Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין רעידות במהירות גבוהה, האיזון תקין.
בקשר לכיוון פרונט, תלוי האם הצמיגים הקודמיים שירדו מהרכב לטובת Kelly קיבלו שחיקה אחידה או לא אחידה של הסוליה. אני לא חושב שאתה זוכר את הפרט הזה. אבל זה לא כזה חשוב.
חבל להשקיע 250-300₪ בשביל להאריך חיים של Kelly. בפעם הבאה כאשר תחליף את הקדמיים, שים לב לשחיקה שלהם, או תבקש בצמיגיה מבעל מקצוע לתת חוות דעת לגבי הצורך בכיוון פרונט. עכשיו אתה כבר יודע לאן להגיע ולאן אסור להגיע ברחובות בשביל צמיגים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי להגיד לגבי רעידות במהירות גבוהה, כי אין לי כל כך מדד להשוואה האמת. לא מספיק מנוסה. 

בדצמבר אני צריך לעבור טסט. האם זה דברים שהם בודקים שם(וזה טוב מבחינתי, אם כן..)?

פורסם

לא בודקים בטסט איזון גלגלים.
בקשר לרעידות, אי אפשר לפספס את זה - במהירות 110 קמ"ש והאלה מרגישים את הרעידות בהגה, כאשר קיים חוסר איזון, במיוחד בצמיגים קדמיים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 25.5.2021 בשעה 07:35, vladclar כתב:

שלום,
אם מדובר בפיאט טיפו 1.6 אוטומטית וסגנון נהיגה מתון, אני לא חושב שמציגים ספורטיביים כמו גודייר אסימטריק 3/5 זה הכיוון הנכון. הם יותר רועשים, פחות נוחים ונשחקים יותר מהר .
במקרה הזה צמיגי נוחות לא יקרים כמו Falken ze310 או Kleber HP4/Dynaxer מספיקים בהחלט.
אפשר להשקיע קצת יותר ולקנות Pirelli P7.
אפשר לחרוג מהתקציב ולקנות מישלין פרימסי 4 ( צמיגי נוחות משובחים שמחזיקים 80-90 אלף קילומטרים של נהיגה רגועה ).
אם מדובר בדגם טורבו ונהיגה אגרסיבית, תקנה גודייר מדוברים או מישלין pilot sport, continental sport contact.
בכל מקרה, רוב הצמיגים במידה שלך עם קוד עומס 94 ( יותר קשיחים ) - אל תקנה אותם, רק עם 91.
קוד מהירות אפשר יותר גבוה ( W או Y ), פחות עקרוני, כל עוד זה לא מעלה משמעותית את המחיר ).
על הצמיג מוטבע הכל - דגם, מידה, תאריך ייצור.

https://tires4u.co.il/compare?diameter=8&aspectRatio=11&width=20

אמנם קצת רחוק מרחובות, אבל אולי כדאי להרחיק לבית דגן - יש שם צמיגיה מומלצת ( גם מבחינת המחיר וגם שירות ) "גלגלי המגן" .
ובראשון לציון "צמיגי אור".
בצומת בית עובד יש "צמיגי מוריס" קצת יותר יקרים.

הי סליחה על ההקפצה אבל אני באותה דילמה אני מחפש 4 צמיגי לאיוניק 2019

ניסעות רגועות 

225/45R17

כרגע יש את המקורי מהחברה מישלין

לא הבנתי איזה קוד עומס עדיף 94 או 91?

ואשמח לדעת האם יש צמיג מומלץ אחר שלא נרשם בפוסט ואם לא אז מה לדעתך הכי מתאים

פורסם (נערך)

מה רשום לך ברישיון הרכב, 94 או 91? זה חשוב, כי אם רשום 94, אסור להרכיב צמיגים בעלי קוד עומס נמוך יותר. אותו הדבר לגבי קוד מהירות.

בנוסף, כל הצמיגים צריכים להיות בעלי קוד עומס זהה וקוד מהירות זהה על אותו הסרן ( קדימה/ אחורה ). אם יש קוד מהירות שונה, הגובה יותר על הציר האחורי.

לגבי איזה צמיג מומלץ - תרשום את שני הקודים הרשומים ברישיון הרכב, תקציב וכמות הנסיעות השנתית.

אם יש עכשיו מישלין פרימסי 4, זה צמיג מעולה לדרישות שלך ומעולה לקילומטראז' גבוה. אבל הוא יקר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם
לפני 8 שעות, vladclar כתב:

מה רשום לך ברישיון הרכב, 94 או 91? זה חשוב, כי אם רשום 94, אסור להרכיב צמיגים בעלי קוד עומס נמוך יותר. אותו הדבר לגבי קוד מהירות.

בנוסף, כל הצמיגים צריכים להיות בעלי קוד עומס זהה וקוד מהירות זהה על אותו הסרן ( קדימה/ אחורה ). אם יש קוד מהירות שונה, הגובה יותר על הציר האחורי.

לגבי איזה צמיג מומלץ - תרשום את שני הקודים הרשומים ברישיון הרכב, תקציב וכמות הנסיעות השנתית.

אם יש עכשיו מישלין פרימסי 4, זה צמיג מעולה לדרישות שלך ומעולה לקילומטראז' גבוה. אבל הוא יקר.

ברישיון רשום 91v

כרגע יש על הרכב לדעתי פרימסי 4/3

אני נוסע בשנה כ15k

תקציב סביבות 300/400 לצמיג

פורסם

אין במידה הזאת אף צמיג נורמלי בפחות מ- 400₪.

יחסית זולים שיכולים לבוא בחשבון זה Kleber Dynaxer UHP

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6253&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=20

פורסם

זה כבר צמיג טוב מאוד, עם אחיזה מעולה. יש בערך באותו המחיר Continental sport contact 5.

בנסיעה רגועה ברכב משפחתי לא תנצל את היתרונות של הצמיגים האלה.

בכל זאת לכמות הנסיעות שלך הייתי קונה את ה Goodyear Asymmetric 5.

שים לב שלא ידחפו לך דגם אחר - Eagle Sport, שהוא פחות טוב אפילו מאשר Kleber.

פורסם (נערך)

איו בעיה שהוא 94Y?

מה הנתונים שלו דלק ואחיזה A B C?

אני רואה בכל אתר משהו אחר,

יש אתר טוב עם הנתון האמיתי?

עריכה אחרונה על ידי elad098
פורסם (נערך)

יש מבחנים השוואתיים,  חוות דעת מכל העולם וכו..

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Goodyear/Eagle-F1-Asymmetric-5.htm

אבל הצמיג הזה  יהיה פחות שקט ויותר קשיח מאשר Primacy3 הנוכחים, כי מדובר בצמיג ספורטיבי יותר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

צמיגים יותר ספורטיביים לא תורמים לצריכת דלק טובה יותר. אבל ההשפעה של הצמיגים קטנה מאוד, בטח ב 15 אלף קילומטרים בשנה.

• תוכן חדש...