Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכבי או כללית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כיום אני מנוי במכבי ומשלם כל חודש למסלול מכבי שלי.

האמת לא מנצל את ההטבות אבל פוחד לאבד את הוותק…

לאחרונה אני שוקל לעבור לכללית בגלל שכל המשפחה שלי שם, אשתי והילדים.

אשמח לדעות למי שמנוי בכללית האם הצעד כדאי?

תודה

פורסם

נראה לי שעברת את התאריך שניתן לעבור בו מבלי לאבד את הוותק.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

תלוי מאד בשירות במקום מגוריך - לכל קופה יש אזורים בהם השירות פחות או יותר טוב.

אין בעיה של העברת ותק בין הביטוחים המשלימים, כל עוד מדובר במשלים ברמה המקבילה. אם רוצים לעבור לביטוח ברמה יותר גבוהה יכולה להתקיים תקופת אכשרה - אבל זה גם בשדרוג בתוך הקופה בה אתה חבר.

ראה כאן, כמובן שמוקד ההצטרפות של הקופה יענה על שאלותיך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההצטרפות לביטוחים המשלימים היא דרך מוקדי מכירות של הקופות\חברות הביטוח, ואלה ידעו לענות על השאלות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה היתרונות שיש בכללית למעט זה שכל המשפחה שלך שם?

בתור בן מושב שבו היסטורית כולם כללית, עברתי בתחילת שנות התשעים למכבי אחרי שנוכחתי עד כמה הם טובים יותר.

בסך הכול עם השנים וההשוואות אני חושב שהם הקופה הטובה יותר גם כיום.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

פורסם

אני גם חושב שזה ממש תלוי באיזור שבו אתה גר,

כן וגם אני פראייר משלם כבר שנים מכבי שלי רק מחשש לאבד את הוותק...כמעט 100ש"ח בחודש.

פורסם
לפני 8 שעות, Mr.Hybrid כתב:

המעבר מתבצע דרך דואר ישראל,

העברתי את אשתי לכללית לאחר 25 שנים במכבי.

אפשר לשאןל למה?

פורסם (נערך)

אפשר לעבור בחינם דרך האתר של ביטוח לאומי באיזור האישי. ההעברה היא בקלי קלות.

דרך הדואר עולה סכום סמלי אבל המתנה חניה וכו'.

(שבוע שעבר העברתי את אשתי והבת לכללית ממכבי אחרי מעל ל 20 שנה.)

אני חוזר על מה שנאמר מעלי: אין הפסד ותק במעבר מקופה לקופה רק אם רכשת מוצר שלא היה לך מקביל תדרש תקופת המתנה.

אין קופת חולים טובה ופחות טובה סה"כ אותה גברת בשינוי אדרת. אנו עברנו בשל אילוצים אחרים.

אם משום מה לא מרגיש לך נוח בקופה א אני ממש בעד לנסות לבדוק קופה ב. המעבר פשוט ואין שום הפסד של כלום. טיפה פרוצדורה מול הנציגים וזהו.

עריכה אחרונה על ידי yossy
טעות כתיב

פורסם

אצלנו אישתי בלאומית ואני בכללית. יש פערים ברמת השירות ..לדעתי בכללית יותר טוב גם מבחינת נגישות - יש להם אפלקציה מאוד נוחה , רופאים בשעות הלילה ועוד..

אבל אישתי נשארת בלאומית כי היא התחברה לרופאים.

פורסם
לפני 5 שעות, Boaz Av כתב:

מה היתרונות שיש בכללית למעט זה שכל המשפחה שלך שם?

בתור בן מושב שבו היסטורית כולם כללית, עברתי בתחילת שנות התשעים למכבי אחרי שנוכחתי עד כמה הם טובים יותר.

בסך הכול עם השנים וההשוואות אני חושב שהם הקופה הטובה יותר גם כיום.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

יתרונות של הכללית ? - פרישת סניפים הרבה יותר נרחבת (כיאה לגוף הרבה יותר גדול), בתי חולים...

אני עם ספריאל שהשרות הוא תלוי סניף, ולפעמים גם תלוי רופא זה או אחר, ספציפית.

אם היה נהוג לחשוב (פעם) שמכבי יותר טובים - קשה לי לציין אותם לטובה בזמן האחרון - יש לדעתי ירידה באיכות השרות (ממה שאני רואה בעצמי, וממה שאני שומע מחברי מכבי אחרים).

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי דווקא עניין הבתי חולים של כללית עובד לרעתם לדעתי האישית.

זה גורם לכך שאם אתה חבר בכללית הם יערימו עליך קשיים בפניה לבית חולים שהוא אינו של כללית לצורך קבלת טיפול (ואין מה לעשות, כל בית חולים והמחלקה החזקה שלו...)

פורסם (נערך)

במכבי:

* אם 3 חודשים לא ראית רופא, אתה לא יכול להוציא אישור מחלה דרך האפליקציה ונדרש להגיע פיזית לקופה.

*  אם התחלת טיפול עם רופא משפחה כלשהו ( משמע, הגעת לקופה ל2 דקות כדי להוציא אישור מחלה, ומאמרו לך להיכנס לרופא הפנוי שיש להם שם ששאל אותך שאלה וחצי ונתן אישור) ,

אז מעכשיו במשך 3 חודשים אתה לא יכול לקבוע תור לרופא אחר ונדרש לחכות לתור פנוי עבור הרופא "שלך" (אותו אחד ראנדומלי שנכנסת אליו עכשיו) גם אם זה אומר לחכות שבועיים.

זה ככה עד שיעברו ה 3 חודשים מאז הביקור האחרון.

* מנסיוני זמינות לרופאים מומחים באזור הצפון מתחת לכל ביקורת.

מאוחדת זה גם קופה אגב.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם (נערך)

^

1. לא נכון, הוצאתי כבר מספר פעמים אישורי מחלה טלפונית או דרך בקשה באפליקציה גם אחרי שלא ראיתי רופאה הרבה מעל חצי שנה.. כנל גם בקשות לתרופות / בדיקות דם וכו'.

2. גם כן לא נכון או לפחות לא מדוייק והדבר זהה בכללית אגב ולדעתי גם במאוחדת ולאומית. לאחר ביקור אצל רופא אתה משוייך אליו להמשך טיפול ל3 חודשים, בזימון תורים באתר/אפליקציה לא תוכל להזמין תור לרופא אחר אך בטלפון קצר לסניף שלך או למוקד הזימון יכולים להוריד את השיוך ולהעביר אותך לאיזה רופא שתרצה בלי ששואלים שום שאלה בנושא. מנסיון אישי מספר רב של פעמים וכנל גם בכללית.

לגבי תורים לרופאים מומחים, עם זה יש לי פחות נסיון אך יצא לי לעבור כמה פעמים בדיקות קצת פחות שגרתיות במתקני מכבי והזמינות היתה מהיום למחר (אזור צפון) כשאני יודע ממקור ראשון שאותם בדיקות בכללית גם אם אסע עד אילת היא 3-4 חודשים.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...