברו יותר מ 6 חודשים אז יש לך אחריות והם יחייבו אותך רק על ההפרש).

מנוע כדאי להרכיב מיבוא-איתי מוטורס או שלמה נאור אבל, יש לך אחריות מוסך-שיטפלו ויממשו את האחריות כולל כל כאב הראש

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 4 שעות, colauti 9 כתב:

יש לך שתי אפשרויות:

א.המוסך מחזיר לך את הכסף על  שיפוץ ראש המנוע, דרככם נפרדות ואתה גורר את הרכב למוסך אחר.

ב.אתה מגיע עם המוסך להסכם מימוש אחריות ( בתנאי שלא עברו יותר מ 6 חודשים אז יש לך אחריות והם יחייבו אותך רק על ההפרש).

מנוע כדאי להרכיב מיבוא-איתי מוטורס או שלמה נאור אבל, יש לך אחריות מוסך-שיטפלו ויממשו את האחריות כולל כל כאב הראש

אתה יודע בערך כמה זמן יקח לי מלהזמין מנוע ועד שאני יוכל לנהוג ברכב חזרה ?

פורסם

אל תשכח שהחלפת מנוע מחייבת גם פרוצדורה פורמלית של רישום המנוע החדש ברשיון הרכב. וודא שזה חלק מהשירות שאתה מקבל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...