Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה מבין שמדובר במשהו כמו 2% חסכון בדלק בין צמיג חסכוני יותר?

תבדוק Pirelli P7 Cinturato, במיוחד אם הרכב חונה לרוב בצל. פירלי נוטים להתייבש מהר יותר בשמש.

Primacy4 או 4+ מומלץ מאוד, אבל יקר. אין הצדקה לשלם את המחיר הזה בכמות קטנה של נסיעות. כן יש הצדקה ל 30אלף קילומטרים בשנה יותר, כי הם לא נשחקים מהר.

בסופו של דבר לא מדובר בהחלטה גורלית, כל עוד קונים צמיגים מחברה ידועה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 1.3.2023 בשעה 14:16, vladclar כתב:

צמיגים יותר ספורטיביים לא תורמים לצריכת דלק טובה יותר. אבל ההשפעה של הצמיגים קטנה מאוד, בטח ב 15 אלף קילומטרים בשנה.

הציעו לי מישלין ספורט 5 במחיר טוב כמעט כמו הגודייר האם עדיף לי?

אשמח לתשובה

פורסם

למישלן יש כמה סדרות: pilot sport סדרה ספורטיבית, primacy סדרה 'רגילה'
גם לגודייר: יש את הF1 assymetric הספורטיבית ויש את הefficientgrip performance ה'רגילה'

צמיגים ספורטיביים אוחזים יותר משמעותית, אתה תופתע עד כמה אפילו ולכן מעלים את הבטיחות של הרכב. מצד שני, אתה משלם באורך חיים, קצת נוחות, קצת שקט (צריכת דלק זה חרטא ההבדלים זניחים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

הי אם נשים בצד את המחיר

איזה צמיג עדיף לי לקחת

משלין פיילוט 4/+

משלין ספורט 5

גודייר אסימטריק 5?

ומה רמת האמינות של המספרים A B בנתונים של הצמיגים?אני רואה E בצריכת התדלק במשלין ובכל אתר מספר אחר

עריכה אחרונה על ידי elad098
  • תוכן חדש...