Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדרך: Volvo XC40 P8 Recharge חשמלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגרסה החשמלית של ה-XC40 תגיע בקרוב.

נתונים:

טוח (WLTP): 400 ק"מ (וולוו מדברים על טווח ריאלי של 335 ק"מ)

0-100: 4.9 שניות

הספק: 408 כ"ס

מומנט: 67.3 קג"מ

הנעה: כפולה

גודל סוללה: 78kWh

טעינה במטען ביתי: 11kW (כ-8 שעות לטעינה מלאה)

טעינה מהירה: 151kW (כ-80% טעינה תוך 32 דקות)

מחיר: 500000 ש"ח (במחיר הזה יש אחלה הזדמנות ליבואנים מקבילים אם יצליחו לשים את ידם על מלאי זמין...)

Volvo_XC40_Recharge-01.jpg

• מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

ועכשיו נראה שהיא באמת תגיע כי המחיר עומד על 299900 ש"ח הרבה יותר ריאלי, ונושק למחיר הגירסאות הנטענות עם אבזור דומה.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
פורסם

במחיר של 300 אלף ש"ח, הגרסה הנ"ל מציעה הרבה יותר כוח לעומת הT5 שנמכרת ב 282 אלף ש"ח. 

מעניין מה רמת האבזור שתגיע בחשמלית. 

בכל אופן, אני מקווה שוולוו ימכרו כמויות נכבדות, זה מותג מיוחד בעיניי. 

פורסם

הXC 40 מצא חן בעיני מהרגע הראשון שהרכב הזה הגיע לארץ ושקלתי ברצינות לרכוש אותו,הגרסה הזאת ,אם תעלה ככה ותגיע עם אבזור מכובד תהיה תמורה מעולה עם ביצועים חזקים מאד.

פורסם

רמת אבזור גבוהה, כוח כמעט כפול מהגרסה החדשה, עלויות טעינה זולות משמעותית, בלאי נמוך ואחזקה נמוכה לעומת מנוע בעירה פנימית. 

האם וולוו ירו לעצמם ב 2 הרגליים עם המחיר הזה ? 

זו פעם ראשונה שאני רואה קרבה כל כך גדולה למנוע בעירה פנימית, שאפו למאיר היבואן על האומץ. 

פורסם

הייבואן שוקל מתישהו להביא גם את הדגמים של חטיבת פולסטר?

• מעניין 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 13 שעות, חולה רכב#1 כתב:

רמת אבזור גבוהה, כוח כמעט כפול מהגרסה החדשה, עלויות טעינה זולות משמעותית, בלאי נמוך ואחזקה נמוכה לעומת מנוע בעירה פנימית. 

האם וולוו ירו לעצמם ב 2 הרגליים עם המחיר הזה ? 

זו פעם ראשונה שאני רואה קרבה כל כך גדולה למנוע בעירה פנימית, שאפו למאיר היבואן על האומץ. 

דווקא פיאט עם ה 500 החשמלית החדשה מתווים את הדרך בכל הנוגע למחיר. גם דגם חדש ( חוץ מהדמיון החיצוני לדגמי הבנזין הבנתי שמדובר באוטו אחר לחלוטין ) שמתנהג יופי, מאובזר יופי ובגירסת הביניים עם הסוללה הגדולה גם סוחב נחמד מאוד ( 0 ל 100 ב 9 שניות ) וכל זה בקרוב לחצי ממחיר מיני חשמלית שלה טווח נסיעה נחות משמעותית, גם אם ביצועים עדיפים ( ובחשמליות לטווח משמעות כמעט קריטית ). כמעט כל מה שקראתי אצל אלו שהתנסו בפיאט הזו הם שבחים לאוטו הזה. לטעמי ( המסויג בינתיים בשל העדר התנסות אישית ), שווה.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...