Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שקראתי ב"כל זכות", מבחינת המדינה שני הדברים המשפיעים על מחירו של מוצר הם המע"מ והמכס, שתלוי בעלותו המקורית של המוצר. עד כאן ברור.

האם יש איזה קאץ' מבחינת מחיר בדבר משקלו של המוצר?

נניח מצאתי בעלי אקספרס שק אגרוף שמצא חן בעיניי, שוקל כ-60 ק"ג. האם המשקל שלו עלול להשפיע על המחיר (חוץ מעלות המשלוח שציין המוכר)?

שאלה נוספת: איך דואר ישראל מתכנן להעביר אותו אליי? אני חושש שמשהו לא יסתדר בגלל משקלו. אולי לא כדאי להזמין משהו כל כך כבד מחו"ל? מניסיון שליחים ישראלים שהיו מגיעים אליי לא הצליחו/רצו להרים גם חבילה של 25 ק"ג. ביקשו ממני לרדת ולקחת אותה מהרכב. פשוט המחירים בישראל על ציוד ספורט יקרים משמעותית מחו"ל, ברמה של מאות אחוזים לפעמים.

תודה ושבוע נעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לגבי המדינה - זה נכון. לא מתעניינים במשקל. רק בעלויות לצורך תשלום מיסים.

המשקל רלוונטי בעיקר לנושא עלות משלוח.

הבעיה העיקרית היא נושא הטיפול של הדואר בחבילה. למיטב ידיעתי, רק חברות שילוח יסכימו לטפל בחבילה במשקל כזה (אך אינני בטוח) - זה נושא שכדאי לבדוק מול הדואר.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מגבלות משקל לגבי יבוא אישי של מוצרי מזון.  לא מכיר בנושא שקי איגרוף :-) אז תבדוק לגבי המוצר הספציפי שאתה רוצה ליבא.

מה שכן, אם כשאתה אומר "דואר ישראל" אתה מתכוון למשלוח בדואר "רגיל" (לא EMS UPS ודומיהם) תשכח מזה.  יש שם מגבלת משקל של 2 ק'ג +-.  ומכאן שהשאלה איך הדואר יעביר את זה אליך לא רלוונטית.  אם תשלח בחברות שילוח, זה יגיע אליך הביתה.  ותשלם ....

• אהבתי 1
פורסם

לאחר תגובתו של דני, החלטתי לנסות לחפש יותר מידע, וככל הנראה - טעיתי והטעיתי אותך.

לפי משרד הכלכלה, יש מגבלה של כ-5 ק"ג אך גם זה מעט מעורפל.

אני אצרף קישור לאתר של משרד הכלכלה -> יש שם אפשרות לפנות לממונה על חוקיות יבוא (מופיע תחת כותרת של "יצירת קשר").  מאוד כדאי להתייעץ עימו לגבי נושא מגבלת משקל .

https://apps.economy.gov.il/Apps/PersonalImport/Product/Index/514

פורסם

זה לא מה ששאלת, אבל כשאני הייתי בגיל של שקי אגרוף, היינו קונים שק ריק וממלאים אותו בכמה שקי חול בניין פשוט.

אולי זו אופציה שעדיין קיימת ותחסוך לך את המשלוח היקר?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

העסק הוא כזה.
מוצר שמחירו עד (מתחת) ל 75$ פטור ממסים ולא משנה מהי עלות המשלוח.
מ 75 דולר וצפונה המסים יחושבו על מחיר המוצר פלוס המשלוח.

המחשה:
למשל המיסים נניח 50 אחוז.

מוצר א במחיר 74.99 דולר, משלוח 200 דולר-
פטור ממסים.

מוצר ב במחיר 75 דולר ועלות משלוח 25 דולר/
המיסים בסך 50 אחוז יחושבו לפי 75+25.
100 דולר עלות
50 דולר מיסים
17 אחוז מעמ על 150
תוספת אגרות והטלי שחרור וניטול כנהוג אצל המשלח שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

פורסם
זה לא מה ששאלת, אבל כשאני הייתי בגיל של שקי אגרוף, היינו קונים שק ריק וממלאים אותו בכמה שקי חול בניין פשוט.

אולי זו אופציה שעדיין קיימת ותחסוך לך את המשלוח היקר?
שק אגרוף ממלאים בבד, דוחסים הרבה יריעות בד
בטח שלא שקי חול שתוך כמה מכות יהפכו את השק לתחושת אגרוף בקיר

לפות'ש
לא יודע בכמה מצאת שק 60קג בחו'ל ומה איכותו, אני רכשתי שק מהאתר הזה בארץ שמוכר בעיקרון ציוד מקצועי, שק כמו שיש במכוני האומנויות לחימה והוכיח את אמינותו.

https://ichiban-shop.com/%D7%90%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%9E%D7%94/%D7%A9%D7%A7%D7%99-%D7%90%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%A3

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...